Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , στην Ελλάδα ποιος είναι ο επίσημος της gigabyte ;
Έχω ένα θέμα με την κάρτα . Την έχω ένα χρόνο και αν διαστήματα σβήνουν οι οθόνες και τα fan της κάρτας πάνε στο 100% και πρέπει να κάνω restart το pc από το κουμπί για να συνέλθει  . Έφτιαξα και καινούργιο built και κάνει πάλι το ίδιο . Έστειλα στο support της gigabyte στο εξωτερικό και μου είπαν να την πάω στο μαγαζί που την αγόρασα γιατί δείχνει ότι είναι πρόβλημα και όχι κάτι από software κτλπ . Αυτό που φοβάμαι εγώ όμως είναι ότι επειδή την είχα πάρει από Κωτσόβολο και δεν ξέρω που θα τη στείλουν για έλεγχο και επειδή δεν το κάνει συνέχεια , φοβάμαι ότι θα την βάλουν πάνω θα της κάνουν ένα test δεν θα το κάνει και θα μου την δώσουν πίσω . 
Το θέμα είναι ότι μου το κάνει και στο παλιό μου pc και στο καινούργιο και δεν υπάρχει συγκεκριμένη στιγμή που μπορεί να το κάνει . 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dmamais7 είπε

Παιδιά καλησπέρα , στην Ελλάδα ποιος είναι ο επίσημος της gigabyte ;
Έχω ένα θέμα με την κάρτα . Την έχω ένα χρόνο και αν διαστήματα σβήνουν οι οθόνες και τα fan της κάρτας πάνε στο 100% και πρέπει να κάνω restart το pc από το κουμπί για να συνέλθει  . Έφτιαξα και καινούργιο built και κάνει πάλι το ίδιο . Έστειλα στο support της gigabyte στο εξωτερικό και μου είπαν να την πάω στο μαγαζί που την αγόρασα γιατί δείχνει ότι είναι πρόβλημα και όχι κάτι από software κτλπ . Αυτό που φοβάμαι εγώ όμως είναι ότι επειδή την είχα πάρει από Κωτσόβολο και δεν ξέρω που θα τη στείλουν για έλεγχο και επειδή δεν το κάνει συνέχεια , φοβάμαι ότι θα την βάλουν πάνω θα της κάνουν ένα test δεν θα το κάνει και θα μου την δώσουν πίσω . 
Το θέμα είναι ότι μου το κάνει και στο παλιό μου pc και στο καινούργιο και δεν υπάρχει συγκεκριμένη στιγμή που μπορεί να το κάνει . 

Αν προφτάσεις, την απόμενη φορά τράβα βίντεο με το πρόβλημα και πήγαινε στον κωτσόβολο για επισκευή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tasvar είπε

Αν προφτάσεις, την απόμενη φορά τράβα βίντεο με το πρόβλημα και πήγαινε στον κωτσόβολο για επισκευή. 

Ξέρεις τι γίνετε , σε αυτές τις περιπτώσεις δεν τα κοιτάνε οι τεχνικοί που είναι στα καταστήματα , τα στέλνουν μάγουλα και από εκεί στο επίσημο διανομέα ( αν το στείλουν ) αν το ελέγξουν απλά στα κεντρικά τους και βίντεο να έχω αντε να το αποδείξω σε αυτούς . Ας ελπίσω ότι όντως θα το βρουν το πρόβλημα . Γιατί η εξυπηρέτηση της gigabyte το αναγνωρίζει .

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως την κάρτα την έχεις κάθετα με riser?

Αυτό που κάνει σίγουρα είναι βραχυκύκλωμα.Ίσως κάπου ακουμπάει κάτι.

Ειχα και εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα και έφταιγε η καλωδιοταινία του riser ειχε απογυμνωθεί και ακουμπούσε στο mobo.

• Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 20/12/2023 στις 8:39 ΜΜ, akmakas είπε

Μήπως την κάρτα την έχεις κάθετα με riser?

Αυτό που κάνει σίγουρα είναι βραχυκύκλωμα.Ίσως κάπου ακουμπάει κάτι.

Ειχα και εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα και έφταιγε η καλωδιοταινία του riser ειχε απογυμνωθεί και ακουμπούσε στο mobo.

Όχι φίλε μου οριζόντια την είχα , τελικά όντως είχε πρόβλημα και μου την αντικατέστησαν με καινούργια .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...