Προς το περιεχόμενο

Xiaomi 12 vs 12X

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω μια συσκευη για αντικατασταση ενος Mi 9 SE που αισιως σε λιγο κλεινει τα 5 χρονια. Του εχω αλλαξει ηδη 3 φορες μπαταρια ,αλλα παλι θελει αλλαγη και δεδομενου οτι ζοριζεται πλεον και λιγο, λεω να μη ξανα αλλαξω και απλα να παρω νεα συσκευη αν και γενικα δεν εχω παραπονο για τη χρηση που κανω.

Θελω παλι σχετικα μικρη συσκευη αλλα χωρις να ξεφευγει το κοστος, για αυτο κοιταω και τα του τιτλου που αν και παλαιοτερες συσκευες καλυπτουν αυτα που θελω. 

Η διαφορα τιμης ειναι μικρη και η μονη διαφορα που εχουν ειναι το chipset. Υπαρχει νοημα να επιλεξω το 12 εναντι του 12Χ; Το 12Χ βλεπω πως δινει καλυτερη αυτονομια, ενω ο 870 απο οτι καταλαβαινω θα ειναι αρκετα δυνατος για να τρεχει νερο αρκετα χρονια. Δε παιζω παιχνιδια οποτε η πολυ δυνατοτερη GPU του 12 , δε με απασχολει. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και έχει περάσει σχεδόν μήνας....οκ

Η διαφορά εκτός τις cpu,είναι και η ασύρματη φόρτιση του 12,άλλα  η κατανάλωση και η θερμοκρασία με πάει στο 12x.(κι'εγω δεν παίζω παιχνίδια,αλλιώς θα πήγαινα σε μεγάλη οθόνη)

Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλο κινητό με παρόμοιες διαστάσεις,και το 12x δεν θα πάει μακριά απο θέμα ενημερώσεων,εγω θα το πάρω κι'ας είναι παλιό.

Επεξ/σία από aristidis540

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...