xXvagelisXx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα σε όλους, Χθες πήρα στα χέρια μου το νέο μου Oneplus Nord 3. Όλα καλά εκτός από ένα θεματάκι, τα δεδομένα μου ανοίγουν με 4g (ή 4g+) αλλά όχι με 5g παρόλο που η συσκευή το υποστηρίζει κανονικά και το χω ενεργοποιημένο. Μετά από μήνυμα "5G" στο 1333 μου στείλαν: Η συσκευή κινητού που διαθέτετε δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση του δικτύου Cosmote 5G στη σύνδεση σας. Καμία ιδέα; Θα είναι θέμα της Cosmote? Να επικοινωνήσω μαζί τους;
koutsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 12 minutes ago, xXvagelisXx said: Καλημέρα σε όλους, Χθες πήρα στα χέρια μου το νέο μου Oneplus Nord 3. Όλα καλά εκτός από ένα θεματάκι, τα δεδομένα μου ανοίγουν με 4g (ή 4g+) αλλά όχι με 5g παρόλο που η συσκευή το υποστηρίζει κανονικά και το χω ενεργοποιημένο. Μετά από μήνυμα "5G" στο 1333 μου στείλαν: Η συσκευή κινητού που διαθέτετε δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση του δικτύου Cosmote 5G στη σύνδεση σας. Καμία ιδέα; Θα είναι θέμα της Cosmote? Να επικοινωνήσω μαζί τους; Απορώ γιατί γράφεις εδώ και δεν τους έχεις καλέσει ακόμα. 😉
kp1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, xXvagelisXx είπε Καλημέρα σε όλους, Χθες πήρα στα χέρια μου το νέο μου Oneplus Nord 3. Όλα καλά εκτός από ένα θεματάκι, τα δεδομένα μου ανοίγουν με 4g (ή 4g+) αλλά όχι με 5g παρόλο που η συσκευή το υποστηρίζει κανονικά και το χω ενεργοποιημένο. Μετά από μήνυμα "5G" στο 1333 μου στείλαν: Η συσκευή κινητού που διαθέτετε δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση του δικτύου Cosmote 5G στη σύνδεση σας. Καμία ιδέα; Θα είναι θέμα της Cosmote? Να επικοινωνήσω μαζί τους; Εγω που είχα nord 3 για 2 μήνες μια χαρά έπιανε 5G και εχω και κόσμοτε αλλά ρουφάει τα mb χωρίς ελεος..
xXvagelisXx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, kp1 είπε Εγω που είχα nord 3 για 2 μήνες μια χαρά έπιανε 5G και εχω και κόσμοτε αλλά ρουφάει τα mb χωρίς ελεος.. Άρα μήπως να λέω και ευχαριστώ😅
koutsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 4 minutes ago, kp1 said: Εγω που είχα nord 3 για 2 μήνες μια χαρά έπιανε 5G και εχω και κόσμοτε αλλά ρουφάει τα mb χωρίς ελεος.. Τι εννοείς ρουφάει τα mb χωρίς ελεος? Εσύ επιλέγεις τι θα κατεβάσεις, όχι το 5G. Απλά με 5G κατεβαίνει πιο γρήγορα ! 1
kp1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, koutsis είπε Τι εννοείς ρουφάει τα mb χωρίς ελεος? Εσύ επιλέγεις τι θα κατεβάσεις, όχι το 5G. Απλά με 5G κατεβαίνει πιο γρήγορα ! Ότι ενώ δεν κατεβαζα κάτι με χρήση ίδια με πριν σε 2 μέρες μου έτρωγε 600 mb.. Αυτό εννοώ.. Ενώ όταν είχα 4g με ίδια χρήση κράταγανε 10. Μερες
koutsis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, kp1 said: Ότι ενώ δεν κατεβαζα κάτι με χρήση ίδια με πριν σε 2 μέρες μου έτρωγε 600 mb.. Αυτό εννοώ.. Ενώ όταν είχα 4g με ίδια χρήση κράταγανε 10. Μερες Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Η διαφορά 4g με 5g ει αι μόνο η ταχύτητα κατεβάσματος. Ο όγκος δεν αυξάνεται όταν έχεις 5g. Ότι κατεβαζες πριν κατεβάζεις και με 5g απλά πιο γρήγορα! Δεν στέκει αυτό που λες... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από koutsis
GnG Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, xXvagelisXx said: Καλημέρα σε όλους, Χθες πήρα στα χέρια μου το νέο μου Oneplus Nord 3. Όλα καλά εκτός από ένα θεματάκι, τα δεδομένα μου ανοίγουν με 4g (ή 4g+) αλλά όχι με 5g παρόλο που η συσκευή το υποστηρίζει κανονικά και το χω ενεργοποιημένο. Μετά από μήνυμα "5G" στο 1333 μου στείλαν: Η συσκευή κινητού που διαθέτετε δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση του δικτύου Cosmote 5G στη σύνδεση σας. Καμία ιδέα; Θα είναι θέμα της Cosmote? Να επικοινωνήσω μαζί τους; Θα πρέπει να βάλεις την sim σου σε μια συσκευή 5g που υποστηρίζεται επίσημα απο την cosmote και να ξαναστείλεις το ίδιο μήνυμα. Αφου πάρεις το μήνυμα επιβεβαίωσης μπορείς να ξαναβάλεις την sim πίσω στο nord 3 με πλέον ενεργοποιημένο το 5g Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από GnG 2
k_tsakalidis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Στις 13/12/2023 στις 4:52 ΜΜ, GnG είπε Θα πρέπει να βάλεις την sim σου σε μια συσκευή 5g που υποστηρίζεται επίσημα απο την cosmote και να ξαναστείλεις το ίδιο μήνυμα. Αφου πάρεις το μήνυμα επιβεβαίωσης μπορείς να ξαναβάλεις την sim πίσω στο nord 3 με πλέον ενεργοποιημένο το 5g Αυτό το "κόλπο" μήπως δεν λειτουργεί πλεον; Έβαλα τη sim σε iphone 14 (είμαι κάτοχος pixel 6 + cosmote) και δεν είχε αποτέλεσμα. Απ'οτι καταλαβαίνω ούτε τα OnePlus είναι συμβατά στο δίκτυο της Cosmote;
GATE123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, k_tsakalidis είπε Αυτό το "κόλπο" μήπως δεν λειτουργεί πλεον; Έβαλα τη sim σε iphone 14 (είμαι κάτοχος pixel 6 + cosmote) και δεν είχε αποτέλεσμα. Απ'οτι καταλαβαίνω ούτε τα OnePlus είναι συμβατά στο δίκτυο της Cosmote; Άλλες φορές πιάνει και άλλες όχι. Ανάλογα το μοντέλο. Μπορεί το Nord που πήρε να μην είναι ευρωπαϊκό και να είναι κάποιο κινεζικό. Επίσης το κόλπο με την sim πιάνει συνήθως σε Samsung(δεν ξέρω το λόγο). Σε OnePlus 10/10T/11 έχει πιάσει. Εσύ που έχεις Pixel δες εδώ το ποστ Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα