Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές χωρίς κανένα θέμα την υπηρεσία «Μετατροπή συναλλαγών με χρεωστική κάρτα σε δόσεις» της Τράπεζας Πειραιώς.

Πριν κάμποσες μέρες δοκίμασα να κάνω μια ακόμα τέτοια μετατροπή, έκανα την αίτηση, εγκρίθηκε και όταν πήγα να κάνω την υπογραφή μου πέταξε σφάλμα. Θεώρησα ότι ήταν προσωρινό πρόβλημα της εφαρμογής / σελίδας αλλά ακόμα και τόσες μέρες μετά το θέμα συνεχίζει να υπάρχει ενώ στο e-banking της γυναίκας μου, δουλεύει κανονικά. 

Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Έχει τύχει σε κανέναν;

IMG_0164.png

Δημοσ.

Μια και το κανεις αυτο συνεχεια να σε ρωτησω κατι, πχ θελεις να αγοράσεις και 500€ με χρεωστική 

1. αρα πρέπει να έχει το ποσό αυτο διαθέσιμο στον λογαριασμο σου, σωστα;

2. ας πούμε οτι εχεις το ποσό και κανεις μετατροπή σε 5 δόσεις, τι κανει η τράπεζα σου επιστρέφει τα 500€ και σου κρατάει 100 κάθε μήνα;

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μια και το κανεις αυτο συνεχεια να σε ρωτησω κατι, πχ θελεις να αγοράσεις και 500€ με χρεωστική 

1. αρα πρέπει να έχει το ποσό αυτο διαθέσιμο στον λογαριασμο σου, σωστα;

2. ας πούμε οτι εχεις το ποσό και κανεις μετατροπή σε 5 δόσεις, τι κανει η τράπεζα σου επιστρέφει τα 500€ και σου κρατάει 100 κάθε μήνα;

Πρέπει να έχεις όλο το ποσό. Όταν γίνει εκκαθάριση της συναλλαγής θα σου τραβήξει η τράπεζα το ποσό της προμήθειας και την πρώτη δόση και τα υπόλοιπα θα επιστραφούν στο λογαριασμό σου.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gogo-36 είπε

Πρέπει να έχεις όλο το ποσό. Όταν γίνει εκκαθάριση της συναλλαγής θα σου τραβήξει η τράπεζα το ποσό της προμήθειας και την πρώτη δόση και τα υπόλοιπα θα επιστραφούν στο λογαριασμό σου.

Μάλιστα!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 16/12/2023 στις 12:42 ΜΜ, AlienTechGR είπε

Καλημέρα σας,

Έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές χωρίς κανένα θέμα την υπηρεσία «Μετατροπή συναλλαγών με χρεωστική κάρτα σε δόσεις» της Τράπεζας Πειραιώς.

Πριν κάμποσες μέρες δοκίμασα να κάνω μια ακόμα τέτοια μετατροπή, έκανα την αίτηση, εγκρίθηκε και όταν πήγα να κάνω την υπογραφή μου πέταξε σφάλμα. Θεώρησα ότι ήταν προσωρινό πρόβλημα της εφαρμογής / σελίδας αλλά ακόμα και τόσες μέρες μετά το θέμα συνεχίζει να υπάρχει ενώ στο e-banking της γυναίκας μου, δουλεύει κανονικά. 

Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Έχει τύχει σε κανέναν;

IMG_0164.png

Μιας και έχεις κάνει μετατροπή αρκετές φορές όπως λες, θα μπορούσες να μου λύσεις μια απορία;  Όταν έρχεται η στιγμή να πληρωθεί η δόση, τραβάει η τράπεζα αυτόματα το χρηματικό ποσό από τον λογαριασμό σου ή υπάρχει κάποια διαδικασία που ακολουθείς και την πληρώνεις μόνος; Σε λίγες μέρες πλησιάζει η δεύτερη και τελευταία δόση και δεν είμαι σίγουρος πως εξοφλείται.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, InsanityGR είπε

Μιας και έχεις κάνει μετατροπή αρκετές φορές όπως λες, θα μπορούσες να μου λύσεις μια απορία;  Όταν έρχεται η στιγμή να πληρωθεί η δόση, τραβάει η τράπεζα αυτόματα το χρηματικό ποσό από τον λογαριασμό σου ή υπάρχει κάποια διαδικασία που ακολουθείς και την πληρώνεις μόνος; Σε λίγες μέρες πλησιάζει η δεύτερη και τελευταία δόση και δεν είμαι σίγουρος πως εξοφλείται.

Φροντίζεις απλά να έχεις υπόλοιπο στο λογαριασμό και τα τραβάει μόνο του δε κάνεις τίποτα. Πάντα παίρνει όσο χρειάζεται για να ξεπληρωθεί η δόση. Αν έχεις πχ δόση 25€ και εσύ έχεις 20€ μέσα, θα σου τραβήξει τα 20€ την ημέρα πληρωμής και τα υπόλοιπα 5€ θα στα χρεώσει με τόκο υπερημερίας (2.5% αν θυμάμαι καλά).

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, alexg616 είπε

Καλησπέρα. Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Βγάλατε άκρη;

Καλησπέρα. Τίποτα ακόμα. Μου είπαν ότι ήταν λόγω πολλών μετατροπών και μόλις αρχίζουν να διαγράφονται (αφού πληρωθούν) θα λειτουργήσουν πάλι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει ρόλο αν είσαι τειρεσια?γιατί ξέρω άτομα που είναι κ περνάει ενώ εμένα όχι σήμερα άνοιξα λογαριασμό κ πήγα να το κανω

Επεξ/σία από giorgoslek

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...