Προς το περιεχόμενο

10€ κουπόνι για ταξί στη FreeNow από τη Vodafone

pluss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, ksessalonikios είπε

Ούτε εγώ για πιάτσα στην βροχή, ας γράφει η εφαρμογή αναμονή τουλάχιστον  2 λεπτά με υποσημείωση  ότι μπορεί και να μην έρθει κανεις κι όχι απλά 2 λεπτά. Επίσης  οταν ο οδηγός  αποφασίζει  να μπει σε ένα σύστημα θα πρέπει  να αποδέχεται ότι μερικές φορές δεν θα έχει το μέγιστο κέρδος.  Οι άλλοι που περιμένουν στις πιάτσες κορόιδα είναι; Κάθονται στην ουρά κι ο πρώτος μπορεί να πάρει διαδρομή των 20€ κι ο δευτερος των 6€, τι θα πρέπει να κάνει ο 2ος ; Να κατεβάσει τον πελάτη;

Το ότι μερικοί αρνούνται να κατεβάσουν εφαρμογές είναι δικό τους θέμα. Επίσης η πιάτσα είναι μέρος ξεκούρασης.

Σε τι επιχείρηση άραγε δεν ψάχνει ο καθένας το μέγιστο κόστος; 

Όσον αφορά τη βροχή, μέσα/ιδιωτικό ιχ. Είναι αστείο να χρησιμοποιηθεί η λέξη "φιλότιμο".

Οποίος κάθεται πιάτσα κάνει ρουλέτα. Όποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή έχει τη δυνατότητα επιλογής.

Υπάρχει εργαζόμενος που δε θα διαλέξει εργασία με μεγαλύτερο μισθό; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν μιλάμε για αυτούς που δεν είναι στο free now αλλα γι αυτούς που είναι, επίσης αν η πιάτσα είναι μερος ξεκούρασης να μην πιάνουν μια λωρίδα στους κεντρικούς δρόμου και να πανε να αράξουν σε μια ερημια να ξεκουραστούν. Κανεις δεν είπε για φιλότιμο, εφόσον δέχεσαι να είσαι στην πλατφόρμα πρέπει ο οδηγός που είναι πιο κοντα στην κλήση να δεσμεύεται να πάρει τον πελάτη κι όχι να είναι στην καλή του διάθεση, αλλιώς να το κλείσει το κινητό να μην τον βρίσκουν.

Τεσπα, τέλος από μένα, οποιος θέλει ας παίξει ρουλέτα με το free now, εμενα με έχουν χάσει από πελάτη έτσι κι αλλιώς. 

Να ρωτήσω λίγο πως δουλεύει η φάση? Πχ είμαι κάπου και θέλω να γυρίσω σπίτι. Καλώ ταξί εκεί που είμαι? Ζητάω τι ώρα θέλω να είναι εκεί? 

Και χρεώνομαι μέσω τις εφαρμογής αν είναι πάνω από δέκα ευρώ? 

Επίσης δουλεύει κανένα  reference promo να βάλουμε τους δικούς μας? 

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους! Μία ερώτηση παρακαλώ. Έβαλα το κουπόνι και έχω συνδέσει στον  ορισμό της γυναίκας μου με τη ρεβολουτ κάρτα μου. Έκανε την πρώτη διαδρομή και μου δέσμευσε  από την κάρτα μου 5,κάτι ευρώ .  έχει τελειώσει η διαδρομή και τα χρήματα αυτά δεν έχουν επιστραφεί ακόμη. Έχω κάνει κάτι λάθος; Εννοείται πως το κουπόνι φαίνεται κτλ κτλ 

1 ώρα πριν, thomasko7 είπε

Καλησπέρα σε όλους! Μία ερώτηση παρακαλώ. Έβαλα το κουπόνι και έχω συνδέσει στον  ορισμό της γυναίκας μου με τη ρεβολουτ κάρτα μου. Έκανε την πρώτη διαδρομή και μου δέσμευσε  από την κάρτα μου 5,κάτι ευρώ .  έχει τελειώσει η διαδρομή και τα χρήματα αυτά δεν έχουν επιστραφεί ακόμη. Έχω κάνει κάτι λάθος; Εννοείται πως το κουπόνι φαίνεται κτλ κτλ 

Μετα το περας της διαδρομης το ποσο που εχουν δεσμευσει επιστρεφει στον λογαριασμο σου. Αν η διαδρομη ξεπερναει τα 10€ τοτε θα ξαναγινει χρεωση με το ποσο που πρεπει να πληρωσεις. Μιλα με την εξυπηρετηση της freenow

Στις 18/12/2023 στις 10:10 ΜΜ, barman_ είπε

Να ρωτήσω λίγο πως δουλεύει η φάση? Πχ είμαι κάπου και θέλω να γυρίσω σπίτι. Καλώ ταξί εκεί που είμαι? Ζητάω τι ώρα θέλω να είναι εκεί? 

Και χρεώνομαι μέσω τις εφαρμογής αν είναι πάνω από δέκα ευρώ? 

Επίσης δουλεύει κανένα  reference promo να βάλουμε τους δικούς μας? 

Το ίδιο ήθελα να ρωτήσω ! να αγιασει το στομα σου, περιμένω.

Το παλιό Taxibeat που έγινε Beat και τώρα Freenow είναι πάντως παιδιά και ουσιαστικά είναι ραδιοταξί αλλά αντί για τηλεφωνικη κλήση, καλείς ταξί μέσω της εφαρμογής.

Αν η διαδρομή είναι πιο φθηνή από 10 ευρώ δε πληρώνεται κάτι και το υπόλοιπο χάνεται. Αν είναι περισσότερο χρεώνει τη κάρτα σας αν έχετε βάλει (νομίζω υπάρχει επιλογή και για μετρητά).

Έχει επιλογή προγραμματισμού παραλαβής αλλά γενικά δεν είναι και τόσο αξιόπιστο στο ότι θα βρεθεί ταξί την ώρα και στο μέρος που έχεις ορίσει. Βασική χρήση είναι επιτόπια όταν θες ταξί μπαίνεις εφαρμογή και βάζεις που πας και που είσαι και ψάχνει η εφαρμογή να σου βρει ταξί.(πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα σου βρει άμεσα).

Επίσης έχει χρέωση για την υπηρεσία 1,2 ευρώ οπότε χωρίς το κουπόνι, συμφέρει καλύτερα η uber που είναι το ίδιο αλλά χωρίς την έξτρα χρέωση.

ΥΓ πρόσφατα είχε "διαρεύσει" κωδικός (5 ή 6 ευρω) που ήταν για συγκεκριμένους πελάτες . Τον είχα βάλει και εγώ αλλά προτού λήξει, τον αφαίρεσαν από το λογαριασμό μου (επειδή προφανώς δεν ήμουν δικαιούχος). Δε ξέρω αν θα παιχτεί κάτι αντίστοιχο και τώρα δεδομένου ότι θεωρητικά είναι για πελάτες CU (αν και τώρα είναι καπως δύσκολο να εξακριβωθεί). Έκαναν λάθος και αντί ο κωδικός να είναι προσωποποιημένος είναι generic παρόλο που τον παίρνεις μέσω CU Around.

• Like 2

υπάρχει περίπτωση πέρα απο την επιστροφή που κανουν στο δεσμευμένο ποσο να κρατήσουν κάποια άλλη μικροπρομήθεια?Σαν να μου φαινεται πως για δυο διαφορετικές διαδρομες απο αλλους λογαριασμους συνδεδεμένα όμως με την.ιδια κάρτα να λειπει κανενα 6ευρω...

Ευχαριστούμε για το κουπόνι. Χρησιμοποίησα το προηγούμενο των 6€ μέσω paypal. Προκαθορισμένη διαδρομή, δεσμεύτηκε το maximum υπολογισμένο ποσό της διαδρομης 9€ από την κάρτα την στιγμή της κράτησης την προηγουμένη μέρα, ο ταξιτζής χρέωσε το συνολικό κόστος 7€, και κατέληξα να πληρώσω μόνο 1€ από την κάρτα. Όσοι δεν εμπιστευονται το app, προτιμούν την πιάτσα κτλ.., ανήκουν μάλλον σε άλλη εποχή. Θα χαθούν όπως οι δεινόσαυροι ;)

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένα μήνυμα όλο κι όλο για το πόσο φανταστική εταιρία  🤔

Επεξ/σία από ksessalonikios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις γύρισα με ταξάκι πληρώνοντας 1 ευρώ (11 δηλαδή η διαδρομή)

ευχαριστούμε ts!

είχα να πάρω ταξί πολύ καιρό, είναι εξαιρετικά χρήσιμες αυτές οι εφαρμογές. Ούτε να περπατήσεις να βγεις σε κεντρικό και να στηθείς μπας και περάσει κανένας. Ήμουν σε ένα στενό και σε 1 λεπτό ήρθε ο δικός μου που βρισκόταν εκεί δίπλα.

Επεξ/σία από somt
  • Thanks 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...