insoholic Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Εχω παρει, απο μεγαλη γνωστή αλυσιδα της Αττικής, εναν καναπε γωνια και ενα κρεβάτι. Τα ειχα παρει Σεπτεμβριο αλλα 2 μηνες μετα αρχισαν να τριζουν τα ξύλα με αποτέλεσμα καθε φορα που αλλαζεις πλευρο ή πας να καθίσεις, να τριζει έντονα λες και ειναι παλια έπιπλα. Επισης ο καναπές γωνία ειχε πρόβλημα καθως η γωνια ηταν στραβή και τον ειχαμε στειλει ηδη για φτιαξιμο αλλα με την επιστροφη ειδαμε οτι δεν διορθώθηκε τελείως και συνεχίζει (ωστόσο αυτο δεν ειναι το μεγαλο πρόβλημα) Εκτος απο το κατάστημα, με ποια υπηρεσια μπορω να επικοινωνήσω ωστε να προστατευτω σαν καταναλωτης;
korakios Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, insoholic είπε Εκτος απο το κατάστημα, με ποια υπηρεσια μπορω να επικοινωνήσω ωστε να προστατευτω σαν καταναλωτης; https://www.synigoroskatanaloti.gr/el προϋπόθεση να έχει υπάρξει επικοινωνία με το κατάστημα 1
basilis_k6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 ολα τα φθηνομαγαζα επιπλων που παιρνεις καναπε γωνια με 500ευρω ειναι τετοιας ποιοτητας. αν εδωσες κανα χιλιαρικο ομως αλλαζει το πραγμα
andreas1gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε ολα τα φθηνομαγαζα επιπλων που παιρνεις καναπε γωνια με 500ευρω ειναι τετοιας ποιοτητας. αν εδωσες κανα χιλιαρικο ομως αλλαζει το πραγμα Δηλαδή η προϋπόθεση για να μην είναι ο καναπές στραβός είναι να κοστίζει 1000€; Μάλιστα... 2
insoholic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, basilis_k6 said: ολα τα φθηνομαγαζα επιπλων που παιρνεις καναπε γωνια με 500ευρω ειναι τετοιας ποιοτητας. αν εδωσες κανα χιλιαρικο ομως αλλαζει το πραγμα Απο 1600 το πηρα 1100. Μιλαμε για γνωστο ονομα στον χωρο επίπλων.
Nabuko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, insoholic είπε Μιλαμε για γνωστο ονομα στον χωρο επίπλων. Μήπως το όνομα τελειώνει σε -ίδης? 2
mihanikos1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μήπως το όνομα τελειώνει σε -ίδης? Αν είναι αυτός έμπλεξε... 4
UncleKim Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα επικοινωνήσεις με το κατάστημα, ώστε να κοιτάξουν το θέμα σου. Αναλόγως του πως/πόσο θα ασχοληθούν, εφόσον δεν μείνεις ικανοποιημένος απο την επίλυση, επικοινωνείς με email με τον Συνήγορο, ΙΝΚΑ κτλ και παραθέτεις το πρόβλημα σου. Θεωρώ οτι θα πάνε όλα καλά και θα βρεις την άκρη στο τέλος. Λίγο υπομονή και επιμονή χρειάζεται. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από UncleKim 1
a_f_a Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Nabuko said: Μήπως το όνομα τελειώνει σε -ίδης? Αυτόνανε σκέφτηκα και εγώ. Μονο και μόνο που έχει το όνομα με γράμματα ύψους 3 μέτρων, δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε κατάστημά του. Σουηδός και άγιος ο θεός. Η πας σε φτηνό ή πας σε καναπέ 3-4.000+++ . Το ενδιάμεσο κατά κανόνα ειναι το χειρότερο. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από a_f_a 1
Luciddream Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 13 hours ago, basilis_k6 said: ολα τα φθηνομαγαζα επιπλων που παιρνεις καναπε γωνια με 500ευρω ειναι τετοιας ποιοτητας. αν εδωσες κανα χιλιαρικο ομως αλλαζει το πραγμα Εγώ ψάχνω καναπέ εδώ και κανα μήνα, κάτω απο 1400 ευρώ δεν έχω βρει κάτι που να αξίζει. Με μηχανισμό και καλή σχετικά ποιότητα πάει 2.200 ευρώ
insoholic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Οχι δεν είναι ο ιδης... ειπαμε να αποφυγουμε αυτον και πεσαμε σε αλλον.
Dinos1973 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 7 hours ago, andreas1gr said: Δηλαδή η προϋπόθεση για να μην είναι ο καναπές στραβός είναι να κοστίζει 1000€; Μάλιστα... η προϋπόθεση είναι να πληρώνεις την τιμή που αντιστοιχεί στην ποιότητα, και να περιμένεις τα αντίστοιχα ποιοτικά προβλήματα, όπως συνήθως λένε: ότι πληρώνεις παίρνεις!
basilis_k6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Luciddream είπε Εγώ ψάχνω καναπέ εδώ και κανα μήνα, κάτω απο 1400 ευρώ δεν έχω βρει κάτι που να αξίζει. Με μηχανισμό και καλή σχετικά ποιότητα πάει 2.200 ευρώ καναπες ειναι και ο διθεσιος καναπες ειναι και η γωνια συνολο 6 μετρα. σε γενικες γραμμες ενας απλος καναπες χωρις μηχανισμο παει περιπου 400 ευρω ανα θεση. παρακατω παιρνεις κακο προιον παραπανω παιρνεις καλυτερα υφασματα, ξυλα, ιμαντες κτλ. εγω εδωσα για 4θεσιο (2+2) 1100 και ειναι πολυ κομπλε. δεν ειναι κορυφαια ποιοτητα αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν περιμενεις κορυφη.
insoholic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 24 minutes ago, basilis_k6 said: καναπες ειναι και ο διθεσιος καναπες ειναι και η γωνια συνολο 6 μετρα. σε γενικες γραμμες ενας απλος καναπες χωρις μηχανισμο παει περιπου 400 ευρω ανα θεση. παρακατω παιρνεις κακο προιον παραπανω παιρνεις καλυτερα υφασματα, ξυλα, ιμαντες κτλ. εγω εδωσα για 4θεσιο (2+2) 1100 και ειναι πολυ κομπλε. δεν ειναι κορυφαια ποιοτητα αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν περιμενεις κορυφη. Απο που τον πηρες και εισαι οκ ;
phanispal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, insoholic είπε Οχι δεν είναι ο ιδης... ειπαμε να αποφυγουμε αυτον και πεσαμε σε αλλον. Έχει καταγωγή από Τήνο; :Ρ Όπως και να 'χει, συνήθως τα οικονομικά είναι έτοιμες κινεζιές, οπότε δε μπορείς να περιμένεις πολλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα