XxxdehalkoxxX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα,αγορασμενο clk 200 εδω και ενα χρονο σε πολη καλη κατασταση και ντυμενο ολο look amg ...το κακο; αναμενο check in απο την στιγμη που το πηρα. Το αμαξι φοραει αεριο ,αλλα περα απο αυτο περασμενο σερβις ολα ολα απο ιμαντες μπουζι βαλβολινες ταξεως 700 ευρω ,αλλαγη φρενα δισκους λαστιχα αμορτισερ επειτα , το μονο που μου εχει μεινει ειναι να δω με το λαμπακι. Πηγα σε εναν δικο μας επειδη ειμαι και απο σπαρτη και στο αεριο δεν υπαρχουν πολυ ... το εκανε σερβις και μου ειπε οτι το λαμπακι ειναι πολλαπλασιαστες ...παω τους αλλαζω ολους...τιποτα...παω στην mercedes ολα τελεια μηχανικα με το αμαξι μου λενε ειναι ο αισθητηρας αλλαξα αισθητηρα τον πρωτο πριν καταλυτη που εβγαζε...τιποτα ... ! Μου διαγραφουν ολες τις φορες αυτες το σφαλμα μετα απο 10χλμ παλι το ιδιο ανοιχτο ειτε εχω βενζινη μονο ειτε εχω αεριο ...και το σφαλμα που μου βγαζει στον υπολογιστη για το λαμπακι ειναι 201C-001 Αυτοπροσαρμογη δημιουργιας μιγματος. Το μιγμα στο μερικο φορτιο ειναι πολυ λιπαρο (PO172). Τι μου προτεινετε ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkpilot Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα, με απλή αναζήτηση βρήκα αυτό. Ο εγκέφαλος εντόπισε πολύ πλούσιο μίγμα - δε φαίνεται να είναι εύκολο να εντοπιστεί η αιτία. Διάβασε τι πρέπει να ψάξεις και καλή τύχη... Στη θέση σου θα ξεκίναγα από τους αισθητήρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XxxdehalkoxxX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Ευχαριστω πολυ θα το διαβασω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα