xorotaktis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να αγορασω ενα αμαξι καινουριο το suzuki s cross gl . Η τιμη του στο site της suzuki για το απλο μοντελο που θελω εγω ειναι 22,880 ευρω. είναι η πρώτη μου φορά που αγοράζω ΄΄ενα αμαξι και θα ηθελα τα φωτα σας για πια ειναι τα επιπλεον εξοδα δηλαδη ποσα ευρω θα μαζευτουν σαν συνολο στα εξοδα. Σίγουρα με την αγορα του αμαξιου θα ειναι τα εξης εξοδα 22880 + ασφαλεια + τελη + πινακιδες . είναι κατι επιπλεον ; το κοστος που αναγραφετε συμπεριλαμβανει και το φπα; σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Μια δυο μερες κανεις βολτα σε 2-3 αντιπροσωπειες Σουζουκι να παρεις προσφορες για το αυτοκινητο που σε ενδιαφερει "με το κλειδι στο χερι". Λεω σε 2-3 γιατι υπαρχουν μικρα περιθωρια διαπραγματευσης ή δωρων (πχ πατακια, συναγερμος κλπ) ειδικα στο τελος της χρονιας που θελουν να πιασουν στοχους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Μονο η ασφαλεια ειναι επιπλεον, τα αλλα ολα ειναι στην τιμη αγοράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xorotaktis είπε Καλησπερα παιδια θα ηθελα να αγορασω ενα αμαξι καινουριο το suzuki s cross gl . Η τιμη του στο site της suzuki για το απλο μοντελο που θελω εγω ειναι 22,880 ευρω. είναι η πρώτη μου φορά που αγοράζω ΄΄ενα αμαξι και θα ηθελα τα φωτα σας για πια ειναι τα επιπλεον εξοδα δηλαδη ποσα ευρω θα μαζευτουν σαν συνολο στα εξοδα. Σίγουρα με την αγορα του αμαξιου θα ειναι τα εξης εξοδα 22880 + ασφαλεια + τελη + πινακιδες . είναι κατι επιπλεον ; το κοστος που αναγραφετε συμπεριλαμβανει και το φπα; σας ευχαριστω Στην τιμή καταλόγου (στο σάιτ όπως λες) για το Scross που είναι 22.880, περιλαμβάνονται οι φόροι (+ΦΠΑ), δεν περιλαμβάνεται το ''μεταλικό'' χρώμα που έχει έξτρα χρώση 600 € (συνήθως υπάρχει μόνο ενα χρώμα χωρίς χρέωση) επίσης δεν περιλαμβάνονται στην τιμή έξοδα ταξινόμησης, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια αυτοκινήτου, όπως έγραψε και ο @doctorkostis περνάς από μερικές αντιπροσωπείες και παίρνεις προσφορές μπορούν να σου κάνουν καποια απο αυτά δώρο ή κάποια συνολικη έκπτωση (εγώ που είχα πάρει προσφορές πριν από ενα χρόνο είχα διαφορές σχεδόν 600€) https://auto.suzuki.gr/photo/master/pricelist/Suzuki Pricelist.pdf Εδώ είναι ο αναλυτικός τιμοκατάλογος της Suzuki και στην 6η σελίδα αναφέρει τις επιβαρύνσεις και η σελίδα της Suzuki για το Scross https://auto.suzuki.gr/model/s-cross Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από NovaLacertae 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xorotaktis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, NovaLacertae είπε Στην τιμή καταλόγου (στο σάιτ όπως λες) για το Scross που είναι 22.880, περιλαμβάνονται οι φόροι (+ΦΠΑ), δεν περιλαμβάνεται το ''μεταλικό'' χρώμα που έχει έξτρα χρώση 600 € (συνήθως υπάρχει μόνο ενα χρώμα χωρίς χρέωση) επίσης δεν περιλαμβάνονται στην τιμή έξοδα ταξινόμησης, τέλη κυκλοφορίας, ασφάλεια αυτοκινήτου, όπως έγραψε και ο @doctorkostis περνάς από μερικές αντιπροσωπείες και παίρνεις προσφορές μπορούν να σου κάνουν καποια απο αυτά δώρο ή κάποια συνολικη έκπτωση (εγώ που είχα πάρει προσφορές πριν από ενα χρόνο είχα διαφορές σχεδόν 600€) https://auto.suzuki.gr/photo/master/pricelist/Suzuki Pricelist.pdf Εδώ είναι ο αναλυτικός τιμοκατάλογος της Suzuki και στην 6η σελίδα αναφέρει τις επιβαρύνσεις και η σελίδα της Suzuki για το Scross https://auto.suzuki.gr/model/s-cross πχ αν το βρω ετοιμοπαραδοτο στην suzuki θα πρεπει να πληρωσω εξοδα ταξινομησης ; η μμονο αν το φερουν απο εξω ; ποσο ειναι αυτα τα εξοδα ταξινιμησης περιπου ξεροιυμε ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 41 minutes ago, xorotaktis said: πχ αν το βρω ετοιμοπαραδοτο στην suzuki θα πρεπει να πληρωσω εξοδα ταξινομησης ; η μμονο αν το φερουν απο εξω ; ποσο ειναι αυτα τα εξοδα ταξινιμησης περιπου ξεροιυμε ;; Τα τέλη ταξινόμησης είναι σε κάθε περίπτωση πληρωμένα, τα υπόλοιπα έξοδα ταξινόμησης όχι, και δεν είναι στάνταρ ούτε για όλα τα αυτοκίνητα ούτε για όλους τους αντιπρόσωπους. Επίσης σε κάποιον τιμοκατάλογο της suzuki είδα ότι χρεώνουν 320€ για "έξοδα προετοιμασίας και μεταφοράς" για όλα τα μοντέλα, κάτι που υπόψιν άλλες μάρκες (πχ Toyota) δεν χρεώνουν. Πάντως τζάμπα παιδεύεσαι ρωτώντας εδώ, μόνο ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος από τον οποίο θα αγοράσεις μπορεί να σου δώσει ακριβή και έγκυρη απάντηση στο πόσο ακριβώς θα σου κοστίσει συνολικά αυτό που θέλεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 On 17/12/2023 at 14:44, xorotaktis said: Καλησπερα παιδια θα ηθελα να αγορασω ενα αμαξι καινουριο το suzuki s cross gl . Η τιμη του στο site της suzuki για το απλο μοντελο που θελω εγω ειναι 22,880 ευρω. είναι η πρώτη μου φορά που αγοράζω ΄΄ενα αμαξι και θα ηθελα τα φωτα σας για πια ειναι τα επιπλεον εξοδα δηλαδη ποσα ευρω θα μαζευτουν σαν συνολο στα εξοδα. Σίγουρα με την αγορα του αμαξιου θα ειναι τα εξης εξοδα 22880 + ασφαλεια + τελη + πινακιδες . είναι κατι επιπλεον ; το κοστος που αναγραφετε συμπεριλαμβανει και το φπα; σας ευχαριστω Πολύ κοντινό παράδειγμα, είναι από παραγγελία του δικού μου S-cross (αυτή ήταν η τιμή για την GL+) πριν 2 χρόνια. Έχει μέσα το 320αρι που αναφέρουν σαν μεταφορικά. Τέλη δεν έχεις, αλλά μπορεί να έχεις και την πιθανή χρέωση χρώματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα