Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να κλείσω το ρολόι ώστε να τους παίρνω τηλέφωνο και να δίνω εγώ τις μετρήσεις μου (το σελφ metering είναι ενεργοποιημένο αλλά για τους εκκαθαριστικους περνάνε αυτοί) το ρολόι είναι μέσα στην πιλωτη έχω ηλικιωμένη γυναίκα και φοβόμαστε να μπαινοβγαίνουν διάφοροι μέσα . Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ka84 είπε

Καλησπέρα μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να κλείσω το ρολόι ώστε να τους παίρνω τηλέφωνο και να δίνω εγώ τις μετρήσεις μου (το σελφ metering είναι ενεργοποιημένο αλλά για τους εκκαθαριστικους περνάνε αυτοί) το ρολόι είναι μέσα στην πιλωτη έχω ηλικιωμένη γυναίκα και φοβόμαστε να μπαινοβγαίνουν διάφοροι μέσα . Ευχαριστώ πολύ

Απαγορευεται φυσικα... Η παροχη  δεν ανηκει σε εσενα... Θα πρεπει ο Δεδδηε οποιαδηποτε στιγμη να εχει προσβαση στην παροχη του... Εσυ εισαι μονο χρηστης..Τωρα απο το επομενο ετος  Απριλιο θα ερχονται να μετρουν καθε μηνα...

ΦΕΚ 1463/17-6-2013....

Επεξ/σία από takoulou
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Ka84 said:

Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Μπορείς με το ανάλογο κόστος φυσικά να τους μεταφέρεις κάπου αλλού. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς κάλλιστα να αφήνεις ένα σημείωμα με την τελευταία μέτρηση του ρολογιού στην είσοδο. Πχ:  16/12/2023  32.345

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ss42ss είπε

Μπορείς κάλλιστα να αφήνεις ένα σημείωμα με την τελευταία μέτρηση του ρολογιού στην είσοδο. Πχ:  16/12/2023  32.345

Θα πρεπει να βλέπουν και την παροχη... Ο καταμετρητης...

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Γιατι να κλειδώσεις τους μετρητές εχεις καποιο πρόβλημα 

Όχι αλλά θα έχει μάλλον αν τύχει και περάσει η ΔΕΗ και δει τον μετρητή....🙃

• Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ka84 είπε

Ζώνη αγνότητας ρολογιού ΔΕΗ:P

Δημοσ.

Μπορει να φοβάται ο άνθρωπος κάτι μελαμψούς τύπους που λένε έλα θεία άνοιξε από τη δεη είμαστε. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, notist είπε

Μπορει να φοβάται ο άνθρωπος κάτι μελαμψούς τύπους που λένε έλα θεία άνοιξε από τη δεη είμαστε. 

Αυτό τωρα που κολλάει;

Δημοσ.

Καλημέρα.. Αυτός όμως δεν έχει ξανά γράψει κάτι.. Χάθηκε.. 

12 ώρες πριν, TrelosEpisthmwn είπε

Πάρτε τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ και ρωτήστε αν μπορείτε να βάλετε έξυπνο μετρητή (με τηλεμετρία) και με ποιο κόστος.

Να βάλουν μετρητή με τηλεμετρια; Τι είναι αυτό... 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Αυτός όμως δεν έχει ξανά γράψει κάτι.. Χάθηκε.. 

Να βάλουν μετρητή με τηλεμετρια; Τι είναι αυτό... 

οι νέοι ψηφιακοί μετρητές του ΔΕΔΔΗΕ, έχουν ενσωματωμένο μόντεμ και στέλνουν μετρήσεις live,  αλλά και βλέπουν βλάβες διακοπές κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...