Προς το περιεχόμενο

Θέμα με το epass θέλω την γνωμησ σας

Petros2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα λοιπόν . Είμαι κάτοχος του Εγνατία πας και επιχείρησα να πέρασω από την λωρίδα . Ο πομποδέκτης ήχησε 2 φορές αλλά η μπάρα δεν άνοιξε προσπάθησα να κάνω όπισθεν αλλά ουρά από πίσω και προχώρησα κανονικά . Ενώ ο πομποδέκτης ήχησε 2 φορές η χρέωση εν τέλει δεν έγινε . Πήρα τηλ στην Εγνατία μου είπαν δεν βλέπουν χρέωση και θα θεωρηθεί παράβαση μάλλον αλλά μου είπαν να απευθυνθώ σε κάποια άλλα γραφεία μήπως βρω την λύση . Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, cumulus είπε

Πως περασες αφου δεν ανοιξε η μπαρα;Εμενα παντως κατι αλλο μου μυριζει.

Φίλε με καχυποψίες δεν μπορώ να συζητήσω αν έχεις καμιά ιδέα το τι μπορεί να γίνει πεστο. Την μπάρα την ακούμπησα με το παρμπρίζ και άνοιξε ρώτα την Εγνατία γιατι το έχουν το έτσι 

• Like 1

Λογικά μόνο με την εταιρεία μπορείς να μιλήσεις για να βγάλεις κάποια άκρη, πχ να ελέγξουν τη συσκευή (πλέον λειτουργεί κανονικά;)

Βασικά το πιο σημαντικό που μπορεί εύκολα να ελεγχθεί από την εταιρεία πιστεύω. Τη στιγμή του συμβάντος το pass είχε μέσα διαθέσιμο υπόλοιπο; Επίσης ο ήχος του πομποδέκτη σημαίνει ότι υπήρξε προσπάθεια να λειτουργήσει (σε αρκετά πληροφοριακά συστήματα καταγράφεται ακόμα και η αποτυχημένη προσπάθεια λειτουργίας). 

Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν αντέδρασες κατάλληλα. Οκ να πας πίσω δε μπορούσες αλλά λογικά ή υπάρχει υπάλληλος κάπου εκεί κοντά ή κάποια τηλέφωνο για περιπτώσεις ανάγκης ώστε να δηλώσεις το πρόβλημα, να καταγράφει και να σου πουν τι να κάνεις.

2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Λογικά μόνο με την εταιρεία μπορείς να μιλήσεις για να βγάλεις κάποια άκρη, πχ να ελέγξουν τη συσκευή (πλέον λειτουργεί κανονικά;)

Βασικά το πιο σημαντικό που μπορεί εύκολα να ελεγχθεί από την εταιρεία πιστεύω. Τη στιγμή του συμβάντος το pass είχε μέσα διαθέσιμο υπόλοιπο; Επίσης ο ήχος του πομποδέκτη σημαίνει ότι υπήρξε προσπάθεια να λειτουργήσει (σε αρκετά πληροφοριακά συστήματα καταγράφεται ακόμα και η αποτυχημένη προσπάθεια λειτουργίας). 

Αλλά σε κάθε περίπτωση δεν αντέδρασες κατάλληλα. Οκ να πας πίσω δε μπορούσες αλλά λογικά ή υπάρχει υπάλληλος κάπου εκεί κοντά ή κάποια τηλέφωνο για περιπτώσεις ανάγκης ώστε να δηλώσεις το πρόβλημα, να καταγράφει και να σου πουν τι να κάνεις.

Το ότι δεν αντέδρασα σωστά το ξέρω και ακόμα το σκέφτομαι πως την παραμερισα την μπάρα , απλά εκείνη την στιγμή ήταν αλλά στο κεφάλι και ήταν σαν μηχανική κίνηση δεν ξέρω πως να το εξηγήσω 

4 ώρες πριν, Petros2005 είπε

Το ότι δεν αντέδρασα σωστά το ξέρω και ακόμα το σκέφτομαι πως την παραμερισα την μπάρα , απλά εκείνη την στιγμή ήταν αλλά στο κεφάλι και ήταν σαν μηχανική κίνηση δεν ξέρω πως να το εξηγήσω 

Εστω και αργοπορημένα από τη στιγμή που το οχημα είναι κάτοχος epas θα εστελνα ενα email και θα τους περιέγραφα ακριβώς τι συνέβη αποδεχόμενος να χρεωθω τη χρέωση αν δεν έχει αφαιρεθεί ανάλογο ποσό από το epas.,

Σιγουρα αυτοί έχουν βίντεο ή εικόνα  θα έβλεπαν τι συνέβη και δεν νομίζω ότι θα τραβούσαν το θέμα.

