vounisios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Γεια σας...προσπαθω να μπω στο λογαριασμο μου στην ΕΤΕ, βαζω κωδικους κλπ οπως παντα αλλα μου βγαζει το εξης μνμ: The page cannot be displayed because an internal server error has occurred. Με το κινητο μου μπαινω κανονικα στον λογαριασμο μου....Το προβλημα ειναι στον Υπολογιστη μου[desktop]. Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω.
Estevan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δοκιμασε να αλλαξεις (προσωρινα) Browser (αν δε το εχεις κανει ηδη) πριν μερικες μερες ειχα ενα παρομοιο θεμα με το Site της ΔΕΗ
vounisios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Ααααα, για να δω...σ ευχαριστω! 15 λεπτά πριν, Estevan είπε Δοκιμασε να αλλαξεις (προσωρινα) Browser (αν δε το εχεις κανει ηδη) πριν μερικες μερες ειχα ενα παρομοιο θεμα με το Site της ΔΕΗ Λοιπον, δοκιμασα με τους αλλους δυο(2) Browser,δηλαδη με τον Mozilla & Microsoft Edge. Και ο Mozilla-Firefox τα ιδια μου κανει ο δε Edge με βαζει κανονικα.....Επειδη δουλευω στο σπιτι με τον Chrome, & αυτον θελω, υπαρχει καποια λυση? ευχαριστω και παλι.
Estevan Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για δοκιμασε να κανεις Disable (αν εχεις) το Adblock, αν παλι δεν γινει τπτ.. τοτε κανε τα Privacy / Security Settings λιγοτερο Restricted. Edit: Στην εσχατη περιπτωση εχε τον Edge (μονο) γι' αυτη τη δουλεια, εκτος αν καποιο αλλο μελος εχει να προτεινει κατι πιο Advanced, υπαρχει και ενα σεναριο να φτιαξει μονο του, αλλα καλο ειναι να μη βασιζομαστε σε αυτο το σεναριο! Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από Estevan
vounisios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, Estevan είπε Για δοκιμασε να κανεις Disable (αν εχεις) το Adblock, αν παλι δεν γινει τπτ.. τοτε κανε τα Privacy / Security Settings λιγοτερο Restricted. Edit: Στην εσχατη περιπτωση εχε τον Edge (μονο) γι' αυτη τη δουλεια, εκτος αν καποιο αλλο μελος εχει να προτεινει κατι πιο Advanced, υπαρχει και ενα σεναριο να φτιαξει μονο του, αλλα καλο ειναι να μη βασιζομαστε σε αυτο το σεναριο! Καλημερα...εκανα disable τα 2 adblock που εχω αλλα τελικα μονο το Edge μπαινει στο λογαριασμο της ΕΤΕ,με τα στουχεια μου βεβαια[username & pass]. Δεν ξερω αν εκανα μια επανεγκατασταση τα WIN 10 που εχω...παντως πολυ περιεργο μου φαινεται μ αυτο το μνμ.ποτε αλλοτε δεν μου το εβγαζε & εμπαινα κανονικα στο λογ-σμο μου της ΕΤΕ...τελος παντων μηπως φτιαξει μονο του καποια στιγμη.
Estevan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Επανεγκατασταση τα WIN 10 ειναι ακραιο, αν στο κανει μονο εκει και πουθενα αλλου. Τοτε το πιο πιθανο σεναριο (και με βαση οσα εχεις γραψει) ειναι.. να εχουν αλλαξει αυτοι κατι στο Site. Patience and we will see, καλο υπολοιπο ΣΚ.
Kostas Savvidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δοκίμασε να διαγράψεις την cache και τα cookies του chrome.
vounisios Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 αυτο σκεφτομουν τωρα....διαγραφη των cookies...ας το κανω τωρα. σ ευχαριστω.για να δουμε τι θα δουμε.... 16 λεπτά πριν, vounisios είπε αυτο σκεφτομουν τωρα....διαγραφη των cookies...ας το κανω τωρα. σ ευχαριστω.για να δουμε τι θα δουμε.... Δυστυχως...τα ιδια....το μνμ βγαινει παλι...<<The page cannot be displayed because an internal server error has occurred>>....Στον μονο browser που μπαινω,ειναι μονο ο Edge....τετοιο πραγμα δεν μου ειχε ξανασυμβει ποτε....
Nabuko Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Στις 15/12/2023 στις 1:44 ΜΜ, vounisios είπε Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω. Απενεργοποίησε ένα ένα τα plugins για να βρεις ποιο φταίει. Κάνε και μια επανεκκίνηση το μόντεμ καλού κακού.
Kostas Savvidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Κάνε και μια εκκαθάριση στην cache.
vounisios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Εκανα & εκκαθαρισεις...Μια μπαινει κανονικα μια μου βγαζει το γνωστο μνμ. Παντως ετσι & αλλοιως καποιος browser απο τους 3 που εχω,μου μπαινει...σας ευχαριστω φιλοι μου για την βοηθεια σας.καλες γιορτες σε ολους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα