sargos79 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, είμαι στη διαδικασία αγοράς τηλεόρασης, κι έχω κολλήσει μεταξύ των 3 αυτών μοντέλων. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι η μία έχει Google TV, h Samsung Τizen και η άλλη WebOS λειτουργικό (προτιμω Google TV, αλλά δεν τρελλαίνομαι κιόλας), ποια πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη αγορά; Η LG και η Samsung είναι ~€250 φθηνότερες από τη Sony. Από τη μία τα διθυραμβικά σχόλια για τη σειρά C3, από την άλλη πολύ καλά σχόλια για τον XR επεξεργαστή της Sony. Και όσον αφορά τη Samsung, επίσης εξαιρετικά σχόλια. Πάνω κάτω ίδιες μου φαίνονται. Τι λέτε; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από sargos79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση manoskost Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν σε ενδιαφέρει η φωτεινότητα δεν θα πάρεις την sony, αν σε ενδιαφέρει η εγγύηση θα προτιμήσεις lg, αν παίζεις παιχνίδια την samsung.Aν διαθέτεις κάτι παραπάνω την lg g3 που δίνει 5ετή εγγύηση panel και για burn in με την αγορά της με μόνο μειονέκτημα οτι έχει μόνο βάση τοίχου στην συσκευασία της.Πάντως οποια και αν διαλέξεις αναγκαιότητα η 5ετής εγγύηση με πλεονέκτημα στην lg ότι μπορείς να την αγοράσεις και μεταγενέστερα της αγοράς από την lg και μπορεί πιο εύκολα να σου αναγνωρίσει το burn in. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από manoskost Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προσωπικά με σειρά προτεραιότητας, Sony, LG, Samsung θα το σκεφτόμουν αρκετά. Vfm σαφώς η LG Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από HALF EVIL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargos79 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Καλές γιορτές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα