Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπε ο φίλος micos000 και από τα λίγα που γνωρίζω το zinstall είναι μάλλον το καλύτερο πρόγραμμα για τη μεταφορά λογαριασμών, εφαρμογών κ.λπ. από ένα λειτουργικό σε ένα άλλο χωρίς τη χρήση κλωνοποίησης. Το καλύτερο όμως από ότι φαίνεται έχει και το ανάλογο κόστος. 

Εναλλακτικά μπορείς να δεις bananasplit και το EaseUS Todo PCTrans (εδώ). Δεν είμαι κάτοχος του εν λόγω προγράμματος, αλλά άλλων από την ίδια εταιρεία και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν είναι φθηνό το license για ένα χρόνο ($60) αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις το Lifetime license με $70, δηλαδή εφ' όρου ζωής αναβαθμίσεις και license για 2 υπολογιστές (το οποίο και έχω κάνει για αυτά που εγώ έχω αγοράσει).

Εάν το αποφασίσεις, κατέβασέ το να το δεις αλλά μην προβείς απευθείας στην αγορά του. Χρησιμοποίησέ το για να δεις τα χαρακτηριστικά του (παρεμπιπτόντως στην free έκδοση σου δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσεις για 2 ή 5 εφαρμογές δε θυμάμαι ακριβώς). Κάποια στιγμή όταν πας να το κλείσεις θα σου κάνει προσφορά. Τότε μόνο θα πας να το αγοράσεις. 

Μην περιμένεις επίσης το 100% της μεταφοράς όλων των εφαρμογών. Κάπου και κάτι θα σκάσει ανεξάρτητα ποιο πρόγραμμα αντιγραφής θα χρησιμοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως ένα μεγάλο κομμάτι αυτών που θέλεις σίγουρα θα το μεταφέρεις. 

Αναφορικά με το clone, να προσθέσω επίσης, ότι το Acronis είναι ο αδιαφιλονίκητος νικητής. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...