as223 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Εχω την SONY CPD-G420 (19" CRT) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Τωρα τελευταια αρχιζω να εχω καποιο προβλημα στα ματια, κουραζομαι παρα πολυ ευκολα... Ο οφθαλμιατρος δεν εντοπισε κατι αλλα μου προτεινε να αγορασω μια TFT... Πραγματι, δανειστηκα την 17" viewsonic ενος φιλου μου για λιγες μερες και αμεσως ειδα διαφορα... Προχωραω λοιπον σε αγορα... Κατ'αρχας με προβληματισε η μαρκα... Μια και αλλαζω οθονη λογω των ματιων μου, σκεφτηκα πως δεν με ενδιαφερει η τιμη, καθως θα αγορασω ο,τι καλυτερο κυκλοφορει... Μετα απο συζητησεις κατεληξα στις EIZO, οι οποιες φημιζονται για την ποιοτητα τους... Πιο συγκεκριμενα προτιμησα την EIZO L550: 1280 x 1024 native resolution 450:1 contrast ratio 300 cd/m2 brightness 160° viewing angles Digital/analog inputs με χρονο αποκρισης 16ms και 5ετη εγγυηση... Εχετε καποια διαφωνια για την ποιοτητα της οθονης? Μηπως ξερετε περιπου ποσο κοστιζει? Στο Πλαισιο δεν την εχουν...
doc1000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Κοίτα άμα πας από 19άρα CRT σε 17άρα TFT θα σου κακοφανεί πιστεύω. Όσο κι αν οι TFT έχουν μεγαλύτερο ορατό πλαίσιο... Εγώ θα πρότεινα 19αρα TFT. Η Eizo L557 (το μαύρο μοντέλο) ήταν και πρώτο στο συγκριτικό του RAM στις 17άρες TFT (για όσους τελοσπάντων το έχουν σε κάποια υπόληψη... ) Πάντως εντύπωση μου κάνει που δεν είχε καθόλου Samsung... Εγώ αν και με Eizo TFT (15άρα όμως) είδα ότι και η Samsung έχει πάρα πολύ καλές TFT ίσως και καλύτερες απ' την Eizo. Ειδικά τα μοντέλα Samsung 173P (17'') και 193P (19'') είναι πανέμορφες και φαίνονται πολύ ποιοτικές όπως τις είδα στο Πλαίσιο. Μπορούν μάλιστα να περιστραφούν, δυνατότητα αρκετά καλή αν δουλεύεις με κείμενα, αφού χωράς μια ολόκληρη Α4 στην οθόνη. Oi Eizo δεν προσφέρουν περιστροφή. Ας μιλήσουν και οι κάτοχοι Samsung αλλά πιστεύω αμα δεις την ποιότητα της 173p θα την ερωτευθείς κι εσύ!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 gia Samsung kalytera na parei 193T kai oxi P...polyyyy kalytero montelo... indeed Samsung OLA ta lefta
SoTiRiS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 yparxei kai i epilogi tis Dell 20.1'' me poli kali timi kai xaraktiristika.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 kala h Dell 2001FP apla den paizetai...mia apo tis kalyteres (an oxi h kalyterh) TFT ths agoras
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Το εχω ξαναγραψει!!!!!ΕΙΖΟ και ξερο ψωμι φιλε μου.Αν μπορεις 19αρα φυσικα και παρτη αλλα και η 17αρα L 565 που εχω μια χαρα ειναι!!!!!
dpolal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Θα διαφωνήσω με όσους πίνουν νερό στο όνομα της EIZO. (σόρρυ Γιάννη ) Κοίτα για Samsung, Hitachi, LG (0 καμένα Pixel εγγύση), NEC...
OPC Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Πραγματι, δανειστηκα την 17" viewsonic ενος φιλου μου για λιγες μερες και αμεσως ειδα διαφορα... Προχωραω λοιπον σε αγορα... Το είπες και μόνος σου. ViewSonic
papapan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Εγω προτεινω LG. εχω την L1710S και δεν εχω κανενα προβλημα που στις 17αρες υπαρχουν σημαντικες ποιοτικες διαφορες ενω στις 19 σιγουρα οχι απο οσο εχω δει και ειδικα απο <<550 EU - 1000EU>> LG 19'' LCD L1920P τελικη 690 EUROS και τα εχει ολα.
sndev Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 pira prin mia vdomada tin LG 1920p (19'') eimai para poli eyxaristimenos tin pira apo germano me 777 eyro, mporousa k apo to e-shop me 680 alla molis tin eida kolisa k tous eipa tin perno epitopou... gia mena exei poli omorfo desing k ta xaraktiristika tis eina ipara poli kala ean thes mporo na sou stilo diafores fotos pou tin exo travixi apo mprosta piso k ta plagia pragmatika emina poli eyxaristimenos k auto pou leei gia delay 25 msec sto nfs underground den eida kapio emfanes provlima stin eikona..! k tenies mia xaara! exei theasi 170 moires contrast 700:1 k fotinotita 300
MadSurfer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2004 Kai ego den exw apolytos kanena provlhma apo thn LG pou exw, einai apsogi se olous tous tomeis :wink:
FELIX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 meta apo 3 xronia me mia samsung 570b tft xwris to paramikro problhma,phra thn 173p.aristh o8onh alla akribh,me tosa xrhmata pu kostizei perneis mia kalh tft 19... entypwseis twra,aristo design kai ulika(aluminio)terasties gwnies 8eashs 178 moires,megalh anti8esh 700:1 wste to mayro na einai mayro kai oxi grey mazi perneis kai mia bash gia ton toixo,kai to dvi kalwdio pou den to dinoun aloi. ena kai monadiko plhktro touch kai mono auto ry8mish,poly lepth,fwteinh,kai me eikona pou plhsiazei arketa tis crt. an dia8eteis 700e gia 17 nomizw a3izei
nick_gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 sndev please steile mou merikes photo ths o8onhs sou giati eimai polu konta sthn agora ths kai den 8elw na apogohteutw... an den mporeis na tis valeis sto forum steile m pm na sou dwsw to mail mou thanks
Teoulas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Φίλε felix για πες και πως τα πάει με το response time. Ενδιαφέρομαι για την 173P. Ξέρω οτι έχει PVA matrix με 25ms αλλά έτσι κι αλλιώς δε παίζω και πολύ συχνα. Επίσης το χρώμα είναι ομοιόμορφο από πάνω ως κάτω ή αλλοιώνεται όπως στις περισσότερες TN TFT; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
FELIX Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2004 gia to response time den 3erw na sou pw to xrwma omws einai apolyta omoiomorfo,aristh eikona 8a elega.megaloarnhtiko einai h apousia ry8misewn pou ginonte mono apo to software ths.an exeis skopo na thn agoraseis yparxei kai se mayro kai skouro mple apo plastiko omws kai oxi alouminio me 100e fthnoterh timh.to kalo omws me to alouminio einai ektos apo to look oti letourgei kai san psyxtra mias kai h o8onh einai toso lepth kai me poly mikro kadro gyrw apo thn o8onh oso sxedon sta laptops kai den exei kamia oph exaerismou .stis liges meres poy thn exw eimai apolyta eyxaristhmenos pantws.syntoma 8a parw kai mia karta me dvi kai tote pistebw h o8onh na apodidei to megisto dynato wste na thn krinw kai na exw telikh gnwmh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.