Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Just now, phanispal said:

Έχει καταγωγή από Τήνο; :Ρ

Όπως και να 'χει, συνήθως τα οικονομικά είναι έτοιμες κινεζιές, οπότε δε μπορείς να περιμένεις πολλά.

40 χρονια στον χωρο μου ειπανε...

Δωρεαν service μου ειπανε...

Ηξερα οτι δεν θα παω στο τοπ αλλα δεν περιμενα να τριζει καθε φορα που καθεσαι η κανεις μια κινηση.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, παλιότερα είχε χειροποίητα με τις ανάλογες τιμές και τα τελευταία χρόνια το έχει γυρίσει στα έτοιμα οικονομικά.

Τώρα το 1.600€ σαν αρχική τιμή ελπίζω να μην το πήρες και πολύ στα σοβαρά.

Απ' την άλλη, 1.100€ καναπές και να τρίζει, θεωρώ πως όσο κινέζικο και να είναι, είναι απαράδεκτο.

Εγώ είχα πάρει από Factory Sofa λίγο κάτω από χιλιάρικο και αν και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου, τουλάχιστον έκαναν κάποιες κινήσεις (αρχικά αντί για μεγάλο ενιαίο μαξιλάρι στη μία πλευρά-2.40 μέτρα- μου έφεραν δύο κομμάτια, τα οποία μου τα άφησαν χωρίς χρέωση όταν μου έφεραν το ενιαίο, αλλά το ενιαίο σακούλιαζε, μου το άλλαξαν κι αυτό, αλλά με μικρή βελτίωση και δεν ασχολήθηκα ξανά).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

η προϋπόθεση είναι να πληρώνεις την τιμή που αντιστοιχεί στην ποιότητα, και να περιμένεις τα αντίστοιχα ποιοτικά προβλήματα, όπως συνήθως λένε: ότι πληρώνεις παίρνεις!

Κάτσε λίγο αγαπητέ γιατί με αυτά που γράφεις θα ξεχάσουμε βασικές έννοιες…

Άλλο «ποιότητα» στο αφρώδες γέμισμα, στο αλέκιαστο ύφασμα και στο προχωρημένο ντιζάιν… και άλλο κατασκευαστικά προβλήματα (στραβός καναπές) που ούτε σε καναπέδες των 150 ευρώ δεν συναντάς…

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...