Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Αν τα καταστήματα δεν έχουν καλές επιδόσεις στις παραδόσεις ή στα αγαθά που προσφέρουν, και δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα τότε να αποκλείονται για ένα διάστημα. Δεν συμφερει τον Σκρουτζ να αποκλεισει κανεναν, αλλα ποιος θα κρινει αν οι επιδοσεις ειναι καλες ή κακες? αν εγω ειμαι ανταγωνιστρια εταιρια με τη δικη σου μπορει να βαλω ανθρωπους μου να λενε οτι εισαι κακος, ενω εισαι αριστος.
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Παίδες προσέξτε τη διαφορά: Άλλο να ενεργεί σαν μηχανή αναζήτησης προϊόντων και καταστημάτων που πουλάνε και άλλο να αναλαμβάνει την ευθύνη της πώλησης και ο πελάτης να μην έχει καν τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το κατάστημα από το οποίο το Skroutz θα προμηθευτεί το προϊόν. Αν θέλει να αυξήσει το ποσοστό κέρδους του, πρέπει να ενεργεί υπεύθυνα και όχι έτσι! Αν το ποσό για την τηλεόραση που λέω στην αρχή ήταν €10,000 και όχι €399 θα τους είχα κάνει αγωγή για τη ζημιά... Όποιος έχει ασχοληθεί με το ISO 9000 καταλαβαίνει: Στο περίπτερο ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις του προτύπου γιατί ο έλεγχος γίνεται τη στιγμή της δέσμευσης (επί τόπου)...
gokuthelegend Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, dasos2024 είπε Δεν συμφερει τον Σκρουτζ να αποκλεισει κανεναν, αλλα ποιος θα κρινει αν οι επιδοσεις ειναι καλες ή κακες? αν εγω ειμαι ανταγωνιστρια εταιρια με τη δικη σου μπορει να βαλω ανθρωπους μου να λενε οτι εισαι κακος, ενω εισαι αριστος. Πως δεν το συμφέρει. Αναζητάς ένα προϊόν και σου προτείνει αναξιόπιστα καταστήματα, δεν χάνει το κύρος του έτσι; Εσύ αν έρθεις σε μένα να με ρωτήσεις κάτι, και δεν σου δώσω σωστή πληροφορία και σου προκληθεί κάποιο πρόβλημα, θα με ξαναπροτιμήσεις; Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από gokuthelegend 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Πως δεν το συμφέρει. Αναζητάς ένα προϊόν και σου προτείνει αναξιόπιστα καταστήματα, δεν χάνει το κύρος του έτσι; Εσύ αν έρθεις σε μένα να με ρωτήσεις κάτι, και δεν σου δώσω σωστή πληροφορία και σου προκληθεί κάποιο πρόβλημα, θα με ξαναπροτιμήσεις; Aναξιοπιστα για καποιον, αξιοπιστα για καποιον αλλο. Καποιος που θα του δωσεις λαθος πληροφορια δε θα σε ξαναπροτιμησει, αλλα καποιος που θα του δωσεις σωστη πληροφορια θα σε ξαναπροτιμησει. Ας υποθεσoυμε οτι εχεις mini market και ενας τονος rio mare που πουλησες βρεθηκε χαλασμενος, δε θα ξαναφερεις rio mare? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από Επισκέπτης
Billator Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/12/2023 στις 11:34 ΠΜ, dasos2024 είπε Πόσο μεγαλο κερδος? το μισο του προϊοντος? Απο τη στιγμη που ειναι απλα μεταπωλητης θα παιρνει ενα μικρο ποσοστο, πχ. 5% για καθε προϊον. Ή μπορει τα συνεργαζομενα κατ/τα να πληρωνουν μηνιαιως. Αν μιλάμε για το Marketplace (μαζί με το ΦΠΑ) 10-17% ανάλογα την κατηγορία , συν πιθανό ποσοστό διαφήμισης που χρησιμοποιεί το κατάστημα, συν τα Coins που χρησιμοποιεί το κατάστημα (μπορεί οπότε να πάει και 20-30%). Αυτά σε κάθε πώληση. + ~500ευρώ annual συνδρομή για να είσαι στο Skroutz, + μηνιαίες συνδρομές αν θες να έχεις πιο πολλά analytics Και η λίστα είναι ακόμα πιο μεγάλη με το πόσα λεφτά βγάζουν. Στις 15/12/2023 στις 7:53 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Το λιγότερο που πρέπει να κάνουν ειναι μία στατιστική επεξεργασία της απόδοσης των προμηθευτών τους ιδίως αυτών που επιλέγουν μόνο μεσω skroutz. Και όσοι πέφτουν κάτω από ένα επίπεδο να αποκλείονται για ενα διάστημα. Κάθε κατάστημα έχει metrics, σε περίπτωση που αποτυγχάνει το ποσοστό αποδοχής που οφείλουν κλείνουν 3 φορές το κατάστημα (η περίοδος κάθε φορά που κλείνει μεγαλώνει, με την λογική ότι "αναγκάζει" το κατάστημα να διορθωθεί) και μετά κλείνουν τον λογαριασμό του καταστήματος τελείως. 22 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Παίδες προσέξτε τη διαφορά: Άλλο να ενεργεί σαν μηχανή αναζήτησης προϊόντων και καταστημάτων που πουλάνε και άλλο να αναλαμβάνει την ευθύνη της πώλησης και ο πελάτης να μην έχει καν τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το κατάστημα από το οποίο το Skroutz θα προμηθευτεί το προϊόν. Αν θέλει να αυξήσει το ποσοστό κέρδους του, πρέπει να ενεργεί υπεύθυνα και όχι έτσι! Αν το ποσό για την τηλεόραση που λέω στην αρχή ήταν €10,000 και όχι €399 θα τους είχα κάνει αγωγή για τη ζημιά... Όποιος έχει ασχοληθεί με το ISO 9000 καταλαβαίνει: Στο περίπτερο ικανοποιούνται πλήρως οι απαιτήσεις του προτύπου γιατί ο έλεγχος γίνεται τη στιγμή της δέσμευσης (επί τόπου)... Όταν αγοράζεις από το Marketplace την ευθύνη της πώλησης την έχει το Skroutz (και για αυτό ακόμα και για την εγγύηση στα 2 χρόνια ανοίγεις ticket στο Skroutz) και την ευθύνη της διεκπεραίωσης την έχει το κατάστημα, επίσης όταν πατάς το πράσινο κουμπί συμφωνείς ότι απαγορεύεται να μιλήσεις άμεσα με το κατάστημα για οποιοδήποτε πρόβλημα ίσως υπάρξει (όπως και το κατάστημα να επικοινωνήσει μαζί σου). Το κέρδος του Skroutz στο 80% των περιπτώσεων / προϊόντων είναι μεγαλύτερο από το καθαρό κέρδος που βγάζει το ίδιο το κατάστημα από την πώληση. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2023 από Billator
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Billator είπε Αν μιλάμε για το Marketplace (μαζί με το ΦΠΑ) 10-17% ανάλογα την κατηγορία , συν πιθανό ποσοστό διαφήμισης που χρησιμοποιεί το κατάστημα, συν τα Coins που χρησιμοποιεί το κατάστημα (μπορεί οπότε να πάει και 20-30%). Αυτά σε κάθε πώληση. Για το Σκρουτζ μιλαμε. Το marketplace ειναι εξαρτημα του facebook. 15 ώρες πριν, Billator είπε Το κέρδος του Skroutz στο 80% των περιπτώσεων / προϊόντων είναι μεγαλύτερο από το καθαρό κέρδος που βγάζει το ίδιο το κατάστημα από την πώληση. Tι λες φιλε μου?! αυτο ειναι αδυνατον
Billator Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, dasos2024 είπε Για το Σκρουτζ μιλαμε. Το marketplace ειναι εξαρτημα του facebook. Tι λες φιλε μου?! αυτο ειναι αδυνατον Το Skroutz πουλάει μέσω marketplace (πράσινο κουμπί) και μέσω redirect (μπλε κουμπί). Μπορείς να κάνεις ένα Google translate στην λέξη "marketplace". Δεν έχει σχέση μόνο με το Facebook είναι ορισμός (όπου στην Ελλάδα πρακτικά δεν έχουμε ούτε Facebook marketplace αλλά "μικρές αγγελίες" μόνο) Όσο αφορά το κέρδος αυτή είναι η πραγματικότητα, οι περισσότεροι δουλεύουν με τόσα χαμηλά κέρδη απλά για να πουλήσουν που στην ουσία το Skroutz βγάζει περισσότερα ανά πώληση (μιλάω για καθαρό κέρδος πάντα) από τους ίδιους. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από Billator
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, Billator είπε Το Skroutz πουλάει μέσω marketplace (πράσινο κουμπί) και μέσω redirect (μπλε κουμπί). Μπορείς να κάνεις ένα Google translate στην λέξη "marketplace". Δεν έχει σχέση μόνο με το Facebook είναι ορισμός (όπου στην Ελλάδα πρακτικά δεν έχουμε ούτε Facebook marketplace αλλά "μικρές αγγελίες" μόνο) Όσο αφορά το κέρδος αυτή είναι η πραγματικότητα, οι περισσότεροι δουλεύουν με τόσα χαμηλά κέρδη απλά για να πουλήσουν που στην ουσία το Skroutz βγάζει περισσότερα ανά πώληση (μιλάω για καθαρό κέρδος πάντα) από τους ίδιους. Εκτος απο μεσαζοντας σε μαγαζια, εχει και ο Σκρουτζ δικο του μαγαζι?
Luciddream Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 On 15/12/2023 at 09:53, Haldol said: Στις 2 τελευταίες παραγγελίες με SLM στο χώρο μου έγιναν συνολικά 5 επαναδρομολογήσεις (3 στην πρώτη, 2 στη δεύτερη) διότι με δέσμευαν να περιμένω σπίτι σε συγκεκριμένο τετράωρο (λ.χ. 12.00 - 16.00) και μετά έπαιρνα μήνυμα ότι ο courier θα περάσει σε άλλη στιγμή, σε άκυρη ώρα (που προφανώς δε θα ήμουν διαθέσιμος, διότι άλλωστε αυτό το νόημα έχει η δέσμευση χρονικού πλαισίου). Και δώσ' του απ' την αρχή. Αν και γενικά τελευταία είμαι ευχαριστημένος απτο skroutz και παραγγέλνω συχνά σε skroutz point κοντά στο σπίτι μου, έχω ρίξει πολύ γέλιο με την τελευταία παραγγελία μου. Πρώτον όταν το πάτησα είχε το κουμπί πάρτο τώρα για να το έχεις σπίτι σου αύριο!!! Δεν είναι κάτι που το βιάζομαι να το πάρω οπότε απλά περιμένω. Μου ήρθε και μήνυμα ότι σε 1 λεπτό θα είναι εκεί!! Έκανα και zoom out στον browser για να χωρέσει στην φώτο Spoiler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα