Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 31 λεπτά πριν, Zus είπε Δεν ισχύει για υφιστάμενους συνδρομητές. Εφτιαξα τον τιτλο επομενως. 1 1
kirileman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Ανενεργός εδώ και δούλεψε κανονικά. Πολύ σπαστική η ενεργοποίηση.
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 2 μήνες δωρεάν και μετά 9,99 €/μήνα. Εχω ξεχασει ποτε το ανεβασαν απο τα μαλλον 6.99 (5.99 μηπως; ) που ηταν.
SabotazNic Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, matrixxx είπε 2 μήνες δωρεάν και μετά 9,99 €/μήνα. Εχω ξεχασει ποτε το ανεβασαν απο τα μαλλον 6.99 (5.99 μηπως; ) που ηταν. Απο Σεπτεμβριο ή Οκτωβριο Δεκεμβριο. Εγω ανανεωσα τελη Νοεμβριου για να τελειωσω The Morning Show, και θα τα βαλω και αυτα τα 2 μηνακια λογικα οπως καθε φορα. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από SabotazNic
bigLITTLE Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Είχα ανενεργό λογαριασμό και δούλεψε κανονικά! Ευχαριστώ TS!
Zus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Απο Σεπτεμβριο ή Οκτωβριο. Εγω ανανεωσα τελη Νοεμβριου για να τελειωσω The Morning Show, και θα τα βαλω και αυτα τα 2 μηνακια λογικα οπως καθε φορα. Από Δεκέμβριο είδαμε πρώτη φορά την αύξηση. 1
Vlad27 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Θενκς και σε εμένα δούλεψε κανονικά που ήταν ανενεργός ο λογαριασμός.
t@s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μια χαρά ! Δυο μήνες αρκούν να δούμε αυτά που αφήσαμε από τη τελευταία προσφορά 😎
TrialKid Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ που το έκανα πριν λίγο (δεν είχα συνδρομή) μου άνοιξε κανονικά, αλλά στα ποιο πολλά σου ζητάει να πληρώσεις. έκανα ακύρωση συνδρομής και μου βγάζει αυτό τι σημαίνει ότι το κρατάει ως έχει και ανανεώνεται τον Φεβρουάριο του 2024 ;
enterhere Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, TrialKid είπε Εγώ που το έκανα πριν λίγο (δεν είχα συνδρομή) μου άνοιξε κανονικά, αλλά στα ποιο πολλά σου ζητάει να πληρώσεις. έκανα ακύρωση συνδρομής και μου βγάζει αυτό τι σημαίνει ότι το κρατάει ως έχει και ανανεώνεται τον Φεβρουάριο του 2024 ; Μπορείς να βλέπεις δωρεάν μέχρι 24 Φεβρουαρίου 2024. Λόγω της ακύρωσης που έκανες δεν θα γίνει ανανέωση αυτόματα. 2
ekkli Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Ξέρει κανείς μέχρι πότε μπορώ να το ενεργοποιήσω; Η τρέχουσα -ενεργή- συνδρομή που μόλις ακύρωσα την ανανέωση της είναι μέχρι 29 Δεκέμβρη.
takislz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, ekkli είπε Ξέρει κανείς μέχρι πότε μπορώ να το ενεργοποιήσω; Η τρέχουσα -ενεργή- συνδρομή που μόλις ακύρωσα την ανανέωση της είναι μέχρι 29 Δεκέμβρη. 18-1-24 Με διαφορά η καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου από όλες τις πλατφόρμες. 2 2
jimmel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Να κανω μια ερώτηση? Βλέπει κανείς σε τηλεόραση Sony με Google TV? Προσπαθώ από χτες να κάνω sign in και κολλάει η σελίδα συνέχεια χωρίς να μπορώ να βάλω καν τα στοιχεία του λογαριασμού. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Έχω κάνει αναβάθμιση και της εφαρμογής και του συστήματος της τηλεόρασης. Έχει κάποιος να προτείνει μια πιθανή λύση?
-WISE- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, jimmel είπε Να κανω μια ερώτηση? Βλέπει κανείς σε τηλεόραση Sony με Google TV? Προσπαθώ από χτες να κάνω sign in και κολλάει η σελίδα συνέχεια χωρίς να μπορώ να βάλω καν τα στοιχεία του λογαριασμού. Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Έχω κάνει αναβάθμιση και της εφαρμογής και του συστήματος της τηλεόρασης. Έχει κάποιος να προτείνει μια πιθανή λύση? Ποιο μοντέλο είναι; Δυστυχώς δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με πάρα πολλές τηλεοράσεις εκεί έξω (έλεος ρε Apple...). Για παράδειγμα σε Philips με Android OS δεν λειτουργεί η εφαρμογή. Δες εδώ τις συσκευές που υποστηρίζουν το app.
jimmel Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, -WISE- είπε Ποιο μοντέλο είναι; Δυστυχώς δεν είναι συμβατή η εφαρμογή με πάρα πολλές τηλεοράσεις εκεί έξω (έλεος ρε Apple...). Για παράδειγμα σε Philips με Android OS δεν λειτουργεί η εφαρμογή. Δες εδώ τις συσκευές που υποστηρίζουν το app. Μα η εφαρμογή ήταν προεγκατεστημένη στην τηλεόραση. Απλά επειδή μέχρι σήμερα δεν είχα λογαριασμό δεν την είχα χρησιμοποιήσει. Ένώ ανοίγει σαν εφαρμογή, πατάς να κάνεις sign in κι εκεί κολλάει και φαίνεται σαν να φορτώνει συνέχεια. Πάντως το μοντέλο της τηλεόρασης είναι το 55X90J.
Προτεινόμενες αναρτήσεις