Μου έχει τύχει να μην γίνει δεκτό το epass χωρίς φαινομενικά κανένα λόγο. Μία φορά μεν, αλλά μου έτυχε. Έκανα 3 μέτρα πίσω, έφαγα το φάσκελό μου, ξαναπροχώρησα και... το δέχτηκε. Έτσι απλά. Που και που απ' ότι φαίνεται μπορεί να δυσλειτουργήσουν. 

Τώρα στην περίπτωσή σου, δες τις κινήσεις στο site, και μίλα με την εταιρεία. Δε πιστεύω να προσπαθήσουν να σου πουν ότι πήγες να φας ΕΝΑ σταθμό διοδίων, ενώ πλήρωσες στους πριν και τους μετά. Δεν έχει νόημα να το κάνεις. 

Πέραν τούτου, έλεγξε πως το έχεις τοποθετήσει στο τζάμι. Μπορεί από λάθος τοποθέτηση να μη πιάνει καλά, ή να 'χει πέσει η μπαταρία. 

7 ώρες πριν, papoys1 είπε

Εστω και αργοπορημένα από τη στιγμή που το οχημα είναι κάτοχος epas θα εστελνα ενα email και θα τους περιέγραφα ακριβώς τι συνέβη αποδεχόμενος να χρεωθω τη χρέωση αν δεν έχει αφαιρεθεί ανάλογο ποσό από το epas.,

Σιγουρα αυτοί έχουν βίντεο ή εικόνα  θα έβλεπαν τι συνέβη και δεν νομίζω ότι θα τραβούσαν το θέμα.

Τους έστειλα Μάιλ δεν απάντησαν πότε περιμένω αύριο να ανοίξουν τα γραφεία .

4 ώρες πριν, Haldol είπε

Μου έχει τύχει να μην γίνει δεκτό το epass χωρίς φαινομενικά κανένα λόγο. Μία φορά μεν, αλλά μου έτυχε. Έκανα 3 μέτρα πίσω, έφαγα το φάσκελό μου, ξαναπροχώρησα και... το δέχτηκε. Έτσι απλά. Που και που απ' ότι φαίνεται μπορεί να δυσλειτουργήσουν. 

Τώρα στην περίπτωσή σου, δες τις κινήσεις στο site, και μίλα με την εταιρεία. Δε πιστεύω να προσπαθήσουν να σου πουν ότι πήγες να φας ΕΝΑ σταθμό διοδίων, ενώ πλήρωσες στους πριν και τους μετά. Δεν έχει νόημα να το κάνεις. 

Πέραν τούτου, έλεγξε πως το έχεις τοποθετήσει στο τζάμι. Μπορεί από λάθος τοποθέτηση να μη πιάνει καλά, ή να 'χει πέσει η μπαταρία. 

Με έχει ξανά τύχει όπως λες στο ίδιο σημείο ακριβώς απλα είχα μια νταλίκα απο πίσω και ο άνθρωπος το πήρε χαμπάρι και με άφησε κενό να κάνω όπισθεν . Τώρα στο τελευταίο συμβάν οι άλλοι από πίσω μπήκαν μέσα κατευθείαν οπότε δεν υπήρχε κενό . Ελπίζω να φαίνεται στο σύστημα ότι ο πομποδέκτης χτύπησε 2 φορές . Έναμιση μήνα την έχω την υπηρεσία αυτή φαίνονται οι πληρωμές μου 

• Like 1

Το θεμα λυθηκε πηρα τηλ στα κεντρικα και εφοσον ειμαι πελατης τους εστειλα μαιλ με το αφμ και εξηγησα ακριβως τι συνεβη και μου αφαιρεσαν το αντιτιμο απο τον λογαριασμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...