murcielago580 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα σε ολους, σκεφτομαι για 1η φορα να παρω μια τιμονιερα, γενικα παιζω σχεδον μονο ραλυ, τυπου forza motorsport forza horizon project cars (για καποιο λογο δεν μπορεσα ποτε να ασχοληθω με το assetto corsa γτ δεν μου αρεσε οσες φορες και να το προσπαθησα). Δε ειχα ποτε τιμονιερα, σκεφτομαι την logitech g29, χωρις τον λεβιε ταχυτητων αρχικως και βλεπουμε επειτα κατα ποσο θα με βολεψει, γτ και το γραφειο ειναι μικρο και θα την εχω βαλε βγαλε. Για pc η χρηση αποκλειστικα, δεν εχω καποια κονσολα ουτε με βλεπω να παιρνω καποια... Ευχαριστω.
@topos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, murcielago580 said: Καλημερα σε ολους, σκεφτομαι για 1η φορα να παρω μια τιμονιερα, γενικα παιζω σχεδον μονο ραλυ, τυπου forza motorsport forza horizon project cars (για καποιο λογο δεν μπορεσα ποτε να ασχοληθω με το assetto corsa γτ δεν μου αρεσε οσες φορες και να το προσπαθησα). Δε ειχα ποτε τιμονιερα, σκεφτομαι την logitech g29, χωρις τον λεβιε ταχυτητων αρχικως και βλεπουμε επειτα κατα ποσο θα με βολεψει, γτ και το γραφειο ειναι μικρο και θα την εχω βαλε βγαλε. Για pc η χρηση αποκλειστικα, δεν εχω καποια κονσολα ουτε με βλεπω να παιρνω καποια... Ευχαριστω. Από όσο ξέρω δεν υπάρχουν εναλλακτικές πέρα από την g29 για "ημισοβαρη" ενασχόληση. Οι πιο φθηνές συνηθως δεν έχουν ανάδραση και είναι περισσότερο -ας πουμε- "παιδικές". Για κάτι καλύτερο από Logitech ξεφεύγεις δραματικά σε χρήματα και είναι για set up με dedicated bucket καθισματα κτλ. Είχε κάνει και ένα video ο linus πριν κάποιο καιρό, ψαξτο να το δεις. Υ.γ Ρίξε και καμιά ματιά στις αγγελίες του insomnia, έχω δει κατά καιρούς τις Logitech σε καλουτσικες τιμές. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από @topos 1
Oreatis233 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2024 Καλησπερα και εγώ θέλω να πάρω τιμονιέρα. Είμαι αρχάριος και βρήκα μια με 80€ για ps4 μπορώ να παίξω crew και grand tourismo με αυτήν?
sellsoap Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η G29 είναι μια απλη entry παιδικη τιμονιερα με μετριο feedback και αρκετο θορυβο λογω των πλαστικων γραναζιων (την είχα για 5 χρόνια, κάνει τη δουλειά της αλλά δεν τρελαίνεσαι με το FFB). Για horizon κλπ που λες θα εχει το χαβαλε της, αλλα μη περιμενεις πολλα γιατι τα arcade racing (οπως forza, gt κλπ. btw δεν είναι ράλλυ αυτά που αναφέρεις) ειναι σχεδιασμενα κατα βαση για controllers και οχι για τιμονια....δηλ, ολα τα αμαξια νοιώθεις το ίδιο & οδηγούν το ίδιο, γιατί δεν υπάρχει μοντέλο ελαστικού στο software που είναι το βασικο για να παιρνεις την πληροφορηση στο FFB (όπως στο Assetto). Eπισης με τιμονι είναι ωραιοτερο αλλα πολυ δυσκολοτερο...... H καλυτερη entry είναι η Thrustmaster Τ128 και mid η Τ 248 που έχουν υβριδικό σύστημα με γρανάζια & ιμάντα. Τσεκάρισέ τες . Ξεχνα τις Logitech, είναι υπεριμημένες για τον κόσμο που δεν ψάχνει και παίρνει κάποιο γνωστό brand. Αν θες άλλο επίπεδο πας σε Τ300 και έκλεισες, που είναι άλλος κόσμος. Και λογω των πλαστικων γραναζιων που ανεφερα, μην σκεφτεις ποτε να παρεις G27 ή 29 μεταχειρισμενη. Οτι αλλο θέλετε με ρωτάτε.... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2024 από sellsoap
sellsoap Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2024 On 06/01/2024 at 19:40, Oreatis233 said: Καλησπερα και εγώ θέλω να πάρω τιμονιέρα. Είμαι αρχάριος και βρήκα μια με 80€ για ps4 μπορώ να παίξω crew και grand tourismo με αυτήν? εξαρταται απο τα games το αν υποστηριζουν τιμονια και ποια, και οχι απο το τιμονι.........αρα πρέπει να τσεκαρεις οτι αυτη που βρηκες υποστηριζεται. Οπως και να εχει, τιμονιερα με 80 ειναι παιχνιδακι και δεν νομιζω να εχεις καν FFB, απλα θα οδηγεις βλεποντας την εικονα, και οχι με πληροφορηση στα χερια σου για το τι συμβαινει στο αυτοκινητο.......(που ειναι και το βασικο οταν εχεις τιμονι).
Voodooman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2024 Η G29 είναι μια σοβαρή, καλή, ικανοποιητική τιμονιέρα. Η χειρότερη από τις καλές; Ίσως, αλλά από τις καλές. Η πλειοψηφία έχει G25 ( ακόμη), G27,G29. Προφανώς απέχει πολύ από την κορυφή (Fanatec), αλλά εξίσου απέχει και από τον σωρό των φθηνότερων. Παρ'την άφοβα.
sellsoap Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Ξαναλέω η G29 έχει τιμή κλοπή για αυτούς που δεν γνωρίζουν και μπαίνουν στο χώρο. Στην ίδια τιμή παίρνεις αθόρυβο μοτέρ με ιμάντες και ΟΧΙ πλαστικά γρανάζια που κάνουν θόρυβο, κοπανάνε & δεν μπορoύν να βγάλουν καλό FFB. Επιπλέον με τον καιρό τρώγονται τα γρανάζια και έχεις θέμα. Thrustmaster με κλειστά μάτια και είσαι πολύ παραπάνω από τις Logitech.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα