iptamenos_ollandos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη καινουργιας συσκευης. Αυτην την στιγμη εχω το galaxy A52s μπορω να διαθεσω 750-800 ευρω και ειμαι αναμεσα στα μοντελα αυτα: 1)Samsung galaxy s23 2)Samsung galaxy F3 3)I phone 13 4)I phone 14 Το κινητο το θελω κυριως για φωτογραφιες/βιντεο social media και youtube. Ποιο λετε ειναι καλυτερη επιλογη??
RazielKvlt Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 iPhone 14.Για φωτογραφία και social media αν έχεις λεφτά για iPhone δεν το συζητάς.Τα apps των social media είναι καλύτερα σε ios.Ειδικά σε όσες εφαρμογές κάνουν χρήση της κάμερας δεν έχουν ενοχλητικά κολλήματα και άπειρα bugs ανάλογα τη μάρκα του smartphone λόγω του διαφορετικού κάθε φορά λειτουργικού. 1
iptamenos_ollandos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου απλα μιλαω για τις απλες εκδοχες τους οχι την pro & pro max (μου ελεγαν οτι δεν αξιζουν οι απλες εκδοχες των iphone) γι αυτο σκεφτηκα το galaxy s23 1
koutsis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 20 hours ago, RazielKvlt said: iPhone 14.Για φωτογραφία και social media αν έχεις λεφτά για iPhone δεν το συζητάς.Τα apps των social media είναι καλύτερα σε ios.Ειδικά σε όσες εφαρμογές κάνουν χρήση της κάμερας δεν έχουν ενοχλητικά κολλήματα και άπειρα bugs ανάλογα τη μάρκα του smartphone λόγω του διαφορετικού κάθε φορά λειτουργικού. Αν έχεις τα λεφτά για iphone 14 ή 13 pro πας εκει...
iptamenos_ollandos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 δυστυχς για pro & pro max οχι δεν εχω τα χρηματα... ειτε τις κανονικες εκδοσεις iphone ειτε το galaxy s23 μπορω να παρω πανω κατω ιδια χρηματα ειναι 1 ώρα πριν, koutsis είπε Αν έχεις τα λεφτά για iphone 14 ή 13 pro πας εκει...
Payne83 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Εάν μετράει για σένα πιο πολύ η απόδοση σε βίντεο τοτε χτυπα iPhone μιας και οι φωτογραφίες στις απλές εκδόσεις είναι πολύ καλές. Σε βίντεο όμως το μήλο είναι το καλύτερο. Τώρα εάν δεν σε ενδιαφέρει να έχεις την καλύτερη απόδοση βίντεο και είσαι περισσότερο της φωτογραφίας εδώ το s23 πιστεύω ότι υπερτερεί λίγο (σε σχέση με τις απλές εκδόσεις). Κατι μόνο επιπρόσθετο. Δες και το realme 11 pro plus. Μπορείς να βάλεις λεφτά στην άκρη και έχεις ένα φωτογραφικα παρά πολύ καλό κινητό (ημερήσιες επιπέδου S23 ultra) και βραδινές εξισου πολύ καλές. Στα υπόλοιπα specs αξιολογο. Βέβαια χάνεις σε αναβαθμίσεις μελλοντικα σε σχέση με samsung και iPhone. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα