rufous Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά, γεια σας! Πρόσφατα πήρα κάτι DVD-R δισκάκια που λέγονται Mirror! Είναι λέει της TY!!! Ξέρετε αν είναι καλά; Τα αγόρασα 5,5€ τα 10...
kogos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 απ'ότι θυμάμαι δεν είναι TY, αλλά είναι με mediacode AN31... δεν είμαι όμως 100% σίγουρος
Draminos1979 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Όσον αφορά τα Princo 4X με λευκή στάμπα: το ΝEC 3500 τα ανοίγει κανονικά αλλά αν πάς να ανοίξεις κάποιο αρχείο που βρίσκεται προς το τέλος του DVD αυτό κολάει και δεν μπορεί να τα ανοίξει. Ούτε μπορεί να τα κάνει copy στον σκληρό. Τα συγκεκριμένα δισκάκια είχα ακούσει ότι είναι μάπα και γι αυτό άνοιξα αυτό το thread. ΑΛΛΑ: τα δισκάκια τα έχω γράψει με το TEAC W-52D νομίζω το οποίο τα διαβάζει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και μπορώ να αντιγράψω τα αρχεία στον σκληρό. Επίσης τα DVD διαβάζονται κανονικά από ένα slimtype DVD-R που υπάρχει σε φορητό υπολογιστή και από το καινούριο DVD-ROM που πήρα (LG-8163B). Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω θα παρακαλούσα κάποιος να μου εξηγήσει τι τελικά πάιζει με τα συγκεκριμένα δισκάκια. Είναι όντως τόσο χάλια ή κάποιες εταιρίες προτιμούν να μην τα υποστηρίζουν στα μοντέλα τους ώστε να κρατούν το κύρος τους υψηλά. Τεσπα. Χθες μου ήρθε παραγγελία από DISK IMPEX: THAT'S (TAIYO YUDEN) 4X και 8X. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!Τα δισκάκια είναι κορυφαία!!Τα 8Χ μου τα έγραψε σε 12Χ (NEC-3500) σε χρόνο 6:33 min!!!
DIMERR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Egw exw dvd rom pionner 120 kai dvdrw pali pioneer A07 xla kai den iparxei kanena provlima mexri twra sto na ta diabazoun ta princo.
ata1983 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά κάτι Tayo Yuden no logo πήρα από το eshop αλλά πανω δεν έχουν τπτ, είναι τελείως σαν noname! Να τα εμπιστευτώ? Δεν θέλω να γράψω διασκάκια που σε ένα μηνα δε διαβάζονται!
AzmoDeus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 egrapsa kamia 20aria Princo dvd me to nec2500(me anavathmismeno firmware) proti fora ekapsa dvd kai malista 2 ta misa apo ayta meta apo 2-3 vdomades den mporousan na ta daivasoun dvd-rom poly apla makria ta Tayo theoreounte an oxi ta koryfaia, apo ta koryfaia den tha exeis kanena provlhma
Hikoc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Παιδιά κάτι Tayo Yuden no logo πήρα από το eshop αλλά πανω δεν έχουν τπτ, είναι τελείως σαν noname! Να τα εμπιστευτώ? Δεν θέλω να γράψω διασκάκια που σε ένα μηνα δε διαβάζονται! Και εγώ μια από τα ίδια, δοκίμασα με το DVDInfo Pro να δω το media ID αλλά το DVD-R μου δεν το υποστηρίζει. Δοκίμασε το και εσύ και πες μας τι σου γράφει να μου φύγει η απορία. Αν και σε αυτό το site http://www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm γράφει πως υπάρχουν και fake Taiyo Yuden με το media ID της Taiyo Yuden.
ata1983 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Με το dvdinfo pro 2.6x είχα το εξής αποτέλεσμα: Media code/Manufacturer ID TYG01 Τι σημαίνει??? Πιο καινούρια έκδοση του προγράμματος όλο broken links έβρισκα
Hikoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Και εγώ τα δοκίμασα σε ένα NEC3500 και μου έβγαλε ΤΥG01 αλλά επειδή στην σελίδα που ανέφερα παραπάνω τα "μαϊμού" DVD discs αντιγράφουν και αυτόν τον κωδικό δοκίμασα να γράψω ένα από τα 4χ που είχα αγοράσει, με το Νero τα έγραφε 8χ!!! άρά αυτή είναι η καλύτερη απόδειξη ότι όντως είναι Taiyo Yuden.
ata1983 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Είχα την εντύπωση ότι μόνο 8χ έχουν βγει fake, αλλα δεν είμαι σίγουρος. Το ότι δεν έχουν επίστρωσηαπό πάνω δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα?
Hikoc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Είχα την εντύπωση ότι μόνο 8χ έχουν βγει fake' date=' αλλα δεν είμαι σίγουρος.[/quote'] Που το διάβασες αυτό; Eπίστρωση έχουν αλλα δεν έχουν στάμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.