Προς το περιεχόμενο

mac mini m1/m2

ChrisB1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα μετα απο πολλα χρονια χρηστης windows θα μεταβω σε apple και σεγκεκριμενα σε καποιο apple mac mini.

Η χρήση πολυ περιορισμενη browsing ταινιες ισως καποια πολυ ελαφρια προγραμματα και παιχνιδια.

Ο λόγος αλλαγής ειναι ξεκαθαρα χωροταξικος, φασαρία και συμβατοτητα (εχω απο πάντα iphone) 

Τι γνωμη έχετε για τα μεταχειρισμένα που κυκλοφορούν και τι να προσεξω.

Επίσης περιφεριακά, ποια πιστευεται θα ηταν η καταλληλη οθόνη θέλω να έχει καλα χρώματα χωρις θολούρες (27'') γυρω στα 200ε (μεταχειρισμένη ή μη)

και τέλος πληκτρολόγιο και ποντίκη (ασύρματα) 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,  εγώ προτείνω αναλόγως βέβαια το μπάτζετ σου αν κυμαίνεται 500-1000 ευρώ τότε πας σε καινούριο μακ μινι και Μ2. Εγώ εχω κατά καιρούς διάφορα μοντέλα μακ μινι στην εργασία μου και αυτή στιγμή είμαι με Μ1.  Απο ταχύτητα είναι ένα κλικ πιο πάνω απο τα αυτά με intel αλλά πιο κάτω απο Μ2 σίγουρα. Εγώ θα σου πρότεινα λοιπόν ενα μεταχειρισμένο Μ1 αφού θα είναι και η πρώτη σου φορά σε Apple να μην ξεφύγεις απο τα 500 ευρώ για τη μονάδα. Απο οθόνη μια καλή με γρήγορη απόκριση και καλή γωνία, υπάρχουν πολλές αλλά δεν έχω κάποια συγκεκριμένη να προτείνω. 

Πληκτρολόγιο και ποντίκι magic mouse 2 και καλύτερα magic keyboard με δακτυλικό αποτύπωμα. Θα εκπλαγείς με τις δυνατότες και την ευκολία που θα σου προσφέρει ένας τέτοιος υπολογιστής εφόσον έχεις και το iphone. Σε λιγο καιρό μετά απο τη χρήση του, το συμβατικό pc θα σου φαίνεται ένα αργό και πολυπλοκο μηχάνημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...