korakios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Βασικά δεν έχω βρει site του gov που να δημοσιεύει , άρα μήπως δεν είναι διαθέσιμα απο τους πολίτες , σε αντίθεση με ότι τι κυκλοφορεί μέσω https://diavgeia.gov.gr/ ?
Danai174 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Νομίζω ότι κυρίως χρησιμοποιείται για αποστολή εγγράφων μεταξύ δημοσίων υπηρεσιών . Στο κάτω μέρος τους γράφεται ότι στάλθηκαν μέσω ίριδας απλά, έχουν όμως κανονικά το πρωτόκολλο της υπηρεσίας ασχέτως τρόπου αποστολής .
korakios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Danai174 είπε Νομίζω ότι κυρίως χρησιμοποιείται για αποστολή εγγράφων μεταξύ δημοσίων υπηρεσιών . Στο κάτω μέρος τους γράφεται ότι στάλθηκαν μέσω ίριδας απλά, έχουν όμως κανονικά το πρωτόκολλο της υπηρεσίας ασχέτως τρόπου αποστολής . ευχαριστώ , με βάση το πρωτόκολλο της υπηρεσίας μπορώ να το βρω σαν πολίτης απο κάπου ?
Danai174 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Ανάλογα την υπηρεσία, αν δεν είναι εμπιστευτικό και σε αφορά με αίτηση σε αυτούς, online δε νομίζω πως γίνεται. Και εγώ που λόγω δουλειάς έχω δικαίωμα πρόσβασης πρέπει να τους τηλεφωνήσω + ζητήσω να μου στείλουν κάτι . Εκτός αν υπάγεται σε κάποια εξαίρεση που να αναρτώνται οι πράξεις της . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα