Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αααα και ακόμα μια ερώτηση σε παρακαλώ , αμα θέλουν κάνουν εγγριση? Δηλαδή είναι συγκεκριμένα μαγαζιά που θα το κάνεις η Πειραιώς ? Γιατί εγώ έκανα μια προσπάθεια στις 1 Δεκεμβρίου που ενοικίασα ένα αμάξι 400 έυρο αλλά δεν γύρισαν λεφτά κτλπ τίποτα δεν έγινε 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TsolakFD είπε

Αααα και ακόμα μια ερώτηση σε παρακαλώ , αμα θέλουν κάνουν εγγριση? Δηλαδή είναι συγκεκριμένα μαγαζιά που θα το κάνεις η Πειραιώς ? Γιατί εγώ έκανα μια προσπάθεια στις 1 Δεκεμβρίου που ενοικίασα ένα αμάξι 400 έυρο αλλά δεν γύρισαν λεφτά κτλπ τίποτα δεν έγινε 

Τα 400 ευρώ ηταν η ενοικίαση ή η εγγύηση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικά θα έπρεπε να έχεις επιστροφή των 400 την ίδια μέρα  που εγκρίθηκαν οι δόσεις. Όπως είπαν και παραπάνω η τράπεζα  μετατρέπει όλες τις συναλλαγές πάνω από ένα ποσό σε δόσεις αν το ζητήσεις αρκεί η κάρτα σου αρχικά να έχει περιθώρια στο πιστωτικό όριο να δεχτεί την συναλλαγή.

Επεξ/σία από konpat
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 16/12/2023 στις 7:22 ΜΜ, TsolakFD είπε

Εγώ λεφτά πάντως πίσω από εκείνη την συναλλαγή δεν πήρα δεν ξέρω άμα βγει ο μήνας και τα πάρω 

Γενικά οι πιστωτικές λειτουργουν περίεργα, θέλει να μπεις στη λογική ότι αυτό που αγοράζεις είναι χρόνος και όχι χρημα. Δηλαδή στη μετατροπή σε δόσεις, δε θα σου φανεί στο υπολοιπο πολλές φορές όλο το ποσό να "γυρίζει" πίσω , αλλά δε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα, γιατί αν δεις στις κινήσεις της πιστωτικής, όντως "γυρίζει " πίσω το ποσο. Απλά δε φαίνεται στο υπόλοιπο δηλαδή δε σε αφήνει να αγοράσεις με αυτά τα χρήματα. Εσύ θα πληρώσεις κανονικά τις δόσεις σου μέσα στους μήνες και  θα είναι όλα κομπλέ, δε θα σου ζητήσει παραπάνω λεφτά. Είναι κάτι σαν να σου βάζει φρένο τους πρώτους μήνες για να δει αν είσαι καλό παιδί να μην αγοράσεις αλλο 😎 Στους τελευταίους μήνες μάλιστα αν πληρώνεις στην ώρα σου το λογαριασμό  πιθανά θα ισοφαρίσει το ποσό που χρωστάς με το διαθέσιμο υπόλοιπο αγορών 😎😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...