aristagoras1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, επεσε στα χερια μου αυτο το laptop(εχει A6-9225) και ειναι παρα πολυ αργο, εχει cpu usage σταθερα κοντα 100% οταν παω να κανω κατι. Ετρεξα live ubuntu σε usb, δοκιμασα και σε νεο installation windows σε nvme και παλι ανεβαινε το cpu usage συνεχεια σταθερα 20-50% και οταν εκανα κατι τελειως απλο, πηγαινε κατευθειαν προς 100%. Η θερμοκρασια ηταν 50-55 βαθμους και ειδα οτι max μπορει να εχει 90. Εχει νοημα να καθαρισω το ανεμιστηρακι της cpu και να βαλω νεα παστα ή απλα θα ειναι και παλι πολυ αργο. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από aristagoras1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Mιλαμε για διπυρηνο επεξεργαστη... τι περιμενες δηλ ? Να τρεξει πειραμα του Cern ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 και οταν βγηκε αργο ηταν.... διαβασε σχολια στο σκρουτζ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristagoras1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Οκ οποτε καταλαβαινω οτι ειναι χρεπι και δεν αξιζει να ασχοληθω παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Στις 14/12/2023 στις 7:52 ΜΜ, aristagoras1 είπε https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=AMD+A6-9225&id=3315 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristagoras1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Τελικα απλα θα το εχω για τελειως βασικη χρηση, office κατα κυριο λογο και οτι μπορει να κανει απο τα υπολοιπα π.χ. browsing και αλλα ελαφρια tasks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, aristagoras1 είπε Τελικα απλα θα το εχω για τελειως βασικη χρηση, office κατα κυριο λογο και οτι μπορει να κανει απο τα υπολοιπα π.χ. browsing και αλλα ελαφρια tasks Πόση ram έχεις? Επίσης έχεις SSD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, aristagoras1 είπε Τελικα απλα θα το εχω για τελειως βασικη χρηση, office κατα κυριο λογο και οτι μπορει να κανει απο τα υπολοιπα π.χ. browsing και αλλα ελαφρια tasks Δεν αξίζει να επενδύσεις πάνω του τίποτα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα