NIKOLETAL Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Έχω παραγγείλει κάποια πράγματα από Temu και σήμερα στην κατάσταση της παραγγελίας μου,βγάζει την εξης ειδοποίηση: Να πατήσω επιστροφή χρημάτων;Φοβάμαι μήπως είναι απατεωνια πάρουν τα στοιχεία της κάρτας και με κλέψουν.Βασικα δεν ξέρω τι ζητάει παρακάτω ΙΒΑΝ αριθμό κάρτας άλλο; Με PayPal είχα πληρώσει. 1
fmarkos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Αν ζητήσεις επιστροφή χρημάτων θα ακυρωθεί και η παραγγελία σου προφανώς.
sdikr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δεν έχει κάτι να ανησυχείς, δεν θα σου ζητήσει στοιχεία, θα γίνει επιστροφή με τον ίδιο τρόπο που πλήρωσες 1
NIKOLETAL Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 43 λεπτά πριν, fmarkos είπε Αν ζητήσεις επιστροφή χρημάτων θα ακυρωθεί και η παραγγελία σου προφανώς. Μα γράφει ότι αν ζητήσω επιστροφή χρημάτων μπορώ να κρατήσω το πακέτο όταν φτάσει αργότερα. Στην κατάσταση παραγγελίας γράφει ότι έχει ήδη αποσταλεί.
christakos07 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να μην αγόραζες, να μην είχες τέτοιες απορίες. Τα λεφτά θα επιστραφούν στο paypal. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από christakos07 1
1comment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Τι είναι το temu; Ποτέ παραγγελίες από εξωτερικό αν δεν μπορείς να περιμένεις.
ekrepali Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, 1comment said: Τι είναι το temu; Kινεζοκολοσσός σαν το Aliexpress... βλέπω πως έχει γρηγορότερο shipping. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από ekrepali 1
geomrk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, fmarkos είπε Αν ζητήσεις επιστροφή χρημάτων θα ακυρωθεί και η παραγγελία σου προφανώς. που ειναι το προφανως;; η παραγγελια θα ερθει κανονικα οπως λεει,απλα αργοτερα 2 ώρες πριν, NIKOLETAL είπε Έχω παραγγείλει κάποια πράγματα από Temu και σήμερα στην κατάσταση της παραγγελίας μου,βγάζει την εξης ειδοποίηση: Να πατήσω επιστροφή χρημάτων;Φοβάμαι μήπως είναι απατεωνια πάρουν τα στοιχεία της κάρτας και με κλέψουν.Βασικα δεν ξέρω τι ζητάει παρακάτω ΙΒΑΝ αριθμό κάρτας άλλο; Με PayPal είχα πληρώσει. προχωρα για επιστροφη χρηματων,ψωνιζει ο πατερας μου αρκετα συχνα και του εχουν τυχει παρομοιες περιπτωσεις,ειναι πληρως ευχαριστημενος. Και μιλαμε για ανθρωπο που δεν βαζει την καρτα του πουθενα γιατι φοβαται(του εχω φτιαξει revolut γιαυτες τις περιπτωσεις)
fmarkos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, geomrk είπε που ειναι το προφανως;; η παραγγελια θα ερθει κανονικα οπως λεει,απλα αργοτερα Ναι οκ, δεν το πρόσεξα, γράψε λάθος. Η παραγγελία είναι από αυτές που σου δίνει 2 δωρεάν προϊόντα και ψωνίζεις μέχρι 5;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα