Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 16/12/2023 στις 7:29 ΜΜ, gorge18 είπε

Μαγκες παντως. εδωσαν και τιπ στον διανομέα! 

Με ξένα χρήματα κάνω και εγώ τον κουβαρντά…

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
''Χαιρόμαστε που σας ενδιαφέρει η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια κατανοητή επισκόπηση των διαδικασιών μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια. Η εμπιστοσύνη σας στις υπηρεσίες μας είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική εμπειρία''

E- FOOD
Η εκπληκτικη εμπειρια μας μαρανε! Για ποια ειδους προστασια ποια ειδους ασφαλεια μιλανε οι εκπροσωποι της εταιριας του e food?Μολις χθες 26/12/ 2023 εγιναν συναλλαγες απο hacker στο ονομα μου στο email μου με τα στοιχεια της καρτας μου που ειχε αποθηκευσει προφανως το συστημα απο παλαιοτερες αγορες . Δεν μου ζητησε καν επιβεβαιωση απο τραπεζα και τα 58 ευρωπουλακια γιναν σκονη με δυο διαφορετικες διευθυνσεις στην Αθηνα και με την περιγραφη ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
Και οταν απευθυνθηκα σε εκπροσωπο για να ρωτησω πως ελεγχεται ολο αυτο και πως προχωρανε σε ντελιβερι μου ειπε επι της ουσιας σας ερχεται επιβεβαιωτικο μαιλ της παραγγελιας και να βαζω κωδικο να μην τον βρισκουν ευκολα!!!!! παμε καλα?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...