Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αγορά μεταχειρισμένου

gazp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Δυστυχώς τις προάλλες μου έκλεψαν το αυτοκίνητο (i20 του 2010) και βρίσκομαι σε αναζήτηση οχήματος αντίστοιχου ή έστω λίγο μεγαλύτερου μεγέθους.

Ιδανικά θα ήθελα κάτι αξιόπιστο, όμως στην παρούσα φάση το νούμερο ένα κριτήριο είναι η άνεση μιας και υπάρχουν κινητικά προβλήματα. Να σημειώσω ότι δεν θα ήθελα να κοιτάξω ξανά για i20 έστω επόμενης γενιάς κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αλλά και επειδή τα καθίσματα ήταν λίγο σκληρά και λόγω των θεμάτων που προανέφερα θέλω κάτι πιο άνετο.

Δεν ψάχνω για πετρέλαιο μιας και κάνω περίπου 12.000 - 15.000km το χρόνο. Επίσης, δεν νομίζω να με βγάζει για καινούριο μιας και ότι πάρω θα πρέπει να το πάρω με δόσεις και με τις τιμές των καινούριων μάλλον το ξεχνάω. Το budget που διαθέτω είναι 8.000 - 9.000€.

Πέρα από τις "κλασσικές" επιλογές όπως Yaris (δεν μ αρέσει και οι τιμές είναι ψηλά), fiesta, astra, jazz, colt, i30 κοιτάω και το peugeot 208. Απ' όλα τα μοντέλα που ανέφερα είναι το μόνο που μου αρέσει εμφανισιακά και επειδή το είχαν κάποιοι γνωστοί, έχω εμπειρία τόσο ως επιβάτης όσο και ως οδηγός (μου άρεσε πολύ το μικρό τιμόνι και η θέση οδήγησης). Δεν ξέρω όμως τι λέει από θέμα αξιοπιστίας, κόστος συντήρησης κλπ. Άλλοι το θάβουν και άλλοι το εξυψώνουν σε όσα reviews έχω δει.

Θα ήθελα αν κάποιος έχει κάποια πρόταση πέρα από τα μοντέλα που ανέφερα να την παραθέσει. Επίσης, αν κάποιος είναι κάτοχος 208 και έχει εμπειρία θα ήθελα τα φώτα του.

Συγγνώμη για το σεντόνι και σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Spoiler
41 λεπτά πριν, gazp είπε

Δεν ψάχνω για πετρέλαιο μιας και κάνω περίπου 12.000 - 15.000km το χρόνο.

πλέον για πάνω απο 5000χλμ ανα έτος αποφεύγεις βενζίνη , αλλά πάσο , δικιά σου η τσέπη

42 λεπτά πριν, gazp είπε

Πέρα από τις "κλασσικές" επιλογές όπως Yaris (δεν μ αρέσει και οι τιμές είναι ψηλά), fiesta, astra, jazz, colt, i30 κοιτάω και το peugeot 208. Απ' όλα τα μοντέλα που ανέφερα είναι το μόνο που μου αρέσει εμφανισιακά και επειδή το είχαν κάποιοι γνωστοί, έχω εμπειρία τόσο ως επιβάτης όσο και ως οδηγός (μου άρεσε πολύ το μικρό τιμόνι και η θέση οδήγησης). Δεν ξέρω όμως τι λέει από θέμα αξιοπιστίας, κόστος συντήρησης κλπ. Άλλοι το θάβουν και άλλοι το εξυψώνουν σε όσα reviews έχω δει.

καλύτερα άλλαξε τον τίτλο για peugeot 208 ,ωστε να πάρεις feedback

απο τη στιγμή που πας σε μτχ , σημασία έχει να βρεις κάποιο που να είναι σε άριστη κατάσταση παρά αξιόπιστο ,

μπαίνει και ο παράγοντας μάντρα για δόσεις , άρα το αξιόπιστο λίγη σημασία έχει αν είναι τρακαρισμένο , ασυντήρητο με παραπάνω πραγματικά χλμ κτλ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, korakios είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

πλέον για πάνω απο 5000χλμ ανα έτος αποφεύγεις βενζίνη , αλλά πάσο , δικιά σου η τσέπη

καλύτερα άλλαξε τον τίτλο για peugeot 208 ,ωστε να πάρεις feedback

απο τη στιγμή που πας σε μτχ , σημασία έχει να βρεις κάποιο που να είναι σε άριστη κατάσταση παρά αξιόπιστο ,

μπαίνει και ο παράγοντας μάντρα για δόσεις , άρα το αξιόπιστο λίγη σημασία έχει αν είναι τρακαρισμένο , ασυντήρητο με παραπάνω πραγματικά χλμ κτλ

Καλησπερα και ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς δεν μπορώ να πάρω κάτι χωρίς δόσεις και οι μαντραδες είναι ίσως αναγκαίο κακό... Εκτος αν πάω σε ιδιώτη και πάρω ένα μικρό δάνειο, να πληρώνω απ ευθείας την τράπεζα. 

Δεν έχω σκαλώσει στο 208, απλά απ τα υπόλοιπα είναι το μόνο που μ αρέσει και σχεδιαστικά και σαν άνεση, παρ όλα αυτά είμαι ανοιχτός σε προτάσεις και για άλλα μοντέλα/μαρκες.

Επεξ/σία από gazp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...