Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από μέρες μπήκα στο efood να παραγγείλω, και τι να δω, δυο νέες διευθύνσεις καταχωρημένες, μια από αθηνα και μια θεσσαλονίκη. Από αθηνα μάλιστα κάναν k παραγγελια 9,60, Μπήκα στο ebank και βλέπω χρέωση στην κάρτα  που είχα καταχωρημενη στο efood. Πως έγινε αυτό ρε παιδιά? Τι μπορώ να κάνω τώρα?

Aυτές είναι η διευθύνσεις που βρήκα και η παραγγελια

image.png.4fbc8c49dbddad5e6af70e5fa3c20224.pngimage.png.1e837d0432e78f86ffa19d063191cd62.png

Δημοσ.

Αλλαξε κωδικους ή κατάργησε την εφαρμογή αν δεν την θες και βγαλε την καρτα.

Μαγκες παντως. εδωσαν και τιπ στον διανομέα! 

Δημοσ.

το έχω ξαναδιαβάσει εδώ μέσα οπότε δεν είναι τυχαίο ότι κάτι παίζει.

μην αποθηκεύετε την κάρτα σε sites.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, savvas15 είπε

Tο θέμα είναι πως απέκτησαν πρόσβαση, βρήκαν και το mail βρήκαν και τον κωδικό

έχει αρκετό καιρό που έχουν χακάρει το έχει γίνει διαρροή στο efood, άλλαξε κωδικό και μην αφήσεις ξανά κάρτα μέσα

για τη χρέωση κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα

αν θες να ασχοληθείς κινείσαι μέσω ΣτΚ και εκτός του ποσού θέτεις ερώτημα αν έχει γίνει παραβίαση (είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.

Πριν καιρό το e-food είχε χακαριστεί. Μην αφήνετε κάρτες αποθηκευμένες στην πλατφόρμα του. Μη σας πω και single-use κάρτα μόνο! 😜

Δημοσ.

Με το efood δεν ήταν που έχει τύχει κάποιες φορές να ολοκληρωθεί συναλλαγή ενώ είχαν λήξει οι κάρτες και οι χρήστες δεν είχαν μπει να τις αλλάξουν με τις νέες;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Αλλαξε κωδικους ή κατάργησε την εφαρμογή αν δεν την θες και βγαλε την καρτα.

Συμφωνώ εκτός απο την κατάργηση της εφαρμογής, αν διαγράψεις την εφαρμογή το κανεις σαν την στουρθοκάμηλο, απλα είσαι τυφλός και αφηνεις τον καθένα να κανει οτι θέλει 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Συμφωνώ εκτός απο την κατάργηση της εφαρμογής, αν διαγράψεις την εφαρμογή το κανεις σαν την στουρθοκάμηλο, απλα είσαι τυφλός και αφηνεις τον καθένα να κανει οτι θέλει 

αρκει να εχει βγαλει την καρτα πρωτα

Δημοσ.

Tην έβγαλα ήδη την κάρτα. Ειδοποίηση από την τράπεζα στο κινητο από τι ποσό και πάνω έρχεται? Μπορούσε δηλαδή ο πoυt@η@s γιος να κάνει 10 παραγγελιες τον 10 ευρώ και να χρεωθώ κάνα 200αρι?

Δημοσ.

την αποθηκευση της καρτας για ευκολια επειδη βαριομαστε να πληκτρολογησουμε το νουμερο οπως ειπαν και οι προηγουμενοι καλο ειναι να την αποφευγουμε...

Δημοσ.

το efood επίσης, δέχεται πληρωμή με google pay / apple pay(νομίζω) και αυτόν χρησιμοποιώ μιας και πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα η βιομετρικά γενικότερα για την ταυτοποίηση.

Δημοσ.
21 minutes ago, Xristaras12 said:

το efood επίσης, δέχεται πληρωμή με google pay / apple pay(νομίζω) και αυτόν χρησιμοποιώ μιας και πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής ζητάει δακτυλικό αποτύπωμα η βιομετρικά γενικότερα για την ταυτοποίηση.

Yep,  και PayPal. Εγώ το PayPal έχω συνδεδεμένο. Κάθε φορά ζητάει επιβεβαίωση συναλλαγής.

Ts κάνε αμφισβήτηση στην τράπεζα. Θα τα πάρεις πίσω τα λεφτά σου, απλά θα αργήσουν λίγο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, filip123go είπε

Yep,  και PayPal. Εγώ το PayPal έχω συνδεδεμένο. Κάθε φορά ζητάει επιβεβαίωση συναλλαγής.

Ts κάνε αμφισβήτηση στην τράπεζα. Θα τα πάρεις πίσω τα λεφτά σου, απλά θα αργήσουν λίγο.

Προσωπικα το paypal το κατάργησα απο τα αποθηκευμένα όταν είχα διαβάσει για το χακάρισμα παλαιότερα οπότε αν χρειαστεί να πληρώσω με paypal (που πλεον έχει γινει συχνο φαινόμενο και δεν ξέρω γιατί -- δεν δέχεται το gpay για κανένα λόγο βγάζει σφάλμα, όπως και επίσης σε πολλά καταστήματα ΔΕΝ μου δίνει την επιλογή) περνάω τα στοιχεία χειροκίνητα.

btw, που έχει επιβεβαίωση συναλλαγής το paypal; έχει τύχει να μου το βγάζει για κάποιες συναλλαγές και σε κάποιες όχι; ορίζεις κάποιο ελάχιστο ποσό;

Δημοσ.

Μπαίνω να κάνω αμφισβητήση συναλλαγής στην εθνική και γραφει διαφορες αιτιολογίες, πατάω, η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε από μένα/ακύρωσα τη κάρτα και στο επόμενο βήμα μου ζητάει ημερομηνία ακύρωσης της κάρτας. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να ακυρώσω την κάρτα. Δεν γίνετε δηλαδή αμφισβητήση χωρίς ακύρωση της κάρτας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...