Θάνος Βενέτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Στο σπίτι έρχεται μόνο ADSL από όλες τις εταιρείες. Inalan και HCN δεν τις βλέπουμε ούτε με το κυάλι. Η γραμμή είναι και καλά 24άρα και στην πραγματικότητα είναι max 5. Έχω φέρει μέχρι και ηλεκτρολόγο για τις καλωδιώσεις, δεν υπάρχει σωτηρία. Για αυτό σκέφτομαι να πάω σε καρτο-ίντερνετ με μάλλον κατάργηση του σταθερού αφού το ίντερνετ είναι σκουπίδι και το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιώ. Η Vodafone έχει δύο επιλογές για internet με sim. 24μηνο συμβόλαιο με περίπου 22€/μήνα, modem που συνδέεται σε πρίζα ρεύματος, απεριόριστα GB με ορθή χρήση μετά τα 300GB κάθε μήνα, να ρίχνει την ταχύτητα στ 12mbps (by the way, και τόσα μου αρκούν) Χωρίς συμβόλαιο, με MiFi με κόστος 79€ (έτσι είπαν στο κατάστημα) και πακέτα της τάξης 200GB/20€ που μου είναι υπέραρκετά. Γενικά λέω να πάω στο δεύτερο αφενός γιατί τα 200gb με υπερκαλύπτουν, αφετέρου γιατί θέλω πρώτα να δω τι παίζει με πραγματικές ταχύτητες και μετά να καταλήξω. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω αυτό το mifi που προτείνουν αλλά να πάω σε κάτι ενδεχομένως καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, κι αν ναι, σε ποιο; Έχει κάποια άλλη εταιρεία ίδια προσφορά σε καλύτερη τιμή;
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Εχω την προηγούμενη συσκεύη mifi 3 χρόνια.Το σημαντικό ειναι να έχεις καλό σήμα εκεί που θα το έχεις. Για καλύτερη συσκευή ενδιαφέρομαι και εγώ καθώς έχει αρχίσει να τα φτύνει αυτό που έχω .
NikolasKon14 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Στις 16/12/2023 στις 2:06 ΠΜ, Θάνος Βενέτης είπε Στο σπίτι έρχεται μόνο ADSL από όλες τις εταιρείες. Inalan και HCN δεν τις βλέπουμε ούτε με το κυάλι. Η γραμμή είναι και καλά 24άρα και στην πραγματικότητα είναι max 5. Έχω φέρει μέχρι και ηλεκτρολόγο για τις καλωδιώσεις, δεν υπάρχει σωτηρία. Για αυτό σκέφτομαι να πάω σε καρτο-ίντερνετ με μάλλον κατάργηση του σταθερού αφού το ίντερνετ είναι σκουπίδι και το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιώ. Η Vodafone έχει δύο επιλογές για internet με sim. 24μηνο συμβόλαιο με περίπου 22€/μήνα, modem που συνδέεται σε πρίζα ρεύματος, απεριόριστα GB με ορθή χρήση μετά τα 300GB κάθε μήνα, να ρίχνει την ταχύτητα στ 12mbps (by the way, και τόσα μου αρκούν) Χωρίς συμβόλαιο, με MiFi με κόστος 79€ (έτσι είπαν στο κατάστημα) και πακέτα της τάξης 200GB/20€ που μου είναι υπέραρκετά. Γενικά λέω να πάω στο δεύτερο αφενός γιατί τα 200gb με υπερκαλύπτουν, αφετέρου γιατί θέλω πρώτα να δω τι παίζει με πραγματικές ταχύτητες και μετά να καταλήξω. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: Υπάρχει περίπτωση να μην πάρω αυτό το mifi που προτείνουν αλλά να πάω σε κάτι ενδεχομένως καλύτερο σε αυτά τα χρήματα, κι αν ναι, σε ποιο; Έχει κάποια άλλη εταιρεία ίδια προσφορά σε καλύτερη τιμή; Για εμένα κανείς ενα απεριοριστο συμβόλαιο στο κινητο, συγκεκριμένα Vodafone Red Unlimited και παίρνεις μια έξτρα sim i4s. Συνδυαστικά με το σταθερό αν σου βγαίνει στα 40€ είναι καλά.
Θάνος Βενέτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, NikolasKon14 είπε Για εμένα κανείς ενα απεριοριστο συμβόλαιο στο κινητο, συγκεκριμένα Vodafone Red Unlimited και παίρνεις μια έξτρα sim i4s. Συνδυαστικά με το σταθερό αν σου βγαίνει στα 40€ είναι καλά. Δε μπορώ να έχω συνέχεια το κινητό για hot spot. Επίσης με mifi παίζει η ταχύτητα να είναι αρκετά καλύτερη από ότι με hotspot στο κινητό.
NikolasKon14 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Θάνος Βενέτης είπε Δε μπορώ να έχω συνέχεια το κινητό για hot spot. Επίσης με mifi παίζει η ταχύτητα να είναι αρκετά καλύτερη από ότι με hotspot στο κινητό. Σου έγραψα ότι πρέπει να πάρεις μια έξτρα κάρτα που να μοιράζεται τα δεδομένα του συμβολαίου και θέλει MiFi. Ειναι η καλύτερη λύση γιατί 1) δεν έχεις μηνιαίο πάγιο αλλά ενσωματώνεται στο συμβόλαιο κινητης 2) Με κατάργηση σταθερής θα δίνεις 3-4€ έξτρα 3) Μπορείς να το πάρεις παντου, σε διακοπές και οπουδήποτε άλλου θέλεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα