Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/12/2023 στις 10:43 ΜΜ, Arxagellos είπε

Εχω μετακομισει εδω και 2 χρονια σε ενα σπιτι στην Γκραβα.

Επειδη σπιτι γυρναω αργα το βραδυ και με μηδενικες αντοχες δεν κοιταζα ποτε πραγματα της καθημερινοτητας του σπιτιου (λογαριασμοι κοινοχρηστα κτλ κτλ ).

Ωσπου ενα βραδυ εχει αφησει η γυναικα μου τα κοινοχρηστα στο τραπεζι και λεω κατσε να δω τι πληρωνουμε.και οπως κοιταω το ματι μου πεφτει σε μια χρεωση "50 ευρω πλαστο πενηνταρικο"

Λεω καποιο λαθος θα ειναι.το πρωι ρωταω την γυναικα μου αν εχει ιδεα τι ειναι αυτο και επισης αν ξερει γιατι 3 καραφλοι θαμνοι που εχει η πολυκατοικια απαιτουν κηπουρο με κοστος 130 ευρω το μηνα και ποσες λαμπες αλλαξαν που εκαναν 300 ευρω και πανω στην συζητηση μαθαινω οτι δεν εχουμε εταιρια διαχειρησης και οτι οι ιδιοκτητες εχουν αποφασισει  καθε χρονο θα εναλλασονται μεταξυ τους και θα παιρνουν 150 το μηνα ΜΑΥΡΑ.

Και η ερωτηση μου ειναι η εξης.ειναι νομιμο ολο αυτο ?

Για την χρεωση 50 ευρω πλαστο πενηνταρικο ειναι τοσο γελοιο που δεν ρωταω καν αν ειναι νομιμο και νομιμο να ειναι δεν υπαρχει καμισ περιπτωση να πληρωσω ουτε ενα ευρω 

Προφανως δεν εχουν κανει ολοι συνομωσια για να κλεβουν εσενα. Οποτε κατι αλλο παιζει.

Ξεκινα με το να ρωτησεις "τι παιζει?"
Εχω αμφιβολιες κατα ποσο ειναι "3 καραφλοι θαμνοι" ή παραπανω θαμνοι που προφανως απαιτουν κηπουρο. 
Τα 300€ λαμπες, προφανως και δεν ειναι μονο λαμπες. Απλα γραφτηκε μια "δικαιολογια" στα κοινοχρηστα. Δειχνει να ειναι καποια ηλεκτρολογικη επισκευη.
Φυσικότατα και δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει εταιρια διαχειρισης και νομιμοτατο επισης. Απορω πραγματικα γιατι εχετε καημο με τις εταιριες διαχειρισης. Η εταιρια διαχειρισης δεν ειναι διαχειριστης. Ειναι ενας γραφειο που ο διαχειριστης τους λεει τι να βαλουν στα κοινοχρηστα και το βαζουν.
Και για το 50αρικο επισης ρωτα. Απο την στιγμη που εχετε βαλει εναν ανθρωπο , αφιλοκερδως, να κανει πληρωμες για ολους σας και να διαχειριζεται ενα ταμειο, ειναι λογικο να μην το φαει το 50αρικο το πλαστο. Θα το πληρωσετε ολοι.

να θυμασαι παντα! Αυτα που σου φαινονται παραξενα, δεν τα πληρωνεις μονο εσυ. τα πληρώνουν όλοι! Και ολοι οι υπολοιποι δεν εργαζονται μεχρι αργα το βραδυ. Τα ξεψαχνιζουν ευρω ευρω καθε μηνα. Οπότε κράτα μικρό καλάθι για τις αμφιβολίες που έχεις, και απλα΄ρώτα για να μάθεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Απο την στιγμη που εχετε βαλει εναν ανθρωπο , αφιλοκερδως,

όχι και αφιλοκερδώς, 150 ευρώ το μήνα ήτοι 1800 ευρώ το χρόνο 😄

Στις 12/12/2023 στις 10:43 ΜΜ, Arxagellos είπε

οι ιδιοκτητες εχουν αποφασισει  καθε χρονο θα εναλλασονται μεταξυ τους και θα παιρνουν 150 το μηνα ΜΑΥΡΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Nabuko είπε

όχι και αφιλοκερδώς, 150 ευρώ το μήνα ήτοι 1800 ευρώ το χρόνο 😄

το περασα στο ντουκου αυτο. Δεν το ειδα.

Ωραια πολυκατοικια παντως! εδω βαζουμε και απο την τσέπη, μας την λένε κιολας!

Επεξ/σία από andreaspA
Δημοσ.
22 ώρες πριν, korakios είπε

Οποιαδήποτε χρέωση που δεν υπάρχει απόδειξη απλά δεν την πληρώνεις και δε μπορούν να κάνουν τίποτα ....

Το "Γαμώτο" είναι, ότι, ενώ ΑΥΤΟ είναι το σωστό, 
Νιώθεις και ο "παράξενος" της υπόθεσης, ΕΙΔΙΚΑ μάλιστα, όταν είσαι καινούργιος ένοικος στην πολυκατοικία ... 

Γιατί θεματάκια που ο Διαχειριστής, εδώ, το παίζει "Κινέζος", ΔΥΣΤΥΧΩΣ, έχω ήδη εντοπίσει ... 

Δημοσ.

Πάντως, σε συνέχεια του θέματός μας,

Η σκέψη "Δεν πληρώνω κοινόχρηστα", ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι σε καταχρηστικές συμπεριφορές του διαχειριστή, δεν αποτελεί "λύση". 

Έχει πρακτικό ενδιαφέρον αυτό που υπάρχει στο διαδίκτυο :

https://www.a-hellas.gr/dat/F567F141/file.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...