Rebelos2018 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Έχω ένα λαπτοπ (hp), το οποίο παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν το έχω με κλειστό το καπάκι, τοποθετημένο σε κάθετη βάση, για εξοικονόμηση χώρου, η ταχύτητα του ίντερνετ πέφτει σε τρομακτικό βαθμό. Έχει συμβεί σε κάποιον; Και πως επιλύεται; Ευχαριστώ πολύ
niko13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε Καλησπέρα. Έχω ένα λαπτοπ (hp), το οποίο παρουσιάζει το εξής πρόβλημα. Όταν το έχω με κλειστό το καπάκι, τοποθετημένο σε κάθετη βάση, για εξοικονόμηση χώρου, η ταχύτητα του ίντερνετ πέφτει σε τρομακτικό βαθμό. Έχει συμβεί σε κάποιον; Και πως επιλύεται; Ευχαριστώ πολύ Δεν έχω να προσφέρω τίποτα χρήσιμο ,αλλα με ένα googlαρισμα θα βρεις αρκετές παρόμοιες αναφορές για laptop και έχει να κάνει με το γεγονός πως η κεραία για το wifi σε αρκετά είναι στο καπάκι (ούτε εγώ το ηξερα) ,με αποτέλεσμα να δουλεύει σωστότερα με καπάκι ανοιχτό.Εχεις τρόπο να τσεκαρεις αν πας πιο κοντά στο ρούτερ σου αν κάνει το ίδιο? 1
@topos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μήπως η βάση "μπλοκάρει" την κεραία του wifi? Δοκίμασε να το βάλεις στην βάση με "ανοιχτή" οθόνη.Υποθετω πως κ πάλι μειώνεται η ταχύτητα. Λογικά και οι "μπάρες" στο ασύρματο δίκτυο(πρακτικά η λήψη) θα μειώνονται. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, niko13 είπε Δεν έχω να προσφέρω τίποτα χρήσιμο ,αλλα με ένα googlαρισμα θα βρεις αρκετές παρόμοιες αναφορές για laptop και έχει να κάνει με το γεγονός πως η κεραία για το wifi σε αρκετά είναι στο καπάκι (ούτε εγώ το ηξερα) ,με αποτέλεσμα να δουλεύει σωστότερα με καπάκι ανοιχτό.Εχεις τρόπο να τσεκαρεις αν πας πιο κοντά στο ρούτερ σου αν κάνει το ίδιο? Το κάνει ναι. 5 ώρες πριν, @topos είπε Μήπως η βάση "μπλοκάρει" την κεραία του wifi? Δοκίμασε να το βάλεις στην βάση με "ανοιχτή" οθόνη.Υποθετω πως κ πάλι μειώνεται η ταχύτητα. Λογικά και οι "μπάρες" στο ασύρματο δίκτυο(πρακτικά η λήψη) θα μειώνονται. Θα το δοκιμάσω αν και αυτό που είπε ο φίλος από πάνω μου φαντάζει πιο λογικό 1
fmarkos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Όταν είναι στην βάση είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα;
Rebelos2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε 8 ώρες πριν, fmarkos είπε Όταν είναι στην βάση είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα; Ναι ναι. Να δοκιμάσω να βάλω ένα usb wifi adapter? 8 ώρες πριν, fmarkos είπε Όταν είναι στην βάση είναι συνδεδεμένο στο ρεύμα; Ναι ναι. Να δοκιμάσω να βάλω ένα usb wifi adapter?
fmarkos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Αν δεν είσαι κοντά στο router να το βάλεις με ethernet δοκίμασε ένα εξωτερικό να δεις τι γίνεται.
Rebelos2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, fmarkos είπε Αν δεν είσαι κοντά στο router να το βάλεις με ethernet δοκίμασε ένα εξωτερικό να δεις τι γίνεται. Εννοώντας ένα usb wifi adapter?
Kthulhou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 αυτό εννοεί, ΑΝ δε φτάνεις καλώδιο ethernet, βάλε usb wifi adapter για τεστ 16 ώρες πριν, niko13 είπε με το γεγονός πως η κεραία για το wifi σε αρκετά είναι στο καπάκι το 99% των λαπτοπ(αν όχι το 100%) οι κεραίες είναι πίσω από το panel, και δίπλα απο τα hinges μαζί με άλλα καλώδια, κουμπώνουν στη wifi κάρτα στη μητρική 2
soteras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Η κεραια του λαπτοπ για wifi / bluetooth βρισκεται στο καπακι της οθονης στις γωνιες δεξια και αριστερα
Rebelos2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόλογο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα