Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ο σταθερός μου υπολογιστής με το που τον ανοίγω μπαίνει στα windows στη επιφάνεια εργασίας Κανονικά και μετά από 2 λεπτα μαυρίζει η οθόνη και ΔΕN μπορείς να κανεις τίποτα (συνδεμένο με καλώδιο vga) ενώ παραμένει ανοιχτός το ίδιο μου κάνει και στη τηλεόραση που το σύνδεσα για δοκιμή  με hdmi μήπως ξέρει κανένας τι μπορεί μα φταίει Ευχαριστω !!

Δημοσ.

Καλημέρα,

Χωρίς να έχεις δώσει περισσότερες πληροφορίες ένα γρήγορο workaround είναι να μπείς στην ασφαλή λειτουργία των windows, να σβήσεις οδηγούς για κάρτα γραφικών και αφού επανεκκίνησεις τον υπολογιστή να τους ξαναεγκαταστήσεις από την αρχή.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, CHIEFPA είπε

Καλησπερα ο σταθερός μου υπολογιστής με το που τον ανοίγω μπαίνει στα windows στη επιφάνεια εργασίας Κανονικά και μετά από 2 λεπτα μαυρίζει η οθόνη και ΔΕN μπορείς να κανεις τίποτα (συνδεμένο με καλώδιο vga) ενώ παραμένει ανοιχτός το ίδιο μου κάνει και στη τηλεόραση που το σύνδεσα για δοκιμή  με hdmi μήπως ξέρει κανένας τι μπορεί μα φταίει Ευχαριστω !!

Κάτι με τα γραφικά παίζει λογικά, αφού το κάνει σε δύο διαφορετικές οθόνες. Αν έχεις κάρτα γραφικών λογικά αυτή έχει πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...