GiannisDor Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Αυτόν τον μηνά η cosmote πέρασε οπτικές ίνες στην οικοδομή μου. Έχω ήδη 50αρα με δυνατότητα αναβάθμισης σε 100αρα, πληρώνω 23,90 φοιτητικό 03/2025 λήγει το συμβόλαιο Μου έστειλαν μήνυμα και αργότερα με πήραν τηλέφωνο για δωρεάν εγκατάσταση άλλα με νέο συμβόλαιο και 50 ευρό δώρο δηλαδή 2 μήνες πληρωμένοι . Δηλαδή με την εγκατάσταση οπτικής θα πληρώνω για την ίδια ταχύτητά που ήδη πιάνω χωρίς να έχω αποσυνδέσεις. Θέλω κάποια στιγμή να βάλω μια 100αρα ή 200αρα για το upload. 1)Αξίζει να περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και μετά απλά να πάω σε άλλο πάροχο πχ nova και τότε να μου βάλουν οπτική (μάλλον με κάποιο κόστος) ή 2) να το κάνω από τώρα που Είναι τζάμπα η εγκατάσταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianso Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 11 hours ago, GiannisDor said: Αυτόν τον μηνά η cosmote πέρασε οπτικές ίνες στην οικοδομή μου. Έχω ήδη 50αρα με δυνατότητα αναβάθμισης σε 100αρα, πληρώνω 23,90 φοιτητικό 03/2025 λήγει το συμβόλαιο Μου έστειλαν μήνυμα και αργότερα με πήραν τηλέφωνο για δωρεάν εγκατάσταση άλλα με νέο συμβόλαιο και 50 ευρό δώρο δηλαδή 2 μήνες πληρωμένοι . Δηλαδή με την εγκατάσταση οπτικής θα πληρώνω για την ίδια ταχύτητά που ήδη πιάνω χωρίς να έχω αποσυνδέσεις. Θέλω κάποια στιγμή να βάλω μια 100αρα ή 200αρα για το upload. 1)Αξίζει να περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και μετά απλά να πάω σε άλλο πάροχο πχ nova και τότε να μου βάλουν οπτική (μάλλον με κάποιο κόστος) ή 2) να το κάνω από τώρα που Είναι τζάμπα η εγκατάσταση Χωρίς να μαι OTE fan boy θα πω εχοντας περάσει στο παρελθόν από HOL και Forthnet οτι με ΟΤΕ ειχα τη καλυτερη εμπερία συνολικά (και οταν εβαλα οπτικη πριν 2+ χρονια όλα ηταν smooth με την εγκατάσταση κτλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Είχα ακούσει οτι όταν περάσει η οπτική ίνα σε κάνουν προσφορά σε ταχύτητες οπτικής ίνας με σχεδόν τα ίδια λεφτά που πληρώνεις. Ισως δεν ισχύει τελικά Εμένα στο app μου βγάζει για 300αρα αλλα στα 37.9 ευρώ καμία προσφορά δηλαδή. Εγώ 50αρα με 23.62€ έχω και αυτό κάνω ανανεωση κάθε 2 χρόνια Αλλα συνεχίζω να γλυκοκοιτάω την 300αρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 2 ερώτησεις πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου: - Αν χρειάζεσαι την παραπάνω ταχύτητα της οπτικής - Πόσο παραπάνω θα πληρώσεις την ανάγκη σου αυτή Νομίζω ότι με 50/100 ο μέσος χρήστης είναι οκ. Οπότε αν η οπτική δεν έχει κάποια προσφορά τιμής, άστο για αργότερΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δεδομένου ότι δεν έχεις αποσυνδέσεις και πιάνεις την μάξιμουμ ταχυτητα... Έαν σε καλύπτει η ταχύτητα που έχεις και δεν χρειάζεσαι παραπάνω όχι δεν αξίζει.... Να ρίξουν τις τιμές πρώτα αλλιώς να μείνουν στο 5% διείσδυση οι οπτικές 10 hours ago, therion13 said: Είχα ακούσει οτι όταν περάσει η οπτική ίνα σε κάνουν προσφορά σε ταχύτητες οπτικής ίνας με σχεδόν τα ίδια λεφτά που πληρώνεις. Ισως δεν ισχύει τελικά Ισχύει αυτό που λες... Μου έκαναν προσφορά από cosmote στην ίδια ακριβώς τιμή που έχω το VDSL... Άρα ποιο το όφελος να μπούμε σε αυτή την διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, tounion είπε Ισχύει αυτό που λες... Μου έκαναν προσφορά από cosmote στην ίδια ακριβώς τιμή που έχω το VDSL... Άρα ποιο το όφελος να μπούμε σε αυτή την διαδικασία? Χαίρομαι που ακούω ότι ισχύει. Σε εμενα πρίν κανα 20 μερες σκαψαν σε ολα τα σπιτια από εξω και έβαλαν και καμπίνα κανα 80 μετρα πιο κάτω από εμένα. Θα περιμένω μήπως και με πάρουν τηλ για καμια προσφορά γιατι καλα ειμαι και με 50αρα. Εσύ αν επιτρέπετε τι ταχύτητα σε εδωσα; 300; και πόσο πληρώνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Απλά παραθέτω την γνώμη μου το ότι κάποιος μπορεί, να πιάσει τα 100 με vdsl κάνεις δεν μπορεί να του εγγυηθεί, πως μετά από 1 2 χρόνια θα πιάνει πάλι 100 εν αντίθεση, με την οπτική ινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου Στις 17/12/2023 στις 10:50 ΜΜ, GiannisDor είπε Αυτόν τον μηνά η cosmote πέρασε οπτικές ίνες στην οικοδομή μου. Έχω ήδη 50αρα με δυνατότητα αναβάθμισης σε 100αρα, πληρώνω 23,90 φοιτητικό 03/2025 λήγει το συμβόλαιο Μου έστειλαν μήνυμα και αργότερα με πήραν τηλέφωνο για δωρεάν εγκατάσταση άλλα με νέο συμβόλαιο και 50 ευρό δώρο δηλαδή 2 μήνες πληρωμένοι . Δηλαδή με την εγκατάσταση οπτικής θα πληρώνω για την ίδια ταχύτητά που ήδη πιάνω χωρίς να έχω αποσυνδέσεις. Θέλω κάποια στιγμή να βάλω μια 100αρα ή 200αρα για το upload. 1)Αξίζει να περιμένω να λήξει το συμβόλαιο και μετά απλά να πάω σε άλλο πάροχο πχ nova και τότε να μου βάλουν οπτική (μάλλον με κάποιο κόστος) ή 2) να το κάνω από τώρα που Είναι τζάμπα η εγκατάσταση Να πας και να ζητήσεις κανένα δώρο αν έχεις καρτοκινητο…εγώ αυτό θα έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskola Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου ο χαλκος σταδιακα καταργειται και θα γυρισουμε αναγκαστικα σε οπτικες.εαν το σπιτι ειναι δικο σου βαλε ινα τωρα που εινα τσαμπα να γλυτωσεις τα εξωδα στο μελλον. εαν εισαι στο ενοικιο μην κανεισ τπτ :-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Underpaid3812 Δημοσ. 8 Απριλίου Share Δημοσ. 8 Απριλίου Θα το απέφευγα, το FTTH στην Ελλάδα απο του μεγάλους παρόχους ΔΕΝ δίνει συμμετρική γραμμή, οπότε.. ποιός ο λόγος; Αν βέβαια, η εγκατάσταση των ασθενών δικτύων στην πολυκατοικία σε συνδιασμό με μια μεγάλη απόσταση από την καμπίνα του ΟΤΕ σου προκαλούν σφάλματα στη γραμμή τότε θα το σκεφτόμουν. Αλλά, να υποθέσω πως είσαι στην ενοίκιο; Τα κουτιά που θα ανοιχτούν, σκαψίματα κλπ τα έχεις συνεννοηθεί με τον ιδιοκτήτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα