Marcos_Aurilius Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλά αγαπητέ Ζούκι, πίστεψε το πρώτα εσύ κάνοντάς το πραγματικά αυτόνομη εφαρμογή κι όχι επέκταση που απαιτεί λογαριασμό Instagram, και μετά ΙΣΩΣ το τσεκάρω κι εγώ. Αν και μετά από 10+ χρόνια στο Twitter, δεν σκοπεύω να το αφήσω για να συζητήσω πολιτική και διεθνή με τα μοντέλα του Insta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ckom26 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ούτε η μάνα του Ζουκ δεν το χρησιμοποιεί Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από ckom26 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 12 hours ago, Arkin said: Το μόνο threads που ξέρω είναι αυτό https://www.imdb.com/title/tt0090163 Εγώ ξέρω και αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DooM_STeR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Στις 14/12/2023 στις 4:57 ΜΜ, menthol1979 είπε Μια είδηση που πραγματικά δεν ενδιαφέρει κανέναν. Ίσως τα μπαρμπάδια του Facebook με τις γλυκές καλημερούλες και τα επιληπτικά gif μπορεί να γραφτούν να το παίξουν νεολαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Στις 14/12/2023 στις 4:57 ΜΜ, menthol1979 είπε Ίσως τα μπαρμπάδια του Facebook με τις γλυκές καλημερούλες και τα επιληπτικά gif μπορεί να γραφτούν να το παίξουν νεολαία. Ενώ η νεοελαία η αυθεντική στο tiktok σπάει τα ρεκόρ ευφυϊας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Θα έχει λογοκρισία και αυτό σαν το τικ τοκ? Στο οποίο ακούς άπειρες βρισιές σε βίντεο ακόμα και με μωρά και βλέπεις άπειρους κωλους αλλά αν πεις σε κάποιον μην τρως άλλο θα πεθάνεις στο σβήνουν σε ένα δευτερόλεπτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα