Nabuko Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Κωτσόβολος: Πουλούσε λανθασμένα τη Sony a7c με τιμή στα 299 ευρώ, αναγκάστηκε να δώσει δωροεπιταγή σε όποιον την παρήγγειλε! Όταν ο Κωτσόβολος ανακάλυψε το λάθος διόρθωσε την τιμή, αλλά στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του pttlgr, τουλάχιστον 2 φωτογράφοι παρήγγειλαν την κάμερα σε αυτή την τιμή. Αργότερα όσοι παρήγγειλαν την κάμερα σε αυτή την τιμή δέχτηκαν τηλεφωνική επικοινωνία από υπαλλήλους της αλυσίδας, οι οποίοι ζήτησαν συγνώμη γιατί η παραγγελία δεν μπορούσε να προχωρήσει στην πολύ χαμηλή λάθος τιμή και πρότειναν την ακύρωση της παραγγελίας με επιστροφή των χρημάτων και την αποστολή δωροεπιταγής 200 ευρώ. Τουλάχιστον το ένα άτομο δέχτηκε ενώ δεν είναι γνωστό πόσοι καταναλωτές παρήγγειλαν την κάμερα τελικά και αν κάποιος από αυτούς θα κινηθεί νομικά εναντίον της αλυσίδας. 2
korakios Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Nabuko είπε επιστροφή των χρημάτων και την αποστολή δωροεπιταγής 200 ευρώ. τουλάχιστον αναγνωρίσαν οτι κάνανε σοβαρό λάθος 1
Petros Electron Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Εγω ακουσα στις ειδήσεις οτι έφαγε μεγαλο πρόστιμο (2 εκ) απο το κρατος λογω καποιων τιμων που ειχε βαλει στο black Friday που ηταν παραπλανητικες και ετσι κορόιδευε τον καταναλωτή. Αναφορά σε κείμενο Το πρόστιμο επιβλήθηκε γιατί στο ηλεκτρονικό κατάστημα Κωτσόβολος διαπιστώθηκε ότι οι πληροφορίες που παρέχονταν για συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία πωλούνταν με τη μορφή μείωσης τιμής, δεν περιελάμβανε την τιμή πώλησης πριν και μετά την εφαρμογή της μείωσης πηγη: https://thepressproject.gr/prostimo-2-ekat-ston-kotsovolo-gia-paraplanitikes-ekptoseis/
SabotazNic Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Petros Electron είπε λογω καποιων τιμων που ειχε βαλει στο black Friday Πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόστιμο αφορά το έτος 2021 και θα αφαιρεθεί από το αντίτιμο πώλησης της εταιρείας “Κωτσόβολος” στη ΔΕΗ.
Nabuko Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Εγω ακουσα στις ειδήσεις οτι έφαγε μεγαλο πρόστιμο (2 εκ) απο το κρατος λογω καποιων τιμων που ειχε βαλει στο black Friday που ηταν παραπλανητικες και ετσι κορόιδευε τον καταναλωτή. Υπήρχε άλλο νήμα για αυτή την περίπτωση. Εδώ δεν μιλάμε για παραπλανητικές τιμές και εκπτώσεις αλλά για λάθος αναγραφόμενη τιμή στο σάητ και στο ότι 2 άτομα αγόρασαν κανονικά. 19 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πληροφορίες αναφέρουν πως το πρόστιμο αφορά το έτος 2021 και θα αφαιρεθεί από το αντίτιμο πώλησης της εταιρείας “Κωτσόβολος” στη ΔΕΗ. Αυτό δεν υπήρχε σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Είναι αποκύημα της φαντασίας κάποιου ειδησεογραφικού σάητ.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Το ινσομνια πως δεν το πηρε ειδηση το λάθος να παραγγείλει ο καθένας μας απο 2-3😁 3 1
Titanik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 On 18/12/2023 at 01:25, NikosKallithea said: Το ινσομνια πως δεν το πηρε ειδηση το λάθος να παραγγείλει ο καθένας μας απο 2-3😁 Το θέμα δεν είναι να τα παραγγείλεις, αλλά να τα παραλάβεις.
gianniz_k Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Στις 18/12/2023 στις 1:25 ΠΜ, NikosKallithea είπε Το ινσομνια πως δεν το πηρε ειδηση το λάθος να παραγγείλει ο καθένας μας απο 2-3😁 2 ώρες πριν, Titanik είπε Το θέμα δεν είναι να τα παραγγείλεις, αλλά να τα παραλάβεις. Το θέμα δεν είναι μόνο να παραγγείλεις και να παραλάβεις, αλλά πόσο θα την βάλεις μετά αγγελία.
l3ft3r1s Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 7 hours ago, gianniz_k said: Το θέμα δεν είναι μόνο να παραγγείλεις και να παραλάβεις, αλλά πόσο θα την βάλεις μετά αγγελία. Το θέμα δεν είναι μόνο να παραγγείλεις, να παραλάβεις και να βάλεις αγγελία, αλλά και αν θα σε πάρουν χαμπάρι οι συμφορουμίτες. 😆
andreas1gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, Titanik είπε Το θέμα δεν είναι να τα παραγγείλεις, αλλά να τα παραλάβεις. 17 ώρες πριν, gianniz_k είπε Το θέμα δεν είναι μόνο να παραγγείλεις και να παραλάβεις, αλλά πόσο θα την βάλεις μετά αγγελία. 10 ώρες πριν, l3ft3r1s είπε Το θέμα δεν είναι μόνο να παραγγείλεις, να παραλάβεις και να βάλεις αγγελία, αλλά και αν θα σε πάρουν χαμπάρι οι συμφορουμίτες. 😆 Το θέμα είναι ότι ενώ ξέρουν όλοι ότι η τιμή είναι λανθασμένη, κάνουν αγορά και μετά σκουζουν σαν 5χρονα γιατί θέλουν το προϊόν στην λανθασμένη τιμή (που το γνώριζαν από την αρχή)... 1
Titanik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 4 hours ago, andreas1gr said: Το θέμα είναι ότι ενώ ξέρουν όλοι ότι η τιμή είναι λανθασμένη, κάνουν αγορά και μετά σκουζουν σαν 5χρονα γιατί θέλουν το προϊόν στην λανθασμένη τιμή (που το γνώριζαν από την αρχή)... Φίλε μου, εγώ στη δουλειά μου όταν κάνω ένα λάθος το πληρώνω, να πληρώσει και ο άλλος το δικό του λάθος, είτε λέγεται Κωτσοβολος, είτε λέγεται υπάλληλος. 1
andreas1gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Titanik είπε Φίλε μου, εγώ στη δουλειά μου όταν κάνω ένα λάθος το πληρώνω, να πληρώσει και ο άλλος το δικό του λάθος, είτε λέγεται Κωτσοβολος, είτε λέγεται υπάλληλος. Καλά χαλάρωσε τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα