marksk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα προσπαθώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση σε νεο σύστημα που αποτελείται από mobo asus b450 plus, cpu ryzen 5600g, 32 gb ram και 1tb ssd. η μητρική έχει sticker windows 11 ready και out of the box παίζει και ο επεξεργαστής. έχει ενεργοποιημένο tpm2. αλλά όταν πάω να κάνω εγκατάσταση από το usb που το ετοίμασα με το media creation tool της ms μου βγάζει ότι ο υπολογιστής δεν πληρεί το min requirements. που είναι το πρόβλημα ;
Λύση benign Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δεν θα επρεπε να υπαρχει προβλημα.Μερικες φορες λαλακιζεται το tool της ms. Αν δεν βαριεσαι,κατεβασε ξεχωριστα το iso του windows 11 και χρησιμοποιησε το rufus για να φτιαξεις αυτο που θελεις. https://rufus.ie/en/ 1
marksk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 θα το δοκιμάσω και αυτό και secure boot ενεργοποιημένο έχω.
benign Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, marksk said: θα το δοκιμάσω και αυτό και secure boot ενεργοποιημένο έχω. Μην το συζητας,το hardware που εχεις ειναι μια χαρα.Κατι λαθος εγινε στην διαρκεια της δημιουργιας του mct της Microsoft. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από benign 1
marksk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, benign είπε Δεν θα επρεπε να υπαρχει προβλημα.Μερικες φορες λαλακιζεται το tool της ms. Αν δεν βαριεσαι,κατεβασε ξεχωριστα το iso του windows 11 και χρησιμοποιησε το rufus για να φτιαξεις αυτο που θελεις. https://rufus.ie/en/ Ευχαριστώ πολύ μια χαρά με το rufus 2
andreaspA Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Δουλεψε τελικα? κριμα... θα μπορουσες να ειχες σωθει και να ειχες βαλει Windows 10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα