Ukforthemoment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, panagiotis54 είπε πετας το αυτοκινητο στα σκουπιδια, βγαζεις πιστ καταστροφης, το δινεις στο υπουργειο τους λες να κοψουν το λαιμο τους το αυτοκινητο με αριθμο πινακιδας τοσο δεν υπαρχει θελουν δεν θελουν ανηκει στην μανα σου ή οχι. πραφιτ Ποιος θα σου δώσει το πιστοποιητικό καταστροφής ;Ο σκουπιδιάρης; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μίλησα με τον διεκπεραίωτη μου και μου είπε ότι με μια βεβαίωση ΑΦΜ κάνεις δουλειά. Συνήθως οι ανακυκλώσεις έχουν inhouse υπάλληλο που ασχολούνται με διαγραφές κλπ και σε γενικές γραμμές έχουν "άκρες" στα υπουργεία. Αν είσαι Αθήνα και δεν έχεις βρει άκρη ακόμα, στείλε οκ να σου δώσω το τηλ του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, tzotzo είπε Μίλησα με τον διεκπεραίωτη μου και μου είπε ότι με μια βεβαίωση ΑΦΜ κάνεις δουλειά. Συνήθως οι ανακυκλώσεις έχουν inhouse υπάλληλο που ασχολούνται με διαγραφές κλπ και σε γενικές γραμμές έχουν "άκρες" στα υπουργεία. Αν είσαι Αθήνα και δεν έχεις βρει άκρη ακόμα, στείλε οκ να σου δώσω το τηλ του. Δυστυχώς μένω επαρχία. Όταν λες βεβαίωση ΑΦΜ; Κάνει το εκκαθαριστικό στο οποίο γράφεται το πραγματικό όνομα και το ΑΦΜ ή είναι κάποιο ειδικό χαρτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 20 hours ago, gokuthelegend said: Δυστυχώς μένω επαρχία. Όταν λες βεβαίωση ΑΦΜ; Κάνει το εκκαθαριστικό στο οποίο γράφεται το πραγματικό όνομα και το ΑΦΜ ή είναι κάποιο ειδικό χαρτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, tzotzo είπε Ωραία. Εντελώς τυχαία έβγαλα ένα τέτοιο σήμερα και το έδωσα στον διεκπεραιωτή που ανέλαβε την ανακύκλωση του αυτοκινήτου, μαζί με κάτι άλλα έγγραφα που μου ζήτησε. Ελπίζω να βγει άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Να ενημερώσω ότι έχω δώσει την υπόθεση σε διεκπεραιωτή. Με βεβαίωση ταυτοπροσωπίας προχώρησε η υπόθεση. Έδωσα και μια βεβαίωση ΑΦΜ για να γίνει σύνδεση του ΑΦΜ με το πατρικό επίθετο της μητέρας μου και όχι με αυτό του πατέρα μου, αλλά δεν μου ανέφερε κάτι αν τελικώς το αξιοποίησε. Πάντως φαίνεται ότι η υπόθεση προχώρησε κανονικά, και στο myauto βλέπω ότι η άδεια κυκλοφορίας πλέον αναφέρει το κανονικό επίθετο. Δεν με έχει ενημερώσει ακόμη αλλά μου είπε ότι προχώρησε η φάση και την άλλη εβδομάδα μάλλον θα έχει ολοκληρωθεί και η ανακύκλωση του αυτοκινήτου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Άντε μακάρι να κουνηθούν λίγο τα γρανάζια της γραφειοκρατίας της χώρας μας και τελειώσει το μαρτύριο. Και να προσθέσω ότι πολλές φορές τα βάζω με τη συζυγό μου που όταν της ζητάνε στοιχεία δίνει δικό μου επώνυμο και όχι δικό της που αναφέρεται σε όλα τα έγγραφά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, papoys1 είπε όταν της ζητάνε στοιχεία δίνει δικό μου επώνυμο Μπορεί να το κάνει και από σεβασμό προς εσένα, και από κεκτημένη ταχύτητα να γράφει το επίθετο του συζύγου. Το θέμα είναι, ο υπάλληλος που προφανώς θα υπογράψει κι αυτός, ή που θα το πάει στον προϊστάμενό του για να το υπογράψει, δεν πρέπει να βεβαιωθεί πρώτα ότι τα συμπληρωμένα στοιχεία είναι σωστά πριν μπουν οι υπογραφές; Δηλαδή αν εγώ πάω να συμπληρώσω μια αίτηση και γράψω στο ονοματεπώνυμο "Κυριάκος Μητσοτάκης", ο υπάλληλος θα το υπογράψει έτσι απλά; Σκέψου κιόλας ότι το περιστατικό το δικό μου έγινε από λάθος που έγινε πριν 30 χρόνια που όλα ήταν χειρόγραφα. Ζούμε σε αγροτική περιοχή που πολλοί είναι αγρότες ή ζωοτρόφοι / βοσκοί, και οι οποίοι ειδικά πριν 30-40 χρόνια δεν έβγαζαν ούτε το δημοτικό, οπότε δεν είχαν γραμματικές γνώσεις, και ότι τους έλεγαν τα θεωρούσαν σωστά. Οπότε οι γονείς μου που και οι 2 δεν έχουν βγάλει το δημοτικό, βλέποντας ότι ο υπάλληλος δεν τους είπε κάτι, θεώρησαν ότι όλα ήταν σωστά. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2023 από gokuthelegend 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα