avacan23 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.nba.com/watch/league-pass-stream 20 ευρώ για να δειτε τον Γιάννη να παλέυει αβοήθητος σε ομάδα χωρίσ προπονητή και τον τελικό Βοστώνη -Λέικερς και ολους τους αγώνες του NBA μέχρι τέλους της σεζόν χωρίς να ακούτε σκουντήδες και δανδαληδες. πατάτε league pass kai met;a to εικονίδιο cosmote κάνετεσύνδεση πρωτα με τους κωδικούς κοσμοτέ και μετά βάζετε τους κωδικούς του NBA.COM Η τιμή από 39.99 θα πάει στα 19.99ευρώ. Αξίζει σαν προσφορά. STREAM EVERY GAME WATCH CONDENSED GAMES CUSTOMIZABLE BROADCASTS, ANGLES, AND STATS 24/7 ACCESS TO NBA TV Season-long billing subscriptions provide access through the season, including the NBA Finals, the NBA Draft, NBA Summer League and more. Fans with season-long billing subscriptions also have on-demand access year round, and are auto-renewed at the full season price prior to the following season tip-off. On select games, subscribers also get access to League Pass-exclusive streams, including HooperVision (hosted by Quentin Richardson and featuring former players’ analyses), Strategy Stream (hosted by Nate Duncan and Danny Leroux), and BetStream (presented in partnership with DraftKings). There are also broadcasts in other languages including Spanish, Korean, and Thai, as well as camera angle views like sideline cam, backboard cam, and player cam. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από avacan23 4 4
Ravager Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δεν είναι ακριβως ενα χρονο. Ειναι μεχρι το λιγο πριν την αρχη της επομενης σεζον. Εγω το εκανα τωρα και μου έβγαλε ημερομηνία ανανεώσεις 21 Σεπτέμβριου 2024
SeNNinhA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Ravager είπε Δεν είναι ακριβως ενα χρονο. Ειναι μεχρι το λιγο πριν την αρχη της επομενης σεζον. Εγω το εκανα τωρα και μου έβγαλε ημερομηνία ανανεώσεις 21 Σεπτέμβριου 2024 Ναι σωστό. Έτσι γίνεται με τα league pass στο ΝΒΑ. Λίγουν πριν την αρχή της νέας αγωνιστικής χρονιάς όποτε κι αν τα έχεις ενεργοποιήσει. Είναι ένα αγωνιστικό έτος και όχι ημερολογιακό. Κι ότι πριν ένα μήνα πλήρωσα το league pass.... Φτου σου. Έπρεπε να το σκεφτώ ότι παίζει να βγει Χριστουγεννιάτικη προσφορά.... Αξίζει πάντως να το πληρώσετε έστω και για λίγα καλά ματσάκια μέσα στην χρονια. Στα 20 ευρώ δεν το συζητώ καν. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από SeNNinhA
avacan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η συνδρομή ειναι μέχρι 20-9-2024. Αξίζει γιατι η κάλυψη των αγώνων και ο σχολιασμός απογειωνουν την εμπειρία θέασης του ΝΒΑ. Φέτος υπάρχουν 6 ομάδες ικανές να πάνε μέχρι το τέλος και άλλες 4 επικίνδυνες να κάνουν την έκπληξη. Τρομερός ανταγωνισμός και φοβεροί αγώνες πρώτη φορά στα ιν σιζον παιχνίδια. Όποιος ειναι μερακλής ας βάλει το premium για ταυτόχρονη θέαση σε 3 συσκευές. NBA League Pass Season-Long Automatically Renewed December 12, 2023 - September 20, 2024 Order Summary Subtotal EUR 36.12 Promo 50 Percent Off Discount EUR -20.00 Tax EUR 3.87 Total EUR 19.99 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από avacan23
fanastas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Ξερετε αν δίνει προσφορά extra 50% και για το premium ?
SeNNinhA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, fanastas είπε Ξερετε αν δίνει προσφορά extra 50% και για το premium ? Συνήθως όχι. Μπορεις απλά να το τσεκάρεις και να μας πεις. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από SeNNinhA
fanastas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 To τσέκαρα. Δυστυχως δίνει μόνο για το απλό. Είναι μια πολύ καλή προσφορά όπως και να'χει. Το αγόρασα κι εγώ.
avacan23 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Η μόνη διαφορά με το πριμιουμ ειναι η ταυτόχρονη θέαση σε 3 συσκευές και οτι σε ορισμενουσ αγώνεσ έχεισ προσβαση σε κάμερες και μικρόφωνα που φοράνε διαιτητες και παίχτες. Τέλος μπορείς να χεις προσβαση και σε κάμερες που δειχνουν πάγκους και γήπεδο πριν και κατα τη διάρκεια του αγώνα. Γράφω αναλυτικά στα αγγλικά παραπάνω τι περιλμβάνει. Με απλά λόγια η συνδρομή περιλαμβάνει μέχρι και τα draft 2024. Άρα όλα μέσα playoff-τελικοί- και ολο το καλοκαίρι μέχρι Σεπτέμβριο τα draft του 2024 με σαμουντοροφ και υιο στογιακοβιτς. Στα 20 ευρώ ειναι από τις καλύτερες συνδρομές. Η cosmote πέρα από ασχετους εκφωνητές δεν μεταδίδει καλά μάτς στην κανονική περίοδο. Για μένα σε συνδρομές αθλητικών πρώτα ειναι η F1 και μετά το ΝΒΑ. 3
madboy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Απλά τέλεια!!!! Και εγώ αυτό περίμενα. Πέρυσι την προσφορά στην μισή τιμή την ειχε κανει στην Black Friday. Τώρα άργησε ενα μήνα. Δεν πειράζει σε αυτή την τιμή εννοείται οτι την έκανα. Και η πλάκα είναι οτι θα την έκανα σήμερα την ανανέωση στα 40 ευρώ γιατί δεν είμαι συνδρομητης Cosmote. Αλλά θα χρησιμοποιήσω κωδικό φίλου που έχει Cosmote και να και η παραπάνω έκπτωση.
Rebelos2018 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, madboy είπε Απλά τέλεια!!!! Και εγώ αυτό περίμενα. Πέρυσι την προσφορά στην μισή τιμή την ειχε κανει στην Black Friday. Τώρα άργησε ενα μήνα. Δεν πειράζει σε αυτή την τιμή εννοείται οτι την έκανα. Και η πλάκα είναι οτι θα την έκανα σήμερα την ανανέωση στα 40 ευρώ γιατί δεν είμαι συνδρομητης Cosmote. Αλλά θα χρησιμοποιήσω κωδικό φίλου που έχει Cosmote και να και η παραπάνω έκπτωση. Να ρωτήσω κάτι παιδιά; έχει και on demand επιλογή; Να δω το ματς την αλλη μέρα δηλαδή;
vagmouk Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε Να ρωτήσω κάτι παιδιά; έχει και on demand επιλογή; Να δω το ματς την αλλη μέρα δηλαδή; Εννοείται Από τους γείτονες βλέπω ότι το ίδιο πακέτο βγαίνει στα 7,62.Και όποιος θέλει από τη νέα σεζόν το premium βγαίνει στα 19 ευρώ. 2 1
SeNNinhA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Teddy77 είπε Περιλαμβάνει τα playoffs? Περιλαμβάνει τα πάντα μέχρι και την αρχή της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Χρόνο για ξενύχτι να έχεις. Για τα χρήματα του αξίζει για όσους όντως παρακολουθούν. 1 ώρα πριν, Rebelos2018 είπε Να ρωτήσω κάτι παιδιά; έχει και on demand επιλογή; Να δω το ματς την αλλη μέρα δηλαδή; Βλέπεις ότι θέλεις οπότε το θέλεις. Έχεις τις παρακάτω επιλογές (για να μην τις γράφω) : Οι συνοψεις αγώνα βολεύουν πολύ πάντως. Για όσους δεν είχαν ποτέ NBA pass να ξέρετε ότι έχετε και πολλές επιλογές για σχολιασμό του αγώνα. 24 λεπτά πριν, vagmouk είπε Εννοείται Από τους γείτονες βλέπω ότι το ίδιο πακέτο βγαίνει στα 7,62.Και όποιος θέλει από τη νέα σεζόν το premium βγαίνει στα 19 ευρώ. Ποιους απ όλους τους γείτονες? Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από SeNNinhA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις