orpheas2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Βοήθεια μεγάλη !!! Πώς θα μπορούσα να εισέλθω στον λογαριασμό μου ? Βρίσκομαι Ελβετία για εργασία για 4 μήνες και μου απενεργοποίησαν τον λογαριασμό. Πρέπει είπαν μόλις έρθω πίσω να τους στείλω πάλι έγγραφα ταυτοποίησης ώστε να ενεργοποιηθεί πάλι. Το θέμα είναι πως έχω ανοικτά μακροχρόνια στοιχήματα και τώρα είναι αδύνατο να τα ελέγχω, ώστε να κάνω πιθανό κερδοφόρο cash out . Οι σχετικοί με το στοίχημα καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό. Τους τα είπα όλα αυτά και πως είναι απαράδεκτο να μη βρεθεί μια λύση. Έστω τους είπα να μπορέσω να τοποθετήσω ένα αυτόματο cash out. Η να μπει κάποιος άλλος με τα στοιχεία μου ώστε να το κάνει. Στα @@ τους όλα. Ούτε οι απειλές περί αποχώρησης έπιασαν. Που όμως θα γίνουν πράξη γιατί με νευρίασαν πολύ. Δοκίμασα να μπω φυσικά με vpn αλλά δεν είχε επιτυχία. Εν αντιθέσει με άλλη στοιχηματικη οπου με vpn όλα ήταν καλά και μπορώ να μπω. Όποια βοήθεια πολύτιμη !! Ευχαριστώ πολύ !!!
fmarkos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Αν σου απενεργοποίησαν τον λογαριασμό πρέπει να κάνεις ταυτοποίηση για να τον ανοίξουν ξανά. Θες να μας πεις ποια εταιρία είναι;
orpheas2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλά ταυτοποίηση κάνω , το θέμα είναι να μπορέσω να μπω με κάποιον τρόπο... Για την νοβιμπετ μιλάω.
fmarkos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Το γνωστό μ... Δοκίμασες να μπεις με την εφαρμογή τους;
orpheas2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Ναι... Ύστερα και από browser , τα ίδια. Έκανα χαζομάρα και τους έστειλα μνμ στο live chat πως δοκίμασα να μπω με vpn. Θεώρησα πως είναι νόμιμο. μάλλον έκανα βλακεία γιατί μετά μου είπαν πως απενεργοποίηθηκε. Τουλάχιστον αν δεν το έκανα θα μπορούσε να μπεις κάποιος άλλος από Ελλάδα.
fmarkos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, orpheas2 είπε Ναι... Ύστερα και από browser , τα ίδια. Έκανα χαζομάρα και τους έστειλα μνμ στο live chat πως δοκίμασα να μπω με vpn. Θεώρησα πως είναι νόμιμο. μάλλον έκανα βλακεία γιατί μετά μου είπαν πως απενεργοποίηθηκε. Τουλάχιστον αν δεν το έκανα θα μπορούσε να μπεις κάποιος άλλος από Ελλάδα. Ξεκίνα κάνε ταυτοποίηση και μετά θα σου πω πως μπορείς να μπεις αν έχεις άνθρωπο στην ελλάδα να σε βοηθήσει.
orpheas2 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μα πως θα κάνω ταυτοποίηση ? Δε μπορώ. Να τους στείλω πως γύρισα και καλά και να στείλω τα έγγραφα ?
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Βάλε δεδομένα στην ελληνική κάρτα και κοίτα τι IP σου δίνει.Αν σου δίνει ελληνική ,ξέρω ότι ειναι περίεργο αλλά συμβαίνει,τότε κάνε hot spot το κινητό και συνδέσου απο εκεί. 1
Bourdoulas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Εάν έχεις κάποιον στην Ελλάδα με PC μπορείς να του πεις να στήσει έναν vpn server στο pc του (wireguard που είναι εύκολο) και να συνδεθείς σε αυτόν. Έτσι θα φαίνεται ότι μπήκες από Ελλάδα. 1
Λύση fmarkos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Βρε μην λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Με το nord vpn μια χαρά μπαίνει στην Novibet δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Απλά μια ταυτοποίηση λογαριασμού θα κάνεις φίλε και θα μπεις. Θα σου ζητήσουνε βεβαίωση ότι στο ανοίκει το κινητό, ταυτότητα και αν έχουν και κέφια selfie με την ταυτότητα δίπλα στο πρόσωπο σου και θα σου ανοίξουν τον λογαριασμό. Μπορεί να σου ζητήσουν και απόδειξη του τρόπου πληρωμής, αν πχ έχεις κάνει κατάθεση με κάρτα και την κάρτα σου σε φωτογραφία να φαίνονται τα 6 πρώτα και τα 4 τελευταία νούμερα.
orpheas2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 ευχαριστώ όλους για τις βοήθειες ! Χρησιμοποιώ το Express VPN , όπου στιχιμαν μπαινω κανονικά, αλλά Νόβι όχι. Λες να αλλάξει αυτό με τη Nord ?
Bourdoulas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Βρε μην λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι. Με το nord vpn μια χαρά μπαίνει στην Novibet δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Απλά μια ταυτοποίηση λογαριασμού θα κάνεις φίλε και θα μπεις. Θα σου ζητήσουνε βεβαίωση ότι στο ανοίκει το κινητό, ταυτότητα και αν έχουν και κέφια selfie με την ταυτότητα δίπλα στο πρόσωπο σου και θα σου ανοίξουν τον λογαριασμό. Μπορεί να σου ζητήσουν και απόδειξη του τρόπου πληρωμής, αν πχ έχεις κάνει κατάθεση με κάρτα και την κάρτα σου σε φωτογραφία να φαίνονται τα 6 πρώτα και τα 4 τελευταία νούμερα. Η λύση που έδωσα είναι οριστική και λειτουργεί 100% . Ούτε να ψάχνεται για vpn που δεν έχει μπει σε blacklist ούτε τίποτα . Αυτά που αναφέρεις δεν χρειάζονται καν. Να ξεμπλοκάρει τον λογαριασμό του θέλει. Τίποτα από αυτά δεν θα του ζητήσουν. Βλέπουν ότι μπαίνει από vpn ή IP εξωτερικού για αυτό έφαγε μπλόκ. 1
orpheas2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Ωραία ένα ένα τα βήματα, αρχικά επιχειρώ να ξεμπλοκαριστω ! Θα σας στείλω !
fmarkos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, orpheas2 είπε ευχαριστώ όλους για τις βοήθειες ! Χρησιμοποιώ το Express VPN , όπου στιχιμαν μπαινω κανονικά, αλλά Νόβι όχι. Λες να αλλάξει αυτό με τη Nord ? Δοκιμασμένο αν θες στου στέλνω και βίντεο. Το ερώτημα είναι όταν μπαίνεις με το express VPN τι μήνυμα σου βγάζει; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από fmarkos
orpheas2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μου εμφανίζει το μύνημα " περιορισμός τοποθεσίας ". Ότι φαίνεται να μπαίνω από μη εγκεκριμένη τοποθεσία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα