Chrisxxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 O τροπος πληρωμης και χρησης των εφαρμογων στην Ελλαδα παραμενει απαραδεκτος αλλα ειναι ενα βημα προς τα μπροστα. Το 1.20 που βαρανε εξτρα απαραδεκτο αλλα τουλαχιστον με τα κουπονια κατα καιρους το παιρνουμε πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Chrisxxx είπε O τροπος πληρωμης και χρησης των εφαρμογων στην Ελλαδα παραμενει απαραδεκτος αλλα ειναι ενα βημα προς τα μπροστα. Το 1.20 που βαρανε εξτρα απαραδεκτο αλλα τουλαχιστον με τα κουπονια κατα καιρους το παιρνουμε πισω. Τι έχει ακριβώς ο τρόπος πληρωμής; Δέχονται μετρητά και κάρτα, τι άλλο να κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebelos2018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, εγώ πάντως το χρησιμοποίησα το κουπόνι, μεταμεσονύκτια ώρα. Μία χαρά όλα, πανεύκολη η όλη διαδικασία. Ευχαριστώ τον αρχικό νηματοθέτη. Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους εύχομαι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 18 hours ago, feelihipo said: Τι έχει ακριβώς ο τρόπος πληρωμής; Δέχονται μετρητά και κάρτα, τι άλλο να κάνει; Εννοουσα τη χρεωση που ειναι με range και ταξιμετρο. Καμια σχεση με οτι γινεται σε ολη την Ευρωπη δλδ. Το αορατο χερι της ελευθερης αγορας δεν φτανει στα βαθια σκοταδια βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Chrisxxx είπε Εννοουσα τη χρεωση που ειναι με range και ταξιμετρο. Καμια σχεση με οτι γινεται σε ολη την Ευρωπη δλδ. Το αορατο χερι της ελευθερης αγορας δεν φτανει στα βαθια σκοταδια βεβαια Τι ακριβως γινεται σε ολη την ευρωπη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Chrisxxx είπε Εννοουσα τη χρεωση που ειναι με range και ταξιμετρο. Καμια σχεση με οτι γινεται σε ολη την Ευρωπη δλδ. Το αορατο χερι της ελευθερης αγορας δεν φτανει στα βαθια σκοταδια βεβαια Τι εννοείς; Εννοείται ότι είναι με range και ταξί μέτρο σε όλη την Ευρώπη, όπως και θα έπρεπε να είναι. Αν σκάσει μισή ώρα κίνηση, έχει κλείσει δρόμος κλπ, τότε τι ακριβώς να γίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Και το ταξί στη Δυτική Ευρώπη τουλάχιστον είναι απλησίαστα ακριβό. Δεν χρησιμοποιώ συχνά, μου έχουν τύχει κι εμένα στραβομάρες, όπως οδηγός Uber τις ημέρες με τα χιονια να βάλει πως δεν εμφανίστηκα πριν την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού και να με χρεώσουν ακυρωτικά, αλλά γενικά πιστεύω πως με λίγη υπομονή βρίσκεις το δίκιο σου. Όλα αυτά ειναι πραγματικά λεπτομέρειες όταν συζητάμε για ένα κλάδο που πριν την έλευση των εφαρμογών ηταν ο κλέψας του κλέψαντος. Θυμάστε κανα ταξί καθαρό; Κανα ταξί να δέχεται κάρτα; Κανα ταξί που να μην είναι τεκές; Που να μη παίρνει δυο και τρεις πελάτες κι ας πρέπει να διασχίσει όλο το λεκανοπέδιο; Οπότε ακόμα και δυσλειτουργίες να υπάρχουν, πάλι η κατάσταση ειναι καλύτερη απο οτι ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Αν η διαδρομή είναι 5 ευρώ και βάλεις συν 2 ευρώ πουρμπουάρ θα τα πάρει από το κουπόνι και τα 3 θα χαθούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros750 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 5 hours ago, coyote2 said: Αν η διαδρομή είναι 5 ευρώ και βάλεις συν 2 ευρώ πουρμπουάρ θα τα πάρει από το κουπόνι και τα 3 θα χαθούν; Μπορώ να σου απαντήσω μόνο για την περίπτωση που δώσεις το tip πριν την ολοκλήρωση της κούρσας (max 20% νομιζω) που εκεί πράγματι στο παίρνει από το κουπόνι. Για αν δώσεις μετά δεν γνωρίζω με σιγουριά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Όλα αυτά ειναι πραγματικά λεπτομέρειες όταν συζητάμε για ένα κλάδο που πριν την έλευση των εφαρμογών ηταν ο κλέψας του κλέψαντος. Θυμάστε κανα ταξί καθαρό; Κανα ταξί να δέχεται κάρτα; Κανα ταξί που να μην είναι τεκές; Που να μη παίρνει δυο και τρεις πελάτες κι ας πρέπει να διασχίσει όλο το λεκανοπέδιο; Οπότε ακόμα και δυσλειτουργίες να υπάρχουν, πάλι η κατάσταση ειναι καλύτερη απο οτι ήταν. Εισαι φουλ υπερβολικος, αφοριστικος και μηδενιστικος. Δεν ηταν ετσι οπως τα λες τα πραγματα πριν και μετα, "κανα, κανα, κανα", παντα υπαρχουν καλοι και κακοι, η εφαρμογη δεν αλλαζει κατι, ο καλος καλος θα παραμεινει, ο κακος κακος. Απο τις λιγες φορες μαλιστα που εχω χρησιμοποιησει πριν αρκετα χρονια με εφαρμογη (δεν υπηρχε τοτε αυτη του τιτλου) , θυμαμαι οτι ειχε σταματησει και ειχε παρει και 2ο πελατη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, matrixxx είπε Εισαι φουλ υπερβολικος, αφοριστικος και μηδενιστικος. Δεν ηταν ετσι οπως τα λες τα πραγματα πριν και μετα, "κανα, κανα, κανα", παντα υπαρχουν καλοι και κακοι, η εφαρμογη δεν αλλαζει κατι, ο καλος καλος θα παραμεινει, ο κακος κακος. Απο τις λιγες φορες μαλιστα που εχω χρησιμοποιησει πριν αρκετα χρονια με εφαρμογη (δεν υπηρχε τοτε αυτη του τιτλου) , θυμαμαι οτι ειχε σταματησει και ειχε παρει και 2ο πελατη! Με εφαρμογή ποτέ δε μου έχει τύχει να πάρει δεύτερο πελάτη, δε μου έχει τύχει να καπνίζει, δε μου έχει τύχει να εχει το ταξί σε συνθήκες τρίτου κόσμου. Η εφαρμογή προφανώς και αλλάζει, θέτει κάποια μίνιμουμ στάνταρ καθαριότητας, συμπεριφοράς και παροχής υπηρεσιών. Δεν είναι τυχαίες οι αντιδράσεις του γνωστού συνδικαλιστή με το κομοδινί μαλλί. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις