IoannisSM Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Ποια χρησιμοποειτε? Με ενδιαφερει να εχει επιστροφη για αγορες ανεξαρτητως καταστηματος. 1
geomrk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Αν δεν κάνω λάθος, η Eurobank έχει το καλυτερο συστημα με επιστροφη για αγορες
Joshua21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 13 minutes ago, IoannisSM said: Ποια χρησιμοποειτε? Με ενδιαφερει να εχει επιστροφη για αγορες ανεξαρτητως καταστηματος. Έτσι όπως το θέτεις δεν υπάρχουν διαφορές, οι περισσότερες επιστρέφουν ακριβώς 1% για αγορές ανεξαρτήτως καταστήματος. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την energy mastercard της alpha επειδή εκτός από το 1% για οποιαδήποτε αγορά επιστρέφει 3% στις αγορές καυσίμων Shell. 1
IoannisSM Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Έτσι όπως το θέτεις δεν υπάρχουν διαφορές, οι περισσότερες επιστρέφουν ακριβώς 1% για αγορές ανεξαρτήτως καταστήματος. Μηπως υπαρχει καποια πχ χωρις κοστος διατηρησης ή καποια που η επιστροφη γινεται σε πιο πολλα και γνωστα καταστηματα.
Joshua21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 minute ago, IoannisSM said: Μηπως υπαρχει καποια πχ χωρις κοστος διατηρησης ή καποια που η επιστροφη γινεται σε πιο πολλα και γνωστα καταστηματα. Από όσο ξέρω όχι, δεν υπάρχει κάποια χωρίς κόστος διατήρησης. Και όχι, δεν υπάρχει κάποια που να δίνει μεγαλύτερη επιστροφή από 1% σε πολλά και γνωστά καταστήματα, μόνο σε γνωστά υπάρχουν. Το θέμα είναι από ποια καταστήματα ψωνίζεις συνήθως εσύ, με βάση αυτό θα πρέπει να κάνεις την επιλογή σου, όπως ακριβώς και εγώ διάλεξα την energy.
gorge18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, IoannisSM είπε Ποια χρησιμοποειτε? Με ενδιαφερει να εχει επιστροφη για αγορες ανεξαρτητως καταστηματος. Η ερωτηση ειναι εσυ τι θες να κανεις; Αλλη καρτα ειναι για αν κανεις ταξιδια, αλλες για ορισμενα καταστηματα, αλλες για ομαδες κλπ Δες απο που ψωνίζεις και τις αναγκες σου και βρες τις επικρατέστερες.
AristidisZ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έτσι όπως το θέτεις δεν υπάρχουν διαφορές, οι περισσότερες επιστρέφουν ακριβώς 1% για αγορές ανεξαρτήτως καταστήματος. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ την energy mastercard της alpha επειδή εκτός από το 1% για οποιαδήποτε αγορά επιστρέφει 3% στις αγορές καυσίμων Shell. Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ, αλλά το "οι περισσότερες επιστρέφουν ακριβώς 1% για αγορές ανεξαρτήτως καταστήματος" δεν ισχύει Ποιες πιστωτικές προσφέρουν επιστροφή 1% σε όλες τις αγορές (εκτός εφορίας κλπ) ; 55 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Μηπως υπαρχει καποια πχ χωρις κοστος διατηρησης ή καποια που η επιστροφη γινεται σε πιο πολλα και γνωστα καταστηματα. Υπάρχουν κάποιες που επισήμως, εάν κάνεις πάνω από κάποιον τζίρο δεν έχει συνδρομή
Georgegr3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πειραιώς blue είναι τσάμπα η ετήσια συνδρομή με αγορες 2500€, όποτε ίσως είναι συμφέρουσα λύση. Γενικά όλες εχουν συνδρομή αλλά κάποιες κάνουν προσφορές ανά καιρούς, πχ eurobank 30€ συνδρομή αλλά δώρο επιστροφή 20€ κλπ. Ίσως εάν έχεις μισθοδοσία μπορείς να κανείς συμφωνία για την πίστωση όλης της συνδρομής. Η πιο συμφέρουσα, είναι αυτή της οποίας την επιστροφή θα χρησιμοποιείς εσυ και βρίσκεις πιο συμφέρουσα σύμφωνα με τις αγοραστικές σου ανάγκες. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Georgegr3
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Για καύσιμα από shell πάντως, το hint είναι να χρησιμοποιείς πιστωτική Πειραιώς για χ10 Yellows. Κάποτε το είχα ψάξει και έβγαινε οριακά η καλύτερη επιστροφή για καύσιμα, οπότε και το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα.
Joshua21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, AristidisZ said: Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ, αλλά το "οι περισσότερες επιστρέφουν ακριβώς 1% για αγορές ανεξαρτήτως καταστήματος" δεν ισχύει Ποιες πιστωτικές προσφέρουν επιστροφή 1% σε όλες τις αγορές (εκτός εφορίας κλπ) ; Μάλλον δεν το έθεσα σωστά, εννοούσα τις περισσότερες από αυτές που προσφέρουν επιστροφή σε ποσοστό με κάθε αγορά σε οποιοδήποτε κατάστημα, και όχι όσες έχουν κάποιο άλλο σύστημα, πχ bonus που το κέρδος ανεξαρτήτως καταστήματος είναι ανά 100€ 1 πόντος bonus που σου επιστρέφει 0,25€. Από τις πιστωτικές της alpha σίγουρα και η notosplus visa προσφέρει επιστροφή σε όλες τις αγορές 1%, των άλλων τραπεζών δεν ξέρω. 1 hour ago, Thanos (Earth -616) said: Για καύσιμα από shell πάντως, το hint είναι να χρησιμοποιείς πιστωτική Πειραιώς για χ10 Yellows. Κάποτε το είχα ψάξει και έβγαινε οριακά η καλύτερη επιστροφή για καύσιμα, οπότε και το χρησιμοποιώ μέχρι σήμερα. Χρησιμοποιώντας πιστωτική Πειραιώς στην αγορά καυσίμων shell παίρνεις 10 Yellows για κάθε 1€ καύσιμο, οπότε για 500€ καύσιμο παίρνεις 5.000 Yellows τα οποία σου δίνουν δωροεπιταγή 10€, άρα σου επιστρέφεται το 2%, κάνω κάπου λάθος? Αν όχι τότε η κάρτα energy mastercard της Πειραιώς Alpha που χρησιμοποιώ εγώ είναι πολύ πιο συμφέρουσα μια και μου επιστρέφει 3%, χώρια που η εξαργύρωση γίνεται άμεσα στο βενζινάδικο. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Joshua21 Εκ παραδρομής είχα γράψει "Πειραιώς" αντί για "Alpha"
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 24 minutes ago, Joshua21 said: Αν όχι τότε η κάρτα energy mastercard της Πειραιώς που χρησιμοποιώ εγώ είναι πολύ πιο συμφέρουσα μια και μου επιστρέφει 3%, χώρια που η εξαργύρωση γίνεται άμεσα στο βενζινάδικο. Energy mastercard απο Πειραιώς? Μπορείς να παραθέσεις link γιατί σε μία αναζήτηση που έκανα στο site δεν την βρίσκω.
PharmChem Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε Energy mastercard απο Πειραιώς? Μπορείς να παραθέσεις link γιατί σε μία αναζήτηση που έκανα στο site δεν την βρίσκω. Είναι της Alpha Bank: https://www.alpha.gr/el/idiotes/kartes/pistotikes-kartes/energy-mastercard
Joshua21 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 16 minutes ago, Thanos (Earth -616) said: Energy mastercard απο Πειραιώς? Μπορείς να παραθέσεις link γιατί σε μία αναζήτηση που έκανα στο site δεν την βρίσκω. Sorry λάθος, Alpha εννοούσα, το διόρθωσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα