Προς το περιεχόμενο

Princo DVD-R 4x ποια η γνώμη σας?

Draminos1979

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποος έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με τα συγκεκριμένα δισκάκια.Έχω διαβάσει ότι μετά από κάποιους μήνες τα δεδομένα δεν διαβάζονται.Αληθεύει αυτό? Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει μετά από την πάροδο κάποιων μηνών ή αμέσως μετα την εγγραφή του DVD? Εκτός από ΤΑΙΥΟ ΥUDEN (TA ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ) ποια άλλα δισκάκια θεωρείτε τα καλύτερα? Thanks to all

8)

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

me ta princo den eixa kali empiria! An kai den eixa problima me ta dedomena eixa problima me tis dvd tenies! Otan epeze ena dvd sto stathero dvd player mou, ta diskakia eixan problima iperthermansis me apotelesma sto telos kathe tenias na exoun para polles diakopes!!

Ola ta princo mou ta ekanan auto! Elega oti tha einai thema dvd, alla molis allaxa ta diskakia to sigekrimeno problima lithike !

Xrisimopoio ta ritek tora kai ola einai ok :)

Δημοσ.

CMC Magnetics, τα δεύτερα καλύτερα μετά από TY

Μετά, με σειρά προτεραιότητας:

MKM (Mitsubishi)

Philips/BenQ

RITEK

VERBATIM

OPTODISC

MMORE

MAM

3A (AN31) (δεν είναι τα προϊόντα της μάνας γης, είναι DVDR :D )

PRINCO

TAKARO (ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)

Τα παραπάνω αποτελέσματα είναι φυσικά από τεστ μετά από τουλάχιστον 80 εγγραφές ανά μάρκα, και φυσικά με ότι drive κυκλοφορεί στην αγορά, Ελληνική ή μη...

Μέχρι και τα OPTODISC δεν υπάρχει κανένα read error... από εκεί και κάτω αρχίζουν τα δύσκολα... Η λίστα διαμορφόνεται και με την αξιοπιστία σε reading μετά από 3 εβδομάδες, αλλά και στην ταχύτητα εγγραφής. Τα 3Α για παράδειγμα, μετά από 3 εβδομάδες δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αλλά τα 8Χ δισκάκια γράφονται με 2Χ από του περισσότερους recorders. Τα ΜΑΜ επίσης... Τα TAKARO βγάζουν read error αμέσως μετά την εγγραφή τους, πολύ γέλιο...

Δημοσ.
Τα CMC Magnetics τα βρίσκουμε με αυτό το όνομα' date=' ή με κάποιο άλλο (και που)?

Thanx[/quote']

δεν έχω ιδέα που τα βρίσκεις, πάντος με αυτό το όνομα είναι, όχι με άλλο... καμμία εταιρία μέχρι τώρα δεν έχει πάρει το mediacode τους...

Βλέπεις, εγώ τα έχω στην δουλειά και τα τεστάρω, οπότε δεν ξέρω σε πιο κατάστημα υπάρχουν... Ίσως να τα βρεις στο mediastore που είναι στην Μποταση, γιατί αυτοί έχουν μεγάλη ποικηλία σε media

Δημοσ.

Ισχύει, ΑΛΛΑ μαζί με το όνομα έχει αλλάξει και η ποιότητα και μάλιστα προς το χειρότερο :( Άσε που πολλά recorders (πχ nec 2500) τα γράφουν μόνο σε 2x (παρόλο που υποτίθεται πως είναι 4x)...

Δημοσ.

Δηλαδή τα Princo είναι ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική καταστροφή.lol :)

Να δω τι θα κάνω τα υπόλοιπα 35 που μου μείνανε.Ενδιαφέρεται κανείς?χεχεχεχεχεχε :lol:

Δημοσ.

Re paidia exw ena 2510 kai me ti voithia tou Alcohol120% piga na kapsw ena DVD paixnidi sigkekrimena me adeio diskaki Princo 4X kai sto Alcohol120% ekei pou epilegeis taxitita anti 4X egrafe 3.8X einai fisiologiko??? Mipws ftaiei to Alcochol i to Drive mou??????

Δημοσ.

Koita kykloforoun stin agora dyo eidwn Princo 4x. Ena eidos einai me stampa kai to onoma tis Princo panw kai to allo einai xwris kamia epigrafi panw (BULK - NO LOGO) kai einai teleios leuki h epifania tou. Exoun tin idia timi alla h poiotita tous den einai h idia. Ta prwta me tin stampa einai me diafora ta xeirotera DVD-R pou kykloforoun stin agora (mazi me kati Swisstec & Sentinel). Auta xwris stampa xwris na einai apo ta kalytera media meta apo 6 mines egrafwn me Nec 2500 den eixa kanena provlima mazi tous (mexri stigmis toulaxiston!) kai ta diavazoun sxedon ta perissotera stand-alone DVD players kai ola ta DVD-ROMs se PC. Oxi oti sta proteinw apla na xereis ti pezei! :D

Des edw 3 photo gia auta pou lew pio panw:http://www.geocities.com/paragelies/princo.htm

Δημοσ.
CMC Magnetics, τα δεύτερα καλύτερα μετά από TY

Μετά, με σειρά προτεραιότητας:

MKM (Mitsubishi)

Philips/BenQ

RITEK

VERBATIM

OPTODISC

MMORE

MAM

3A (AN31) (δεν είναι τα προϊόντα της μάνας γης, είναι DVDR )

PRINCO

TAKARO (ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ)

i lista einai toso gia - oso kai gia +???

eseis sinithws se ti grafete?? exei kamia diafora???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...