Arxagellos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εχω μετακομισει εδω και 2 χρονια σε ενα σπιτι στην Γκραβα. Επειδη σπιτι γυρναω αργα το βραδυ και με μηδενικες αντοχες δεν κοιταζα ποτε πραγματα της καθημερινοτητας του σπιτιου (λογαριασμοι κοινοχρηστα κτλ κτλ ). Ωσπου ενα βραδυ εχει αφησει η γυναικα μου τα κοινοχρηστα στο τραπεζι και λεω κατσε να δω τι πληρωνουμε.και οπως κοιταω το ματι μου πεφτει σε μια χρεωση "50 ευρω πλαστο πενηνταρικο" Λεω καποιο λαθος θα ειναι.το πρωι ρωταω την γυναικα μου αν εχει ιδεα τι ειναι αυτο και επισης αν ξερει γιατι 3 καραφλοι θαμνοι που εχει η πολυκατοικια απαιτουν κηπουρο με κοστος 130 ευρω το μηνα και ποσες λαμπες αλλαξαν που εκαναν 300 ευρω και πανω στην συζητηση μαθαινω οτι δεν εχουμε εταιρια διαχειρησης και οτι οι ιδιοκτητες εχουν αποφασισει καθε χρονο θα εναλλασονται μεταξυ τους και θα παιρνουν 150 το μηνα ΜΑΥΡΑ. Και η ερωτηση μου ειναι η εξης.ειναι νομιμο ολο αυτο ? Για την χρεωση 50 ευρω πλαστο πενηνταρικο ειναι τοσο γελοιο που δεν ρωταω καν αν ειναι νομιμο και νομιμο να ειναι δεν υπαρχει καμισ περιπτωση να πληρωσω ουτε ενα ευρω Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από Arxagellos 1
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Περαστικα και καλη τυχη στην αναζητηση νεου διαμερισματος. Και συγγνωμη κιολας,αλλα δεν εχεις δικαιολογια που δεν ειχες ιδεα 2 χρονια οτι γινοντουσαν ολα αυτα. 1
Arxagellos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέγιστη η ευθύνη μου εννοείτε Η ερώτηση μου είναι πόσο νόμιμο είναι αυτό που κάνουν
clampro Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 4 minutes ago, Arxagellos said: Η ερώτηση μου είναι πόσο νόμιμο είναι αυτό που κάνουν Αν το καταστατικό της πολυκατοικίας προβλέπει αμοιβή διαχειριστή ή έχει προηγηθεί γενική συνέλευση όπου αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, ναι είναι νόμιμο. Για τα υπόλοιπα, εάν πιστεύεις ότι γίνεται κακοδιαχείριση, μπορείς να αιτηθείς μια γενική συνέλευση να συζητηθεί αυτό.
gokuthelegend Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, StamTheMan είπε Και συγγνωμη κιολας,αλλα δεν εχεις δικαιολογια που δεν ειχες ιδεα 2 χρονια οτι γινοντουσαν ολα αυτα. Βασικά έχει δικαιολογία. 17 ώρες πριν, Arxagellos είπε Επειδη σπιτι γυρναω αργα το βραδυ και με μηδενικες αντοχες δεν κοιταζα ποτε πραγματα της καθημερινοτητας του σπιτιου (λογαριασμοι κοινοχρηστα κτλ κτλ ).
StamTheMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Βασικά έχει δικαιολογία. Εχεις πολυ ελευθερο χρονο,για να κολλας στις λεξεις.
gokuthelegend Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Εχεις πολυ ελευθερο χρονο,για να κολλας στις λεξεις. Όχι. Βασικά δούλευα παλιότερα σε δουλειά που γύρναγα το βράδυ πτώμα και δεν είχα ιδέα του γινόταν στο σπίτι και ξέρω πως είναι. Πήγαινα για ντους, έτρωγα κάτι και κατευθείαν για ύπνο. Την άλλη μέρα έφευγα πάλι καπάκι για δουλειά. Μένω με δικά μου άτομα στο σπίτι, και ούτε καν τους έβλεπα.
Arxagellos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Όχι. Βασικά δούλευα παλιότερα σε δουλειά που γύρναγα το βράδυ πτώμα και δεν είχα ιδέα του γινόταν στο σπίτι και ξέρω πως είναι. Πήγαινα για ντους, έτρωγα κάτι και κατευθείαν για ύπνο. Την άλλη μέρα έφευγα πάλι καπάκι για δουλειά. Μένω με δικά μου άτομα στο σπίτι, και ούτε καν τους έβλεπα. Αυτό ακριβώς σε συνδιασμο με ταξίδια αστραπή στο εξωτερικό για δουλειά. Δεν έχει και πολύ σημασία βέβαια ο λόγος που δεν είχα πάρει χαμπάρι. Σημασία έχει ότι μου έχει γυρίσει το μάτι ανάποδα με αυτά που γίνονται εκεί μεσα
mechpanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Τί διαβάζουν τα όμορφα και μπιρμπιλωτά ματάκια μου!!! Κι εμείς δεν έχουμε εταιρεία διαχείρισης, αλλά το κάναμε για να γλιτώνουμε τα 80€ το μήνα που ζήταγε, όχι για να τα παίρνουν οι διαχειριστές και μαύρα!! Καλά το πενηντάρι το πλαστό δεν το συζητάω, να το επωμιστεί ο διαχειριστής που το πήρε από αυτόν που του το έδωσε. Πέφτει φαγοπότι μου φαίνεται. Άκου 300€ λάμπες. Καλά τη Πατησίων όλη φωτίσανε; 2 λάμπες κάθε όροφος επί 5 όροφοι 10 λάμπες ξέρω γω 5€ η λάμπα να πούμε; 50€. Άντε να βάλεις και τον ηλεκτρολόγο που τις πέρασε, πόσα να πήρε για 10 λάμπες;;;
StamTheMan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, gokuthelegend είπε Όχι. Βασικά δούλευα παλιότερα σε δουλειά που γύρναγα το βράδυ πτώμα και δεν είχα ιδέα του γινόταν στο σπίτι και ξέρω πως είναι. Πήγαινα για ντους, έτρωγα κάτι και κατευθείαν για ύπνο. Την άλλη μέρα έφευγα πάλι καπάκι για δουλειά. Μένω με δικά μου άτομα στο σπίτι, και ούτε καν τους έβλεπα. Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε. Δε μου λενε τιποτα αυτα που λες. Και οκ,εσυ μενεις με τους δικους σου,οποτε πετας χαρταετο,ο αλλος ειναι η κολωνα του σπιτιου και πετουσε και αυτος χαρταετο.
AnasZak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε. Δε μου λενε τιποτα αυτα που λες. Και οκ,εσυ μενεις με τους δικους σου,οποτε πετας χαρταετο,ο αλλος ειναι η κολωνα του σπιτιου και πετουσε και αυτος χαρταετο. Με αληθινό σεβασμό σε όλους .. Δεν έχει ιδιαίτερο νόημα να ανταλλάσουμε "διαδικτυακές μπηχτές" .. Στην τελική, ουδείς "άσφαλτος", αφενός, και αφετέρου η Ζωή είναι ποτάμι που προχωράει μόνο μπροστά ... Τα λέω για να τ'ακούω κι εγώ .. για να μην παρεξηγηθώ άδικα.. Το πρόβλημα είναι ότι, Ακόμα κι αν γίνει νέα συνέλευση, Λόγο θα έχουν μόνον οι Ιδιοκτήτες και όχι (και) οι υπόλοιποι κάτοικοι -ενοικιαστές.. Οπότε, αν το καταστατικό είναι "κομμένο ραμμένο" στα μέτρα των ιδιοκτητών, δεν θα έχουν λόγο να το αλλάξουν... ΠΑΝΤΩΣ, 1) Το καταστατικό και κάθε "συμφωνητικό" (καταστατικού) σε καμία περίπτωση ΔΕΝ είναι ανώτερο του νόμου. 2) Ακόμα περισσότερο, και βάσει των ως άνω, όταν το "συμφωνητικό" αυτό ΔΕΝ φέρει τις υπογραφές "συγκατάθεσης" ΌΛΩΝ των κατοίκων (συν ενοικιαστών δηλαδή) της πολυκατοικίας ... 1
SabotazNic Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ζητας αποδειξεις, πρεπει να ειναι αναρτημενες στην εισοδο Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από SabotazNic 2
haris_216 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ζητας αποδειξεις, πρεπει να ειναι αναρτημενες στην εισοδο Πολύ σωστά. Επιβάλλεται (εκ του νόμου) να είναι αναρτημένες όλες οι αποδείξεις (οι φωτοτυπίες τους) σε πίνακα στην είσοδο μαζί με την αναλυτική κατάσταση κοινοχρήστων. Αναρωτιέμαι πως θα περνούσαν νόμιμα "δαπάνη" για το πλαστό 50άρικο
paylidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ζητας αποδειξεις, πρεπει να ειναι αναρτημενες στην εισοδο και αποδειξη παροχής υπηρεσιών για τα 150 του διαχειριστη 😅 2
AnasZak Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, haris_216 είπε Πολύ σωστά. Επιβάλλεται (εκ του νόμου) να είναι αναρτημένες όλες οι αποδείξεις (οι φωτοτυπίες τους) σε πίνακα στην είσοδο μαζί με την αναλυτική κατάσταση κοινοχρήστων. Αναρωτιέμαι πως θα περνούσαν νόμιμα "δαπάνη" για το πλαστό 50άρικο Μάλιστα ... Εμείς, εδώ, δεν έχουμε ούτε "Πίνακα Ανακοινώσεων" .... Λές τώρα .. Να τσακωθώ μαζί του, μόλις λίγο καιρό που νοίκιασα στην πολυκατοικία ... (?) Ενώ, υποτίθεται, ότι όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι είναι αδιάφοροι με την έλλειψη, κυριολεκτώ, "Πίνακα Ανακοινώσεων" ... (??) Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από AnasZak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα