Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω την unimac με 5 καυστήρες και πήγα να πάρω φιάλη και μου έδωσαν την coral gas των 5 κιλών γιατί με είπαν ότι η συγκεκριμένη μεγάλη που έχουν δεν κάνει , μου έδωσαν και έναν ρυθμιστή που μπαίνει στην φιάλη από πάνω και ενα καλώδιο, στο πρώτο ψήσιμο στην αρχή η σχάρα πήγαινε καλά έψηνε και οι 5 καυστήρες αναμένοι , μετά από κάνα 20 λεπτό έπεσε ξαφνικά η πίεση και παρέμεινε έτσι, δεν έψηνε πια απλά έβραζε, την επόμενη μέρα την άναψα και ήταν όπως στην αρχή δυνατή πίεση, η ερώτηση μου είναι φταίει η φιάλη? Φταιει κάτι άλλο? Η επειδή ήταν η πρώτη φορά ? ( έκανα κάψιμο της φιάλης στην αρχή και έφτασε στους 300) 

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

https://www.skroutz.gr/s/20093832/Unimac-Premium-PSistaria-Ygraeriou-Mantemenias-Scharas-82x42ek-me-5-Esties-15kW-kai-Plaino-Mati.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Αυτή είναι η ψησταριά που έχω 

Δημοσ.

Παρε μια κανονική φιαλη υγραερίου 20κιλη αυτη που σου έδωσαν ειναι για να παίζεις 

...και να ξερεις οτι θελεις δυο φιαλες, μια συνδεμένη και μια σε αναμονή.

Δημοσ.

Πρέπει να γράφει στο ταμπέλα κι της πόση πιεση χρειάζεται ανάλογα το καυσιμο (μείγμα κλπ) υποψιάζομαι ότι ο ρυθμιστής είναι λάθος για την ψησταριά σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...