askabavos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα έχω ένα MacBook air 13 και πήγα να του περάσω Windows από bootcamp και κάτι πήγε στραβά. Πλέον δεν μπουταρει ούτε Os αλλά ούτε win και βγάζει ένα λουκέτο και ζητάει ένα κωδικό.Το μηχάνημα το έχω πάρει μεταχειρισμένο από Γερμανία εδώ και ένα χρόνο. Μίλησα με το κατάστημα αλλά δεν έχει κάποιο κωδικό. Ξέρει κανείς κάποια λύση?
kormos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, askabavos είπε Καλησπέρα έχω ένα MacBook air 13 και πήγα να του περάσω Windows από bootcamp και κάτι πήγε στραβά. Πλέον δεν μπουταρει ούτε Os αλλά ούτε win και βγάζει ένα λουκέτο και ζητάει ένα κωδικό.Το μηχάνημα το έχω πάρει μεταχειρισμένο από Γερμανία εδώ και ένα χρόνο. Μίλησα με το κατάστημα αλλά δεν έχει κάποιο κωδικό. Ξέρει κανείς κάποια λύση? Αυτό δείχνει ότι είναι κλειδωμένο στο iCloud λογαριασμό του κατόχου. Δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημα. Αν όπως λες δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει αυτός που το αγόρασες το βλέπω να μπαίνει στο συρτάρι.... Σε επίσημο σερβις θα σου ζητήσουν παραστατικό αγοράς. Αν το έχεις τότε έχεις μια ελπίδα να στο ξεκλειδώσουν...αφού τους κοινοποιήσεις και τα στοιχεία του iCloud λογαριασμού. Δες και το παρακάτω μήπως και βρεθεί λύση... https://support.apple.com/en-us/102384 *έκανες ενέργεια μήπως να αντικαταστήσεις το δίσκο;
askabavos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Το cloud ήταν ενεργοποιημένο στο δικό λογαριασμό. Έβαλα τον κωδικό αλλά τίποτα. Έχω βγάλει και το σκληρό.
kormos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, askabavos είπε Το cloud ήταν ενεργοποιημένο στο δικό λογαριασμό. Έβαλα τον κωδικό αλλά τίποτα. Έχω βγάλει και το σκληρό. Θυμήσου τι άλλο κωδικό είχες ορίσει στη συσκευή... Αν και σε βλέπω προς επίσημο σέρβις για την επίλυση. Εύχομαι να έχεις παραστατικό αγοράς *Προκύπτει κάτι τέτοιο αν αφαιρείς το δίσκο. Είναι ασφάλεια σε περίπτωση που φτάσει στην κατοχή κάποιου που δεν του ανήκει. 1
Jiakometi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Βλέποντας την φωτογραφία έχεις μάλλον ενεργοποιήσει και firmware password…….. Αν ναι τότε το επίσημο service είναι μονόδρομος ….. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξει το MacBook….. Δες εδώ https://support.apple.com/guide/mac-help/what-is-a-firmware-password-on-mac-mchl126463db/mac Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από Jiakometi 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα