Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Έχω μια απορία που με έχει μπερδέψει.

Εχω έναν λογαριασμό τράπεζας και έχω βάλει συνδικαιούχους τους γονείς μου.

Οι γονείς μου επίσης έχουν άλλον λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και με έχουν συνδικαιούχο.

Και εγώ και οι γονείς μου έχουμε δύο διαφορετικες κάρτες ανάληψης από atm.Μια δική μου δηλαδή που αντιστοιχεί στον δικό μου λογαριασμο και μια δική τους που αντιστοιχεί στον δικό τους λογαριασμό.

E-banking δεν υπάρχει.

Η απορία μου είναι η εξής.

Με την δική μου κάρτα μπορώ να σηκώσω χρήματα από το atm από τον λογαριασμό των γονέων μου που είμαι συνδικαιούχος και να τους βοηθησω εφόσον οι γονείς μου για δικούς τους λογους δεν μπορούν να πάνε σε atm;

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από sonikk
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sonikk είπε

Με την δική μου κάρτα μπορώ να σηκώσω χρήματα από το atm από τον λογαριασμό των γονέων μου που είμαι συνδικαιούχος και να τους βοηθησω εφόσον οι γονείς μου για δικούς τους λογους δεν μπορούν να πάνε σε atm;

Οχι. Αν εισαι εσυ συνδικαιουχος στον δικο τους λογαριασμο, μπορεις να εκδοσεις καρτα στο οονομα σου. 

Να φτιαξετε ebanking

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, sonikk είπε

Γεια σας.

Οι γονείς μου επίσης έχουν άλλον λογαριασμό στην ίδια τράπεζα και με έχουν συνδικαιούχο.

Και εγώ και οι γονείς μου έχουμε δύο διαφορετικες κάρτες ανάληψης από atm.Μια δική μου δηλαδή που αντιστοιχεί στον δικό μου λογαριασμο και μια δική τους που αντιστοιχεί στον δικό τους λογαριασμό.

E-banking δεν υπάρχει.

Ευχαριστώ.

Πάρε την κάρτα τους και βγάλε εσύ χρήματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οχι. Αν εισαι εσυ συνδικαιουχος στον δικο τους λογαριασμο, μπορεις να εκδοσεις καρτα στο οονομα σου. 

Να φτιαξετε ebanking

Δηλαδή πρέπει να εκδώσω κάρτα δική μου αλλά στον δικό τους λογαριασμό;Και πώς θα τους φέρω να υπογράψουν λόγω χιλιομετρικής απόστασης;

Ή δεν χρειάζεται να είναι παρόντες για την έκδοση δικής μου κάρτας;Το λέω αυτό γιατί είμαι συνδικαιούχος στον δικό τους λογαριασμό.

Επεξ/σία από sonikk
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sonikk είπε

Δηλαδή πρέπει να εκδώσω κάρτα δική μου αλλά στον δικό τους λογαριασμό;Και πώς θα τους φέρω να υπογράψουν λόγω χιλιομετρικής απόστασης;

Ή δεν χρειάζεται να είναι παρόντες για την έκδοση δικής μου κάρτας;Το λέω αυτό γιατί είμαι συνδικαιούχος στον δικό τους λογαριασμό.

Α δεν ειδα οτι εισαι και εσυ στον δικο τους λογαριασμο. Οποτε απλα πας σε ενα καταστημα για να εκδωσεις καρτα στο ονομα σου. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Αφού είσαι συνδικαιούχος κάνεις ότι θέλεις. (Έκτος από κλείσιμο νομίζω) .

Πας, κάνεις αίτηση για κάρτα και τέλος. Άσε που μπορεί να συνδέσουν και τους δύο λογαριασμούς στην ίδια κάρτα, αν θέλεις. 

Δημοσ.
2 minutes ago, SabotazNic said:

Α δεν ειδα οτι εισαι και εσυ στον δικο τους λογαριασμο. Οποτε απλα πας σε ενα καταστημα για να εκδωσεις καρτα στο ονομα σου. 

Μα στο αρχικό post έγραψε πως έχει δική του κάρτα...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πρέπει να είναι και κάποιος παρων από τους γονείς μου  να συναινέσουν ή να υπογράψουν κατι επειδή εγώ είμαι ως συνδικαιουχος; Γιατί δεν μένουμε κοντά.Υπαρχει απόσταση χιλιομετρική.

Δημοσ.
48 minutes ago, sonikk said:

Γεια σας.

E-banking δεν υπάρχει.

Ευχαριστώ.

Αν όντως έχεις δική σου κάρτα όπως λες (δλδ γράφει το δικό σου όνομα πάνω), τότε με αυτή τη κάρτα μπορείς να κάνεις ανάληψη από οποιονδήποτε λογαριασμό είσαι συνδικαιούχος.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν όντως έχεις δική σου κάρτα όπως λες (δλδ γράφει το δικό σου όνομα πάνω), τότε με αυτή τη κάρτα μπορείς να κάνεις ανάληψη από οποιονδήποτε λογαριασμό είσαι συνδικαιούχος.

Πήγα να το κάνω δεν γινόταν.Δεν μου εμφάνιζε επιλογή δεύτερου λογαριασμού.Μηπως πρέπει να γίνει κάποια διασύνδεση ή κάτι παραπλήσιο;

Δική μου κάρτα έχω στον δικό μου λογαριασμο.Στον δευτερο λογαριασμό των γονέων μου δεν έχω κάρτα.Απλα είμαι συνδικαιούχος.Διαβασε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφω στην αρχή.

Δημοσ.
39 minutes ago, sonikk said:

Πήγα να το κάνω δεν γινόταν.Δεν μου εμφάνιζε επιλογή δεύτερου λογαριασμού.Μηπως πρέπει να γίνει κάποια διασύνδεση ή κάτι παραπλήσιο;

Δική μου κάρτα έχω στον δικό μου λογαριασμο.Στον δευτερο λογαριασμό των γονέων μου δεν έχω κάρτα.Απλα είμαι συνδικαιούχος.Διαβασε λίγο πιο προσεκτικά τι γράφω στην αρχή.

Αυτό ακριβώς στα bold, θα πρέπει να συνδέσεις και τον δεύτερο λογαριασμό στην κάρτα σου, 1 λεπτό υπόθεση είναι να το κάνεις μέσω e-banking. Τώρα στην περίπτωση σου που δεν έχεις (δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί) αναγκαστικά θα πρέπει να πας στην τράπεζα να ζητήσεις να στο κάνουν, ΑΝ στο κάνουν βέβαια και δεν σε διώξουν λέγοντας σου ότι γίνεται μόνο μέσω e-banking.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, sonikk είπε

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν γίνεται λόγω απόστασης.Το ανέφερα παραπάνω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sonikk είπε

Δεν γίνεται λόγω απόστασης.Το ανέφερα παραπάνω.

Δεν θα τους δώσεις λεφτά στο χέρι;Αρα θα πας εκεί,θα τους δώσεις απο τα δικά σου ή θα πας με την κάρτα τους στο ΑΤΜ και μετά με την κάρτα τους θα βγάζεις όποτε και όσα θες και χρειάζεται.

Δημοσ.

Ισχύει αυτό που σου έγραψε ο @joshua21.

Στη μια κάρτα που έχεις μπορείς να συνδέσεις και άλλους λογαριασμούς στους οποίους είσαι συνδικαιούχος χωρίς να ρωτήσεις κανέναν. Δε χρειάζεται να βγάλεις άλλη κάρτα. Άσε που δε θα σου βγάλουν άλλη κάρτα και να το ζητήσεις. Το θέμα είναι είναι να γίνει η σύνδεση με τον λογαριασμό. Δοκίμασε με ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση να δεις τι θα σου πούνε. Μπορεί να χρειαστεί να περάσεις από την τράπεζα αλλά σε κάθε περίπτωση βγάλε e-banking. Δε νοείται σοβαρός άνθρωπος τη σήμερον ημέρα να μην έχει e-banking και να τρέχει στα καταστήματα για ψύλλου πήδημα. Βέβαια το συγκεκριμένο με τη σύνδεση στη eurobank πχ νομίζω δε γίνεται μέσω e-banking αλλά σε κάθε περίπτωση θα σε βοηθήσει στο μέλλον.

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...