Pitoo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, long story short για να μην μακρηγορώ. 28/11 αίτηση για νέα σύνδεση Ίντερνετ με Vodafone 100mbps σε νέο σπίτι που μετακόμισα, πριν λίγες ημέρες ήρθε ο τεχνικός της Vodafone και είπε ότι δεν μπορεί να το συνδέσει γιατί ο τεχνικός της Cosmote που είχε προηγηθεί αυτού, είχε κάνει μλκια. Και όντως είχε κάνει γιατί σε διοροφο κτήριο με δυο κατοικίες ο γείτονας μου από πάνω σταμάτησε να έχει Ίντερνετ. Σημερα ήρθε ο τεχνικός του OTE που έστειλε ο πάροχος του από πάνω (nova) για να του φτιάξει το δίκτυο. Μας είπε φεύγοντας ότι ο πρώτος συνάδερφος του από ΟΤΕ αντί να τραβήξει 100 άρα γραμμμη να μου δώσει για να πάει πάνω η Vodafone να με συνδέσει, πήγε και πήρε την 24 άρα γραμμή του γείτονα μου και την έδωσε σε εμένα. φευγοντας αφού το είπα να φτιάξει και το δικό μου μιας και είναι του ΟΤΕ μου είπε, δεν είναι στην δικαιοδοσία μου γιατί είμαι εξωτερικός συνεργάτης θα έρθει άλλος για εσάς. Αλλά όπως τα έχει κάνει μου λέει ο προηγούμενος καλή τύχη. Μην περιμένετε να συνδεθείτε σύντομα. Ερωτηση. Καίγομαι να συνδεθώ άμεσα γιατί το σπίτι είναι υπερυψωμένο ισόγειο και θέλω να συνδέσω άμεσα συναγερμό και κάμερες κλπ και με βλέπω να κάνω Χριστούγεννα χωρίς Ίντερνετ. Να κάνω υπαναχώρηση με Vodafone μιας και δεν με εχουνε συνδέσει ακόμα και νέα σύνδεση στον ΟΤΕ μπας και αξιωθούνε και έρθουν πιο σύντομα; Η να περιμένω Vodafone μιας και έχουν περάσει τόσες μέρες; (Από την εξυπηρέτηση της Vodafone μου λένε πως δεν έχουν εικόνα ποτέ θα ολοκληρωθεί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα