dimtech Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Γεια σε ολους, Ψαχνω απόδειξη αγοράς για την Oral B Genius X (model type 3771) εντός 2ετιας. Η οδοντόβουρτσα σταματησε να λειτουργεί ξαφνικά και ενώ υπέθεσα ότι είναι μπαταρία , εν τελει είναι ηλεκτρονική βλάβη(πλακέτα) που καλύπτεται από εγγύηση. Η εγγύηση έληξε τον περασμένο Νοέμβρη. Οποίος θέλει και μπορεί να βοηθήσει , θα του είμαι ευγνώμων. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από dimtech
blablabloom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα, καθώς σταμάτησε και η δικιά μου ψάχνοντας επεσα επάνω σου φίλε.... Ενώ φόρτισε σε κάποια φάση άρχισε να δουλεύει αδύναμα, στη συνέχεια ενώ ανάβουν τα λαμπάκια δεν περιστρέφεται καθόλου. Λες να μην είναι μπαταρία τελικά? Πως κατέληξες ότι είναι πρόβλημα στη πλακέτα?
dimtech Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2024 Καλησπερα και σε σενα. Την πηγα στο service και εγινε ελεγχος.
blablabloom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 10 ώρες πριν, dimtech είπε Καλησπερα και σε σενα. Την πηγα στο service και εγινε ελεγχος. Καλησπέρα, καθώς σταμάτησε και η δικιά μου ψάχνοντας επεσα επάνω σου φίλε.... Ενώ φόρτισε σε κάποια φάση άρχισε να δουλεύει αδύναμα, στη συνέχεια ενώ ανάβουν τα λαμπάκια δεν περιστρέφεται καθόλου. Λες να μην είναι μπαταρία τελικά? Πως κατέληξες ότι είναι πρόβλημα στη πλακέτα? Ήμουν έτοιμος να αλλάξω τη μπαταρία, από τα λίγα που έψαξα κ εγώ εκεί καταλήγω αν και μετά από λίγη ώρα δεν ανάβουν ούτε τα λαμπάκια οπότε αναγκαστικά πάω κ εγώ σε service να μετρήσουν και τη μπαταρία. Αν δεν είχα άλλο θέμα θα σου έδινα απόδειξη αλλά μάλλον θα τη χρειαστώ κ εγώ.
dimtech Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Να την πας και συντομα ,μη το αφησεις. Την αποδειξη μπορεις να μου τη δωσεις, δεν παιζει ρολο, δεν κανουν αντιστοιχια προιοντων και δεν αναγραφουν serial number. Απλα θα εχω δυο oral b , γιατι εχω αγορασει εδω καιρο την καινουρια io την οποια εχω καταβολευτει. Σε ευχαριστω πάντως. Ευχομαι καλη εξελιξη στην επισκευη σου. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2024 από dimtech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα