Ka84 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να κλείσω το ρολόι ώστε να τους παίρνω τηλέφωνο και να δίνω εγώ τις μετρήσεις μου (το σελφ metering είναι ενεργοποιημένο αλλά για τους εκκαθαριστικους περνάνε αυτοί) το ρολόι είναι μέσα στην πιλωτη έχω ηλικιωμένη γυναίκα και φοβόμαστε να μπαινοβγαίνουν διάφοροι μέσα . Ευχαριστώ πολύ
takoulou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ka84 είπε Καλησπέρα μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να κλείσω το ρολόι ώστε να τους παίρνω τηλέφωνο και να δίνω εγώ τις μετρήσεις μου (το σελφ metering είναι ενεργοποιημένο αλλά για τους εκκαθαριστικους περνάνε αυτοί) το ρολόι είναι μέσα στην πιλωτη έχω ηλικιωμένη γυναίκα και φοβόμαστε να μπαινοβγαίνουν διάφοροι μέσα . Ευχαριστώ πολύ Απαγορευεται φυσικα... Η παροχη δεν ανηκει σε εσενα... Θα πρεπει ο Δεδδηε οποιαδηποτε στιγμη να εχει προσβαση στην παροχη του... Εσυ εισαι μονο χρηστης..Τωρα απο το επομενο ετος Απριλιο θα ερχονται να μετρουν καθε μηνα... ΦΕΚ 1463/17-6-2013.... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από takoulou 1
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Γιατι να κλειδώσεις τους μετρητές εχεις καποιο πρόβλημα 1
TuXaKoS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, Ka84 said: Καλησπέρα μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να κλείσω το ρολόι ώστε να τους παίρνω τηλέφωνο και να δίνω εγώ τις μετρήσεις μου (το σελφ metering είναι ενεργοποιημένο αλλά για τους εκκαθαριστικους περνάνε αυτοί) το ρολόι είναι μέσα στην πιλωτη έχω ηλικιωμένη γυναίκα και φοβόμαστε να μπαινοβγαίνουν διάφοροι μέσα . Ευχαριστώ πολύ Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο. Μπορείς με το ανάλογο κόστος φυσικά να τους μεταφέρεις κάπου αλλού. 1
ss42ss Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μπορείς κάλλιστα να αφήνεις ένα σημείωμα με την τελευταία μέτρηση του ρολογιού στην είσοδο. Πχ: 16/12/2023 32.345
takoulou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, ss42ss είπε Μπορείς κάλλιστα να αφήνεις ένα σημείωμα με την τελευταία μέτρηση του ρολογιού στην είσοδο. Πχ: 16/12/2023 32.345 Θα πρεπει να βλέπουν και την παροχη... Ο καταμετρητης... Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από takoulou
ss42ss Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, takoulou είπε Θα πρεπει να βλεπειν και την παροχη... Ο καταμετρητης... Καλά αυτό εννοείται!
eMike Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Γιατι να κλειδώσεις τους μετρητές εχεις καποιο πρόβλημα Όχι αλλά θα έχει μάλλον αν τύχει και περάσει η ΔΕΗ και δει τον μετρητή....🙃 1
jimmy1966 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Ka84 είπε Καλησπέρα μήπως γνωρίζετε αν μπορώ να κλείσω το ρολόι ώστε να τους παίρνω τηλέφωνο και να δίνω εγώ τις μετρήσεις μου (το σελφ metering είναι ενεργοποιημένο αλλά για τους εκκαθαριστικους περνάνε αυτοί) το ρολόι είναι μέσα στην πιλωτη έχω ηλικιωμένη γυναίκα και φοβόμαστε να μπαινοβγαίνουν διάφοροι μέσα . Ευχαριστώ πολύ Ζώνη αγνότητας ρολογιού ΔΕΗ
NikosKallithea Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μετα βαλε και μία μπάρα στο πεζοδρόμιο και κλείδωσε και τους μετρητές της ευδαπ😋
notist Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Μπορει να φοβάται ο άνθρωπος κάτι μελαμψούς τύπους που λένε έλα θεία άνοιξε από τη δεη είμαστε.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, notist είπε Μπορει να φοβάται ο άνθρωπος κάτι μελαμψούς τύπους που λένε έλα θεία άνοιξε από τη δεη είμαστε. Αυτό τωρα που κολλάει;
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Μα γι' αυτό είπε ότι θέλει να μη μπαινοβγαίνουν διάφοροι.
takoulou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα.. Αυτός όμως δεν έχει ξανά γράψει κάτι.. Χάθηκε.. 12 ώρες πριν, TrelosEpisthmwn είπε Πάρτε τηλέφωνο στο ΔΕΔΔΗΕ και ρωτήστε αν μπορείτε να βάλετε έξυπνο μετρητή (με τηλεμετρία) και με ποιο κόστος. Να βάλουν μετρητή με τηλεμετρια; Τι είναι αυτό...
ss42ss Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημέρα.. Αυτός όμως δεν έχει ξανά γράψει κάτι.. Χάθηκε.. Να βάλουν μετρητή με τηλεμετρια; Τι είναι αυτό... οι νέοι ψηφιακοί μετρητές του ΔΕΔΔΗΕ, έχουν ενσωματωμένο μόντεμ και στέλνουν μετρήσεις live, αλλά και βλέπουν βλάβες διακοπές κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα