Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι επεκτείνει το πρόγραμμα Self Service Repair σε περισσότερες συσκευές και νέες αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Μετά το λανσάρισμα σε 8 ευρωπαϊκές χώρες το Δεκέμβριο του 2022, η Apple προσθέτει σήμερα 24 νέες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Κροατία, η Δανία, η Ολλανδία, η Πορτογαλία και η Ελβετία.

Επιπλέον, το Self Service Repair είναι πλέον διαθέσιμο για το iPhone 15 και το iPhone 15 Pro, καθώς και για όλους τους Mac με M2 SoC: Αυτό περιλαμβάνει τα τελευταία MacBook Air, Mac Mini, Mac Studio και Mac Pro, καθώς και τα MacBook Pro 14 και 16 ιντσών με βάση το M2 που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2023. Τον περασμένο μήνα, η Apple κυκλοφόρησε νέες εκδόσεις των συγκεκριμένων φορητών υπολογιστών, που ενσωματώνουν τα M3 Pro και M3 Max SoC.

Το πρόγραμμα Self Service Repair της Apple επιτρέπει σε οποιονδήποτε έχει κάποια εμπειρία στην επισκευή ηλεκτρονικών συσκευών να παραγγείλει και να λάβει γνήσια ανταλλακτικά της Apple και οδηγίες για να επισκευάσει τις δικές του συσκευές. Η ενέργεια αποτελεί μέρος της δέσμευσης της Apple να κάνει τις συσκευές της πιο ανθεκτικές. Παρόμοια, και η Microsoft κάνει τώρα κάτι ίδιο, προσφέροντας επίσημα ανταλλακτικά επισκευής για τα συστήματα Surface.

Η επέκταση του προγράμματος Self Service Repair της Apple περιλαμβάνει επίσης ένα νέο διαγνωστικό εργαλείο που προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ. Πρόκειται για το ίδιο εργαλείο που χρησιμοποιούν τα εξουσιοδοτημένα επισκευαστικά κέντρα της Apple και οι ανεξάρτητοι πάροχοι επισκευών για την αντιμετώπιση προβλημάτων στις συσκευές. Πλέον, σύμφωνα με την Apple, το εργαλείο θα γίνει διαθέσιμο για τους χρήστες στην Ευρώπη το επόμενο έτος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Thanks 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτοί που έβαζαν custom κεφαλή στις βίδες  για να μην μπορείς να τα ανοίξεις ;

Πάω να δω τον φούρνο της γειτονιάς αν είναι ακόμα στη θέση του 😃

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Aprile είπε

Δεν μπορεις να πεις, εχουν προσφερει στην ανθρωποτητα τις pentalobe screws και ενα proprietary interface για τους ssd σκληρους (που μετα εγκατελειψαν και αυτοι αφου βγηκαν ανταπτορες βλεπεις...) Και νομιζω κι ενα proprietary καλωδιο ρευματος γιατο mac studio. Ινοβεισο...

Επι της ειδησης τωρα, δεν μπορω να σκεφτω κατι πλην της μπαταριας που μπορει να αλλαξει καποιος χωρις επαγγελματικο εξοπλισμο και εξειδικευμενες γνωσεις στα συγχρονα macbook

Επεξ/σία από Bil79
  • Like 5
Δημοσ.
11 minutes ago, Aprile said:

Και αυτοί που επίσης είχαν δώσει εντολή στους ανακυκλωτές να λιώνουν στην πρέσα τα macbook και τα iphones, ipad. Περίεργη απόφαση πράγματι.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Αντιπροσωπεία στην Ελλάδα θα ανοίξουν ποτέ????

μα το Μήλο μόλις σου δίνει τις υπερδυνάμεις να κάνεις πάλι το κινητό σου κουκλί με γνήσια ανταλλακτικά και επίσημα εργαλεία!!! 😛

• Like 2
Δημοσ.

Καλά με τις τιμές που θα έχουν τα ανταλλακτικά δε θα συμφέρει. Μη νομίζετε ότι το κάνει για το καλό μας. 

• Like 7
Δημοσ.

15$ την ημέρα με εγγύηση 1100$ το δίνει το κιτ για i-phone στην Αμερική, και θέλω να δω τι κάνεις με τα mackbook που nvme και μνήμες τα έχουν κολλημένα στην μητρική,σου στέλνουν νέα ? γιατί με το κόστος που έχει δεν συμφέρει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα πρέπει να έχεις το σετ του iFix it που δίνει για Apple ? θα δίνει και τα σχετικά η Apple ?  θα με ενδιέφερε η επίστρωση καινούργιας θερμικής πάστας σε mac mini

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, vagosd είπε

Καλά με τις τιμές που θα έχουν τα ανταλλακτικά δε θα συμφέρει. Μη νομίζετε ότι το κάνει για το καλό μας. 

Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα ζητάς ένα ανταλλακτικό και θα σου έρχεται πακέτο το μισό μηχάνημα.

Δεν είναι μόνο η Apple. Το ίδιο κάνουν όλοι με τα ανταλλακτικά. Οθονη άλλαξα στο Huawei του γιου και πήγαινε σετ με την μπαταρία και το μισό σασι!!!

Παλιότερα όλα τα apple τηλέφωνα και laptops που είχα μόνος μου έκανα τις επισκευές. Αλλά αναγκαστικά παίδεμα πολύ να βρεις τα ανταλλακτικά.

Και τώρα που θα τα βρίσκεις ελάχιστα θα γλυτώνεις από το full service οπότε προβλέπω απλά να κάνουν δουλίτσες τα περιφερειακά μικρομάγαζα και είμαι και πολύ υπέρ αυτού για να τα λέμε ολα

Υπαρχουν εξαιρετικά μαστορια εκεί έξω που ωφειλουν να μπορούν να βγάλουν μεροκάματο. Το συνηστω στους πρωταριδες και στους ατζαμήδες. Θα γλυτώσουν χρήματα. Μια κομμένη καλώδιοταινία σημαίνει πέταμα και αγορά από την αρχή του ανταλλακτικού.

1 ώρα πριν, Bil79 είπε

Δεν μπορεις να πεις, εχουν προσφερει στην ανθρωποτητα τις pentalobe screws και ενα proprietary interface για τους ssd σκληρους (που μετα εγκατελειψαν και αυτοι αφου βγηκαν ανταπτορες βλεπεις...) Και νομιζω κι ενα proprietary καλωδιο ρευματος γιατο mac studio. Ινοβεισο...

Επι της ειδησης τωρα, δεν μπορω να σκεφτω κατι πλην της μπαταριας που μπορει να αλλαξει καποιος χωρις επαγγελματικο εξοπλισμο και εξειδικευμενες γνωσεις στα συγχρονα macbook

Έχω αλλάξει keyboard σε MacBook Pro που μόνο το keyboard ειχε 105 μικροσκοπικες βιδουλες!!! Εκτός από καμιά 30αρια άλλες βίδες που είχα ήδη βγάλει για να έχω πρόσβαση.

1 ώρα πριν, Aprile είπε

Είπες φούρνο και θυμήθηκα ότι έδωσα άλλο 1,5 σχεδόν χρόνο ζωής σε MacBookPro λύνοντας την μητρική και βάζοντας την στο φούρνο!!!

Τις καλές εποχές που η Apple είχε quality control της πλάκας και οι κολλήσεις της κάρτας γραφικών αστοχουσαν στα 3 χρόνια χωρίς ζόρισμα. Γνωστότατο πρόβλημα σε αρκετές σειρές για χρόνια το οποίο η Apple ουδέποτε αναγνώρισε και μας άφησε όλους ξεκρεμαστους.

Απο τότε την παράτησα και εγώ.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, SeNNinhA said:

Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα ζητάς ένα ανταλλακτικό και θα σου έρχεται πακέτο το μισό μηχάνημα.

Δεν είναι μόνο η Apple. Το ίδιο κάνουν όλοι με τα ανταλλακτικά. Οθονη άλλαξα στο Huawei του γιου και πήγαινε σετ με την μπαταρία και το μισό σασι!!!

Παλιότερα όλα τα apple τηλέφωνα και laptops που είχα μόνος μου έκανα τις επισκευές. Αλλά αναγκαστικά παίδεμα πολύ να βρεις τα ανταλλακτικά.

Και τώρα που θα τα βρίσκεις ελάχιστα θα γλυτώνεις από το full service οπότε προβλέπω απλά να κάνουν δουλίτσες τα περιφερειακά μικρομάγαζα και είμαι και πολύ υπέρ αυτού για να τα λέμε ολα

Υπαρχουν εξαιρετικά μαστορια εκεί έξω που ωφειλουν να μπορούν να βγάλουν μεροκάματο. Το συνηστω στους πρωταριδες και στους ατζαμήδες. Θα γλυτώσουν χρήματα. Μια κομμένη καλώδιοταινία σημαίνει πέταμα και αγορά από την αρχή του ανταλλακτικού.

Από την πλευρά μου, δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχοληθώ εγώ (ο ΑΣΧΕΤΟΣ, να τα λέμε κι αυτά), με ένα μηχάνημα δύο, τριών, τεσσάρων (ή και παραπάνω!) χιλιάδων ευρώ, (αναφέρομαι σε MacBook ή σε Mac Studio), με μεγάλη πιθανότητα να τα κάνω όλα χάλια και να αχρηστέψω τη συσκευή μου. 

Θα πάω σε έναν επαγγελματία και θα σκάσω μερικά ευρώ για να γίνει η δουλειά μου ΣΩ-ΣΤΑ. 

Δεν παίζουμε με τέτοια μηχανήματα. Αν θέλω να 'χτίσω' κάτι, θα πάρω LEGO. 

• Like 8
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paredwse είπε

Από την πλευρά μου, δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχοληθώ εγώ (ο ΑΣΧΕΤΟΣ, να τα λέμε κι αυτά), με ένα μηχάνημα δύο, τριών, τεσσάρων (ή και παραπάνω!) χιλιάδων ευρώ, (αναφέρομαι σε MacBook ή σε Mac Studio), με μεγάλη πιθανότητα να τα κάνω όλα χάλια και να αχρηστέψω τη συσκευή μου. 

Θα πάω σε έναν επαγγελματία και θα σκάσω μερικά ευρώ για να γίνει η δουλειά μου ΣΩ-ΣΤΑ. 

Δεν παίζουμε με τέτοια μηχανήματα. Αν θέλω να 'χτίσω' κάτι, θα πάρω LEGO. 

Όταν ξέρεις τι κάνεις σωστά γίνεται η δουλειά. Δεν είναι τόσο φοβερό όσο φαίνεται. Ειδικά για τα laptops.

Χρόνο θέλει, χώρο για να βάζεις τακτοποιημενα όσα βγάζεις (και να μην παιδεύεσαι μετά), υπομονή και οδηγίες που τις βρισκεις πανεύκολα.

Στα κινητά είναι λίγο πιο μπελαλίδικα τα πράγματα γιατί είναι όλα συμπιεσμένα.

Να πω ότι τα σωστά εργαλεία λύνουν τσ χέρια φυσικά.

Τώρα εάν μιλάμε για επίπεδο reballing πας σε εξειδικευμένο.

Απο την άλλη όντως δεν έχω τον χρόνο πια ούτε και την υπομονή και εφόσον μου περισσεύουν τα δίνω να μου το κάνει άλλος. Όταν όμως τα μετρούσα ευρώ ευρώ το έκανα μόνος μου.

• Like 4
Δημοσ.

Βλέπω να έρχεται εξειδικευμένο i-repair kit & i-super manual σε τιμή μάλαμα..

Θα παρέχεται κι έκπτωση (ότ)αν τα προσκομίζεις, μπαϊλντισμένος, στο i-service (στο όνομα της προστασίας του πλανήτη..)

Σατανικό; 😋

I Can Fix It Devon Rex GIF

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...