Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω 31/12 λήγουν οι άυλες. Οπότε μπορείς να την δοκιμάσεις σε σουπερ μάρκετ εφόσον την  έχεις περασμένη στο wallet του κινητού.

Για username ψάξε στο inbox του e-mail σου "market pass" να βρεις τα σχετικά email και το username υπάρχει στο 1ο email μετά την αρχική εγγραφή. Με το username και πρόσβαση στο τηλέφωνο μπορεις να κάνεις reset το κωδικό. Αν έχεις χάσει εντελώς και username και κωδικό (και προφανώς δε γνωρίζεις και τον αριθμό της κάρτας), ενδεχομένως μόνο με επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών να σου πούνε τι μπορεί να γίνει.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MikeJ είπε

Νομίζω 31/12 λήγουν οι άυλες. Οπότε μπορείς να την δοκιμάσεις σε σουπερ μάρκετ εφόσον την  έχεις περασμένη στο wallet του κινητού.

Για username ψάξε στο inbox του e-mail σου "market pass" να βρεις τα σχετικά email και το username υπάρχει στο 1ο email μετά την αρχική εγγραφή. Με το username και πρόσβαση στο τηλέφωνο μπορεις να κάνεις reset το κωδικό. Αν έχεις χάσει εντελώς και username και κωδικό (και προφανώς δε γνωρίζεις και τον αριθμό της κάρτας), ενδεχομένως μόνο με επικοινωνία με την εξυπηρέτηση πελατών να σου πούνε τι μπορεί να γίνει.

ειχα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και απο βλακεια μου χαθηκε το connection με το wallet

βρηκα το username στο gmail αλλα για καποιο λογο οταν το βαζω μολις παταω ξεχασα το passwordβ δεν το δεχεται δεν ξερω γιατι...μαλλον πρεπει να επικοινωνησω με την τραπεζα

Δημοσ.
2 minutes ago, georgiouu said:

ειχα κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και απο βλακεια μου χαθηκε το connection με το wallet

βρηκα το username στο gmail αλλα για καποιο λογο οταν το βαζω μολις παταω ξεχασα το passwordβ δεν το δεχεται δεν ξερω γιατι...μαλλον πρεπει να επικοινωνησω με την τραπεζα

Δοκίμασε μέσω του σάιτ και μετά πήγαινε στην εφαρμογή αφού κάνεις reset το κωδικό. https://secure.alpha.gr/auth/ebanking/id/login?login_challenge=6d3548fa04944337a332250f779d4aca&lang=el

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, georgiouu είπε

Αν χρησιμοποιείς το ίδιο Gmail account, Οι καρτες αποθηκεύονται και μεταφέρονται. Αν δεν τις βλέπεις στο wallet, δες μέσω browser στις ρυθμίσεις Gmail account, πληρωμές και συνδρομές 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν χρησιμοποιείς το ίδιο Gmail account, Οι καρτες αποθηκεύονται και μεταφέρονται. Αν δεν τις βλέπεις στο wallet, δες μέσω browser στις ρυθμίσεις Gmail account, πληρωμές και συνδρομές 

οι καρτες αποθηκευονται και μεταφερονται μονο οταν της ειχες καταχωρησει χειροκινητα και οχι μεσο απλικατσιον της τραπεζας, πχ. βιβα γουαλετ

οποτε ας δοκιμασει να κατεβασει το γουαλετ της γλουγλου και αν την βρει καταχωρημενη να την επιλεξει, νομιζω ζηταει σε βε σε και μετα στελνει ες εμ ες επιβεβαιωσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...